Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 28.03.2008Cuma Günü MD Ailesinide Partimizde Görmek İsteriz

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

28.03.2008Cuma Günü MD Ailesinide Partimizde Görmek İsteriz
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
istar
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 25.03.2008 - 13:42    Mesaj konusu: 28.03.2008Cuma Günü MD Ailesinide Partimizde Görmek İsteriz Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

28 MART CLUB ZOI DE YAPILCAK OLAN ASWANG GECESINE BÜTÜN ARKADASLARI BEKLERIZ

bilgi almak icin : t_istar@hotmail.com

Edit:Mezar Gerekli düzeltmeler yapıldı
Başa dön
istar Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 25.03.2008 - 14:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

istar, hayırlı bol muhabbetler

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
marcopasa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: balıkesir,denizli

MesajTarih: 25.03.2008 - 14:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hazır istanbul a gezmeye gelmişken bi aksilik olmazsa kız arkadaşımı da alır gelirim Bravo Bravo Motordelisi
istar
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 25.03.2008 - 14:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bekleriz arkadaslar Gülümsüyorum
guzel bir parti olucakkk Bravo
Başa dön
istar Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yassax
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 25.03.2008 - 20:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kızlarımıza giriş free nedir yahu?

İnsanoğlu kendini arar, Dünya döner milim milim
Eğer göçüp gidersen bugün, Yarım kalan işin var senin.
Başa dön
yassax Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 25.03.2008 - 20:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yassax, erkeklere beleş yok demek Gülümsüyorum ayrımcılık var burada Çok gülüyorum
armyy Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
freddy_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.03.2008 - 20:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yassax demiş ki:
kızlarımıza giriş free nedir yahu?

gerekli hazırlıkları yapar kız kıza gideriz(biraz kılık değişikliği ile) kızlara beleş demek istemiş Çok gülüyorum

http://www.facebook.com/group.php?gid=6079229276

Başa dön
freddy_ Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
yassax
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 25.03.2008 - 20:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi çookk sakıncalı bi cümle olmuş Çok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorum
20 ytl'ye kılık değiştirmek olmaz ama yakışmaz freddy_, Çok gülüyorum
gidenlere iyi eğlenceler

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

arno duy duy bu ne ayrımcılıktır kardeşim yaw Çok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorum

İnsanoğlu kendini arar, Dünya döner milim milim
Eğer göçüp gidersen bugün, Yarım kalan işin var senin.
Başa dön
yassax Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
_poseidon_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avrupa

MesajTarih: 25.03.2008 - 20:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

istar, benim bildiğim md üyelerine giriş serbest de club zoide.değişiklik falan mı var yoksa Şok oldum
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 25.03.2008 - 20:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

freddy_, he he he baska yol bul oraya bedavaya gırmek ıcın hay ALLAH ıyılıgını versın he he he Gülümsüyorum Gülümsüyorum ya orda abının bırı sana sarkarsa kıssın ya hanı bedava gırdınya Dil çıkarıyorum

dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
freddy_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.03.2008 - 20:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yildiz_27, sen merak etme abiden yer içeriz gece boyunca Çok gülüyorum Çok gülüyorum

meraklanır el atarsa büyü bozulabilir Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum

http://www.facebook.com/group.php?gid=6079229276

Başa dön
freddy_ Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 25.03.2008 - 20:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

freddy_ demiş ki:
Yildiz_27, sen merak etme abiden yer içeriz gece boyunca Çok gülüyorum Çok gülüyorum

meraklanır el atarsa büyü bozulabilir Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum

eyvallah buyuksun baba sozun kıfayetsız kaldıgı an bumudur budur ıyımı Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum OK Bravo

dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
d-devil
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 25.03.2008 - 20:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

buda güzel artık partileri global olarak düzenliyosunuz sanırım... Dil çıkarıyorum
goldminermechanic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir ve manisa

MesajTarih: 25.03.2008 - 21:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

istar, ve gidecek arkadaşlara iyi eğlenceler Bravo Dans
strider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

MesajTarih: 26.03.2008 - 15:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yassax, kanka kendi partileri, kuralları da onlar koydular Gülümsüyorum
boynumuzu kıldan ince Dil çıkarıyorum
Gsm : 0532 7373698
Başa dön
strider Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye