Tarih: 25.03.2008 - 18:02 Mesaj konusu:
durmamam için bir nedenmi var acaba? siz yeterki pasta isteyin pasta sizin köpeğiniz olsun ama fazla olmasın ltf yardımcı olun biraz daha yeni motor aldım
durmamam için bir nedenmi var acaba? siz yeterki pasta isteyin pasta sizin köpeğiniz olsun ama fazla olmasın ltf yardımcı olun biraz daha yeni motor aldım
Sen henüz Pasta Tutkunu ile VolkanRR'nin yeme kapasitelerini görmedin de ondan Bir bildiğim var ki konuşuyorum
Kayıt: Sep 01, 2007 Mesajlar: 1861 Nereden: İstanbul Anadolu MD
Tarih: 25.03.2008 - 18:57 Mesaj konusu:
IVAN-BIRKIN demiş ki:
Hem yeni motor almış Hem topşantıya ilk gelecek Pasta Past Oasta _________________ PIAGGIO X8 200 SCOOTER TEAM
MD SCOOTER TEAM eksi 120 km
The Godfather
Tarih: 25.03.2008 - 19:09 Mesaj konusu:
gevezehanim demiş ki:
Ya herkese bi laf yetiştirmem lazım şimdi, başlayalım sırayla
derkunt, Hakkı Abim
1- Club Member olmuşsun, bu durumda senin de pasta getirmen lazım
2- Arada senin klavye takılıyor galiba, hep aynı şeyleri yazıyor da (Toplantı yeri uzaydan fotorsu)
1- İstanbul MD de rütbe alana pastayı diğer üyeler alıyor bizde adet böle İstersen strider "Arnoya" sor o bilir. Arnoya İKİ katlı pasta yaptırmıştık
2- Klavye takılmıyo senin için uzaydan değil helikopterden resimle idare et.
Helikopterden bır bakalım kroki
Tarih: 04.04.2008
Saat:19.00 sonra 23.00 kadar kesini var. arkası açık sonrasında ne olur bilinmez
Yer:Çayır Çimen
Adres:Kadiköy-Bostancı Sahil yolu Bostancı deniz otobüslerinin yanındaki büyük otopark..... _________________ PIAGGIO X8 200 SCOOTER TEAM
The Godfather
Ya herkese bi laf yetiştirmem lazım şimdi, başlayalım sırayla
derkunt, Hakkı Abim
1- Club Member olmuşsun, bu durumda senin de pasta getirmen lazım
1- İstanbul MD de rütbe alana pastayı diğer üyeler alıyor bizde adet böle İstersen strider "Arnoya" sor o bilir. Arnoya İKİ katlı pasta yaptırmıştık
[b]rütbe almayı yaş almaya benzetelim pastayı gelenlermi getirir bence rütbe alan yapar kıyagını hayırlı olsun desinler diye _________________
Tarih: 25.03.2008 - 20:49 Mesaj konusu:
benim için sorun yok babam altınkekin sahibi şaka bi yana tanışmanın birinci kuralı eğer pasta almaksa alınır tabi ama benim sorum olucak daha önce pasta getirenler eğer motorla geldiyse nasıl getirdiler yardımda bulunabilirlermi acaba:) bu buluşma için sormuyorum bu arada bu buluşmada getiren var ben elendim
Kayıt: Jan 27, 2007 Mesajlar: 1362 Nereden: E5&TEM sol şeritten
Tarih: 25.03.2008 - 21:15 Mesaj konusu:
ben ilk ÇÇ ye ramazan ayında gttim herkes tatlı getirmişti benim götürdüğümü açmadılar heralde....
IVAN-BIRKIN, WaleC, tanıdığım pastane var yardımcı oliim size isterseniz....
bulaşıkçı arıyolardı .... _________________ Hamit Canbay 0 rh (+) O Şimdi Asker
116.Jandarma Eğitim Alayı 5. Bölük ÇANAKKALE
aspuzu44@msn.com
Tarih: 25.03.2008 - 22:30 Mesaj konusu:
IVAN-BIRKIN demiş ki:
benim için sorun yok babam altınkekin sahibi şaka bi yana tanışmanın birinci kuralı eğer pasta almaksa alınır tabi ama benim sorum olucak daha önce pasta getirenler eğer motorla geldiyse nasıl getirdiler yardımda bulunabilirlermi acaba:) bu buluşma için sormuyorum bu arada bu buluşmada getiren var ben elendim
Pastayı Bostancıdan alırsın ÇÇ hemen sahilde zaten _________________ PIAGGIO X8 200 SCOOTER TEAM
The Godfather
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız