Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 20-23 Mart Moto08 Fuar ve Buluşma Fotoğrafları

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

20-23 Mart Moto08 Fuar ve Buluşma Fotoğrafları

20-23 Mart Moto08 Fuar ve Buluşma Fotoğrafları
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / Avrupa Yakası

MesajTarih: 26.03.2008 - 00:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekkürler
kdrygz Çevrimdışı kdrygz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 26.03.2008 - 00:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bilal sen bu işi kıvırdın..
Fotograflar dergi sayfalarındaki kadar güzel olmuş..
Fotograflardaki tanımlayıcı yazılarda hoş oluyor..
Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
antakin
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: FLORYA/İSTANBUL

MesajTarih: 26.03.2008 - 00:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BeLiaL demiş ki:
zzzzzz, özellikle bekliyorum o fotoğrafları biliyorsun.Sen koyamayacaksan bana gönder ben süsler büyük bir zevkle eklerim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim
Hele bir tanesi "anammmmmmm " diyorum başka da birşey diyemiyorum...

antakin,tamam anladık biz davetli değiliz...Öyle olsun bakalımm gelmicez biz işte

kaancoleman, ya biliyorum ben bizde az haber vermedik "koş koş kız çıktı aman ayhh yanlış oldu robot çıktı" diye.

HalilRR,Custom standında kamp kurdun bir ara onu yakalayamadım yanarım yanarım ona yanarım..

kamela,Nazar boncuğu için teşekkürler canımcım...

Kiz ben hepinize dedim http://motordelisi.com/forum-posting.html:) buna sende dahilsin pektabiki ,herzaman sizlere kapım açık ardına kadar herzaman beklerim .Sizleri şimdiden çok özledim enyakın zamanda görüşmek dileğiyle.....
Başa dön
antakin Çevrimdışı antakin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 26.03.2008 - 00:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geldik ,Gördük,Eğlendik,Tanıdık,Tanıştık,Döndük ....

BeLiaL danaaaa çok güzel olmuş.Aferim sana ,manuel -otomatik sen kulağı geçmeye başladın sanki...Ağzının iyi laf yapmasıyla güzel olmuş,keyifli olmuş lezzetli olmuş..Anlayana,algılayana...Hello Kitty benim danaaaa neden sana alayım sen bana onu söyle bakayım bi..Hiç güzel ondan mı acaba ???

pelline yavrum ördeğiim ,senin sevgilliyi en son gördüğümde ağlıyordu ."Ben senden başkasına yar olmam ,olamam," diye.. Standda atılan bozuklukları toplasaydınız danayla, sevgilini sırtlar getirirdin İzmir'e...

antakin&gülşen Sizinle tanışmak ,yemek içmek,eğlenmek,tangonuza bir kaç saniye şahitlik etmek çook güzeldi...O tango Kordon'da yapılır..Beklerimmm.. Gülşen reiki için saol ..O gürültüde pek işe yaramasa da çaban ve sabrına teşekkür ederim ..

wishne m marulum kaçınca kahvenin hatırıdır bilmem ...Seviyom seni...

Ozan küçük yaşına rağmen olgun düşüncen için teşekkür ederim.E artık İzmir'e geldiğinde davşanın meşhur sarmalarından ısmarlarım ,

snooty
çukulatalarımdan uzak durman gerektiğini öğrenmişsindir sanırım ,sitemizin fanatik delisi..İnce düşüncelerin için sana da teşekkürler ...

strider migren krizime verdiğin buz gibi desteğinden dolayı teşekkürler.Zoi güzel bir yer lakin davşan yaşlanmış Çok gülüyorum

MD Standında insan üstü güç sarfeden Mehmet Tan,Derkunt,Barossatr,antakin,kaan,snooty,MuratTan,Belial, emeğinize sağlık .... Alkışlıyorum

Tobesh ve Örgeee
siz manyaksınız biliyorsunuz de miiiiii?Ayrıca en büyük asker bizim askeeeer ,ben hala saçlarını satmaktan yanayım ..Boya görmemiş onlar değerli onlar Çok gülüyorum

_cute_chocolate_ firebladeosman ben sizi özlemişim ,seviyom sizi yahu ...İzmir'e de gelince bi haber verseniz daha çok seveceğim ... Osman laf aramızda sen baya kilo almışsın ablam yaaa valla kimse duymadı bak aramızda konuştuk Çok gülüyorum

Gelemeyenler ,öyle ben gelemedim tüh vah diye dövünmeyin...Alsaydınız motorlarınızı bassaydınız gaza gelseydiniz...

gevezehanım dönüş yapmışsınız.Hayırlısı olsun ...Burakla tartışmazsınız artık herhalde Göz kırpıyorum

angeldevil Canımıııııın içiiiiii ,sen gelmedin ama ruhun bizimleydiiii.Uçakta viraja yattık,itinayla kafamı çarpıp çeşitli sakarlıklar yaptım ..Seni aratmadım yaniiii...Sana dananın kuyruk sokumundan ve gerdanından yemek yaptırdık...Hali hazırda iğrenç espirimiz bile var "Sana kıllık yapacağız..Kıllarını koyarsın diye "

neyseeeee şimdilik bi kabuğuma çekileyim ...

DANAAAAAA iyiki varsın ... Sarı çiyaaaan sende iyi ki varsın ...gelin bakiiim öpüjüüüüük

Ayrıca kızlarıma aldığım maskeler Zoi'de kalmış Arnoooo Ağlıyorum

En son Rabbit tarafından 26.03.2008 - 00:59 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
Rabbit Çevrimdışı Rabbit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
coach2003
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmirin her yerinden

MesajTarih: 26.03.2008 - 00:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öncelikle güzel ve kalabalık bir organizasyon oldu motor fuarı..
club zoi de ortam fena değildi..ta ki dansçı çıkana kadar.. ne kadar dansçı denirse..Şok oldum Beğenmedim
zzzzzz kardeşimde sağolsun..gece boyunca yalnız bırakmadı bizi...izmirde bizde kendisini en iyi şekilde ağırlarız artık.. Bravo

halilRR demiş ki;
Alıntı:

BeLiaL, O fotoda robot animasyonu yapan arkadaşa bakıyorduk hayretle ne var yani

hanım soruyo'' nereye bakıyorsunuz öyle ''diye...
bende'' halil nereye bakıyor diye merak ettik.. diye ''açıklama yapmak zorunda kaldım... Gülümsüyorum
bu arada fotoğraflar güzel çıkmış eline sağlık belial...

Sana söylemek istediğim en güzel söz,henüz söylemediğim sözdür....
Başa dön
coach2003 Çevrimdışı coach2003 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Angeldevil
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: .:Smyrna:.

MesajTarih: 26.03.2008 - 01:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bilalciim gelemedim ne yazık ki ama ellerine emeğine sağlık...Gelmiş gezmiş eğlenmiş kadar oldum...

Rabbitim annem bende şimdi sorucaktım anaam kafasını çarptımı, virajda dizini çıkarttımı diye yoksa tadı çıkmazdı bu İstanbulun.. İğrenç esprine bayıldım al sana benden bir tane 'Adamın kolu şişmiş bacağı döner' , 'Hiç güleceğim yoktu bakkala gittim gülecek aldım' MADE İN DİLEK... Delirdim Delirdim

Hatun amcayada bayıldım yani başka çekicek abla kalamamışmıydı gözümüz gönlümüz açılsın.. Dil çıkarıyorum

Anaaaaaam Rabbitim bende seni çok seviyorum tabi ki Bilalimide asıl siz İYİ Kİ VARSINIZ.. Çoook seviyorum Çoook seviyorum

Bu arada lütfen Belial Sineme yüz bulupta Bilal demeyin fena bozar sizi benden söylemesi... Çok gülüyorum

Dövme Dizini Ben Döverim Kızını He Heey..Bir gün MD olursa herkes,hiç şaşırma bey
Başa dön
Angeldevil Çevrimdışı Angeldevil Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 26.03.2008 - 01:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harika kareler emeğine sağlık...
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
fast_rider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli-İzmit

MesajTarih: 26.03.2008 - 01:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eline sağlık Sinem keyifle izledim fotoğrafları fuarı bu açıdan görmek de güzeldi teşekkürler. Bravo
mondial_pilotu
Üye
Üye

Nereden: denizli

MesajTarih: 26.03.2008 - 09:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için teşekürler
hayabusa38
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KAYSERİ

MesajTarih: 26.03.2008 - 09:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BeLiaL, cok güzel olmus ellerine sağlık paylaşım için saolun Alkışlıyorum
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 26.03.2008 - 10:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu da benden olsun standa Levend ile

Buda Kenan Sofuoglu ile bir resim

Mersin MD

Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı RüzGaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
BeLiaL
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: _İzmir_

MesajTarih: 26.03.2008 - 12:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rabbit,ehehehe danayım danasın dana.... Hepimiz birer danayız.O zaman sana bir espri yapayım. Dil çıkarıyorum Hava almak için nereye gideriz¿ Havaalanına Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Made İn Dilek. Sen İyi ki varsınnn.Canım Dostummm... Çoook seviyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum

HakanDincer ,Başkanım sen bir neysinnn ¿ Kendimi Md 'nin evrensel fotoğrafçısı ilan edebilir miyim ¿ ( o nasıl oluyorsa artık Şok oldum ) Birde o zaman hemen bir dergi çıkaralım...

Angeldevil, Sarı şekerim kalbine girerim.İstanbul sence sensiz geçer mi ¿ Dilimizden hiç düşmedin.Arada bir sen oldum gibi hissetmişim Davşi öyle diyor.Ben valizle kavga ettim Bucinnnn .Birde sadece Rabbit değil adamın biride kafasını vurdu.Arzu çok sevindi "yanlız değilim" diye.Birde neden bizde kablosuz bağlantı yoktu ya.Çok gülüyorum Çok gülüyorum Seni de seviyorum ki ben..Mavişim benim Çoook seviyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum

coach2003
Alıntı:
hanım soruyo'' nereye bakıyorsunuz öyle ''diye...
bende'' halil nereye bakıyor diye merak ettik.. diye ''açıklama yapmak zorunda kaldım... Gülümsüyorum

Ben İzmir'de bir ara açıklama yaparım.Bittiniz siz Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

antakin,emin misin ¿ Tüm ilgi ve alakanıza tekrar teşekkür ederiz.Cd nerdeee ¿

Bir de herkese yorumlar için tekrar teşekkür ederim .
BeLiaL Çevrimdışı BeLiaL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Angeldevil
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: .:Smyrna:.

MesajTarih: 26.03.2008 - 12:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BeLiaL, ya sen varya alemsin bilalim nasıl yani valizle kavga ettin ??Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Evet Arsum Annem soyledi ara ara benim yerime geçmişsin olsun 7/24 beraberiz ya o bakımdan birde ikimizinde özü belli Delirdim Delirdim Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Dövme Dizini Ben Döverim Kızını He Heey..Bir gün MD olursa herkes,hiç şaşırma bey
Başa dön
Angeldevil Çevrimdışı Angeldevil Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
strider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 26.03.2008 - 15:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rabbit, yaşlanmak mı, hepimizi cebinden çıkaracağını biliyorum ben.. sadece fuardaki kalabalık yaramadı sana galiba Gülümsüyorum yordu senii..
bir daha ki sefer için, kiloyla buz, her çeşit migren ilacı masanının her tarafını donatmış olacak.. aslında bunları yapana kadar bi paket çikolata alsam daha mı etkili olur acep ?? Dil çıkarıyorum

akşam gitçem tükkana bakarım maskelerinize, onlarsız nasıl da soktular sizi havalimanına anlamadım zaten Dil çıkarıyorum
Gsm : 0532 7373698
Başa dön
strider Çevrimdışı strider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
pitbulleren
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 26.03.2008 - 15:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HARİKADA BİZİ NEDEN ÇAĞAR MADINIZZ
Başa dön
pitbulleren Çevrimdışı pitbulleren Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
5. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal