Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Kimsesiz çocuklara gidiyoruz... Haydi Istanbul MD Katılım...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Kimsesiz çocuklara gidiyoruz... Haydi Istanbul MD Katılım...

Kimsesiz çocuklara gidiyoruz... Haydi Istanbul MD Katılım...

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
yassax
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 25.03.2008 - 20:02    Mesaj konusu: Kimsesiz çocuklara gidiyoruz... Haydi Istanbul MD Katılım... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.motordelisi.com/ftopict-61448.html

Arkadaşlar asıl topic yukarıda. Istanbuldan katılım bekliyoruzzz. Fuarda bitti ama MD hala yok ortalıkta.

İnsanoğlu kendini arar, Dünya döner milim milim
Eğer göçüp gidersen bugün, Yarım kalan işin var senin.
Başa dön
yassax Çevrimdışı yassax Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
marsille
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: smyrne/ SELANİK/ YUNANİSTAN

MesajTarih: 25.03.2008 - 20:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
marsille Çevrimdışı marsille Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 25.03.2008 - 20:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yassax, katılım olur md den merak etme Bravo
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
yassax
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 25.03.2008 - 20:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

armyy, verdiğin büyük destek için bi kez daha teşekkürler abicim.

Başa dön
yassax Çevrimdışı yassax Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
YuZuF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: =34=

MesajTarih: 25.03.2008 - 20:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yassax, Hadi kardeşim ne zaman gidiyoruz?? bekliyorum seni ???

Y.N___4ever
Başa dön
YuZuF Çevrimdışı YuZuF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kardereli
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.03.2008 - 20:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yassax bende günü belli oldu heralde dedim neyse gnü belli olunca nasılolsa topik açarsın sağlıcakla kal Bravo
Başa dön
kardereli Çevrimdışı kardereli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
aspuzu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: E5&TEM sol şeritten

MesajTarih: 25.03.2008 - 21:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yassax, Bravo
Başa dön
aspuzu Çevrimdışı aspuzu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
goldminermechanic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ana yurdu manisa ama gümüşhane

MesajTarih: 25.03.2008 - 21:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yassax,kolay gelsin dostum,topiğin önemi ve güzelliği adına. Göz kırpıyorum Bravo

topic up OK
yassax
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 25.03.2008 - 22:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

YuZuF demiş ki:
yassax, Hadi kardeşim ne zaman gidiyoruz?? bekliyorum seni ???

abi bu hafta içi görüşcem yazdım ilk topic'e belli olur olmazda duyurcam hem forumdan hem tektek.

Başa dön
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İST.GÜNGÖREN

MesajTarih: 25.03.2008 - 23:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

organizatürlerin dışında gezi topiği açılmaz aklınızdan geçeni organizatörlerden birine bildirmeniz yeterlidir en uygun zamanda düzenlerler geziyi OK
Başa dön
VOLKANRR Çevrimdışı VOLKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.12 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal