Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Yeni Sezona A2 Motosiklet Ehliyeti İle Girin

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Yeni Sezona A2 Motosiklet Ehliyeti İle Girin

Yeni Sezona A2 Motosiklet Ehliyeti İle Girin
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Motosiklet Mağazaları-Sürücü Kursları-Sektörel Şirketler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
bilal_R6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kocaeli

MesajTarih: 28.01.2008 - 21:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gelisim_surucu_kursu, size bi sorum olucak bi a2 ehliyeti almak için bankaya sınav harcını yatırdıktan sonra yaklaşık 1 ay bekliosun sınava giriosun sonra bi 15 gün açıklanmasını bekliiosun açıklandıktan sonra bi 15 - 20 günde direksiyon sınavını bekliosun direksiyon sınavı 1 hafta içinde açıklanıo açıklandıktan sonrada 15 günde sertfikanı bekliosun bekliosunda bekliosun peki sertifikayı aldıktan kaç gün sonra ehliyeti alıoruz sorması ayıp??
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
gelisim_surucu_kursu
Sponsor

Nereden: istanbul/kadıköy

MesajTarih: 28.01.2008 - 21:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bilal_R6 demiş ki:
gelisim_surucu_kursu, size bi sorum olucak bi a2 ehliyeti almak için bankaya sınav harcını yatırdıktan sonra yaklaşık 1 ay bekliosun sınava giriosun sonra bi 15 gün açıklanmasını bekliiosun açıklandıktan sonra bi 15 - 20 günde direksiyon sınavını bekliosun direksiyon sınavı 1 hafta içinde açıklanıo açıklandıktan sonrada 15 günde sertfikanı bekliosun bekliosunda bekliosun peki sertifikayı aldıktan kaç gün sonra ehliyeti alıoruz sorması ayıp??

Merhaba Bilal_R6;
Aslında senin dediğin kadar beklenmiyor ama yinede malesef yaklaşmısın.... Ehliyet için trafik şubeye müracaatınızdan sonra eğer ilk ehliyetse ertesi gün ancak daha önceden ehliyet varsa ve bu ehliyet başka il yada ilçe trafik ten alınmaysa 1 hafta beklenilebilir...

Son Mesajdan 517 saat 19 dakika sonra eklendi:

Merhaba Arkadaşalr;
Nisan sınavı için kayıtlar dolmak üzeredir...
216 330 54 44 kadıköy
Başa dön
gelisim_surucu_kursu Çevrimdışı gelisim_surucu_kursu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
jitankea2a
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 25.03.2008 - 20:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selam... Gec kalmis sayilmam herhalde. Yarin A2 belgesi icin ofisinize basvuracagim.

Gorusmek uzere.
Başa dön
jitankea2a Çevrimdışı jitankea2a Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 25.03.2008 - 21:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

jitankea2a, yarın son gün 19 nisan sınavı için kayıtlar yarın son...koşa koşa git...
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
jitankea2a
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 25.03.2008 - 23:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok sağol...
Başa dön
jitankea2a Çevrimdışı jitankea2a Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MaLiZiYoo35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 26.03.2008 - 00:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar benimde sizlere bir sorum olacaK ben ehliyet sınavına girdim ve kazandım kurs sahiplerinin bana vermiş oldugu dosyam elimde ve uşengeclikmi desem nedesem bilmiyorum ama gidipte tırafik amirliginden ehliyetimi almadım bi kac arkadaş bu şekilde 3 ay gecerse ehliyet icin tekrar saglık belgesi almam gerektigi söyledi böyle bir durumda sizce tekrar saglık belgesi isterlermi beden ????
yunusxy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 26.03.2008 - 00:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla arkadaşlar bu ehliyet işini ertelemeyin yoksa hiç alınmıyo valla ben allahtan a2+b aldımda kurtuldum sizde alın kurtulun Bravo
gelisim_surucu_kursu
Sponsor

MesajTarih: 22.04.2008 - 21:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MaLiZiYoo35 demiş ki:
arkadaşlar benimde sizlere bir sorum olacaK ben ehliyet sınavına girdim ve kazandım kurs sahiplerinin bana vermiş oldugu dosyam elimde ve uşengeclikmi desem nedesem bilmiyorum ama gidipte tırafik amirliginden ehliyetimi almadım bi kac arkadaş bu şekilde 3 ay gecerse ehliyet icin tekrar saglık belgesi almam gerektigi söyledi böyle bir durumda sizce tekrar saglık belgesi isterlermi beden ????

Resmi tarihleri olan sağlık raporu ve adliyeden alınan savcılık belgesinin tarihleri önemli, bu belgeler çıkarıldıktan sonra 1 yıl geçerli, tarih geçerse yenileyip trafik şb.ye başvurman gerekli

Selamlar
216 330 54 44 kadıköy
Başa dön
gelisim_surucu_kursu Çevrimdışı gelisim_surucu_kursu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
orjinal
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 22.04.2008 - 21:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

b sınıfından a2 ye gecıs sadece kurs ucretı ne kadar
Başa dön
orjinal Çevrimdışı orjinal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gelisim_surucu_kursu
Sponsor

MesajTarih: 24.04.2008 - 11:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

A2 sınıfı Motosiklet sürücü belgesinin toplam maliyeti;
150 ytl kurs ücreti ( ağustos'a kadar taksitli )
35 ytl sınav hizmetleri ücreti (M.E.B.lığı Halkbank ,Zıraat ve Vakıflar bankası hesabına)
35 ytl sağlık raporu (ilgili polikliniğe ödenecek, kursumuz yardımcı olacak)
105 ytl trafik masrafı(sürücü belgesi alınırken trafik şubesine ödenecek)
216 330 54 44 kadıköy
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Motosiklet Mağazaları-Sürücü Kursları-Sektörel Şirketler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal