Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Fuar için teşekkür.....

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Fuar için teşekkür.....
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 26.03.2008 - 00:08    Mesaj konusu: Fuar için teşekkür..... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bir fuar daha yorucuda olsa MD için geride kaldı..
Hep söylediğim gibi bizlerin Fuar da varoluş sebebi üyelerimizle birlikte olmaktır.
Fuar süresince hakikaten içten, gönülden dostlarımızın bizlerle bu süreci yaşaması ve paylaşması bende ayrı bir mutluluk yarattı..
Bazı arkadaşlarımz vardıki enaz bizim kadar çalıştılar ve emek verdiler..
Şimdi müsadenizle bu arkadaşlarımızı alkışlayarak teşekkür etmek isterim..

Kaan,
Fuar süresince çok yoruldu,standımızda görev aldı...
Levend,
Tıpkı Kaan gibi Levend de standımızda çalıştı görev aldı..Haa birde kulübe yeni bayan üyeler katmak için harcadığı emekte boşa atılır cinsten değildi.
Barbaros,
İstanbul'a ayak bastıgımız günden beri bizi hiç yalnız bırakmadı.Fuarın kapandığı saat ten sonra bile bizlerle ilgilendi.
Akın,
Tıpkı Barbaros gibi Akın da hep ama hep yanımızda oldu.Hatta evindeki LCD televizyonu bile stand da kullanmamız için bize verdi.
Arno,
Güzel mekanı ZOI nin kapılarını 2 gün üst üste bize açtı.O kadar yorgunlugun içinde eglenmemize vesile oldu
ve 5 yıldızı alan kişi
Derkunt,
5 Yıldızı almasının sebebi yaşına ragmen gösterdiği performans Çok gülüyorum Hep yanımızdaydı sagolsun..A dan Z ye her aşamada görev aldı..

Diğer arkadaşlarıızada sonsuz teşekkür ederim..
MD kulübü en iyi şekilde fuar da temsil edildi..siz dostlarımızla aynı oksijeni solumak bile keyifliydi..zaten amaçta bu değil mi?

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
cbr1000rrcagri
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: muğla

MesajTarih: 26.03.2008 - 00:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel bir fuardı sizleri görecek zamanım olmadı ama tebrikler MD
Başa dön
cbr1000rrcagri Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kaancoleman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Büyükçekmece/İstanbul

MesajTarih: 26.03.2008 - 00:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, başkanım yorgunluk değil zevk aldım...

Ben teşekkür ediyorum sizlere çok güzel vakit geçirdik birlikte!!!

fuar süresince yanınızda olmak büyük mutluluktu benim için Çoook seviyorum

Sizlere bi parça olsun yardımcı olabildimse ne mutlu bana!!!
Ayrıca İzmir'den çok sevdiğim insanları tanıma fırsatı oldu benim için Göz kırpıyorum
Allah bizleri ayırmasın sizleri tanımak çok güzel Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Başa dön
kaancoleman Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 26.03.2008 - 00:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer,

Bir MD neferi olarak her zaman ve her yerde verilen görevlerde vazife almaya her zaman hazırım. Hani bi söz vardır. "Zoru hemen yaparım imkansız biraz zaman alır" Çoook seviyorum Alkışlıyorum Çoook seviyorum
Başa dön
derkunt Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
aspuzu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: E5&TEM sol şeritten

MesajTarih: 26.03.2008 - 00:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, daha önceki fuarlarda boş boş gezip çıkardık......
bu yıl sanki evimize geliyomuş gibi rahat rahat fuara geldik hepinize teşekkürler ..... Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
www.aspuzulu44.azbuz.com

En son aspuzu tarafından 26.03.2008 - 00:21 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
aspuzu Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
karizmabrk
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 26.03.2008 - 00:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fuar oldukça güzeldi.. fuarda az da olsa bazı MD üyeleriyle tanıştım ve uzun zamandır istediğim MD t-shirt ümü aldım Delirdim Delirdim
fuarda emeği geçen herkese teşekkürü bir boç bilirim Gülümsüyorum özellikle de barossatr abime teşekkür ederim,t-shirt seçerken yardım ettiği için Gülümsüyorum Gülümsüyorum

.......:::::::Kazasız sürüşler dilerim:::::::.......
Başa dön
karizmabrk Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bluebird64
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir / Hatay

MesajTarih: 26.03.2008 - 23:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herkese teşekkür etmek lazım kanımca, sonuçta bir aile değil miyiz? Çoook seviyorum Çoook seviyorum

300.mesaj vee SÜPER ÜYE bluebird64 Motordelisi Delirdim Göz kırpıyorum Gülümsüyorum
leoparus
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-symrna

MesajTarih: 27.03.2008 - 00:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet standımız gayet güzeldi emeği geçenlere teşekkürler Alkışlıyorum
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 27.03.2008 - 00:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet arkadaslar md ailesinin tüm işi göğüsleyen kadrosuna tesekkur ederim.sizler sayesınde boyle buyuk bır aıle oluyoruz.sizler sayesınde bukadar mevcudumuz var.hersey için ilk başta md yi kuran hakan baskana ve ekıbıne cok tesekkurler.bize md gibi bir aılede bulunma fırsatı verdıgınız için ve bizi tüm motorcuları böyle bir aıleyle tanıstırdıgınız için.iyiki varsınız.md yi ve sizleri seviyorum. saolun. Gülümsüyorum Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 27.03.2008 - 00:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, başkanım benim abilerim trabzondan fuaara geldi ama ben üniversitedeki sınavlar nedeniyle gelemedim.gelseydim sizinle trabzon organizatörlüğü hakkında konuşacaktım ama kısmet olmadı.
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
MaLiZiYoo35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 27.03.2008 - 01:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

evet arkadaslar md ailesinin tüm işi göğüsleyen kadrosuna tesekkur ederim

Alkışlıyorum Çoook seviyorum Alkışlıyorum
capodelcapo
Organizatör-Konya
Organizatör-Konya

Nereden: KONYA

MesajTarih: 27.03.2008 - 10:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fuara son gün katıldım Hakan başkanla görüşemedik ama diger dostlarla görüştük emegi geçen herkese teşekkürler Bravo

--AZRA Aksesuar&Yıkama--
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
serkan_yenidunya
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: lülebuRRgaz/ÇANAKKALE MD

MesajTarih: 27.03.2008 - 11:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yayında ve yapımda emegi geçen tüm ekip arkadaşlara teşekkürler bir daha ki fuar buluşmasında görüşünceye dek saglıcakla kalın ... Gülümsüyorum Alkışlıyorum
SÖZ VERDİGİM(İZ) GİBİ Göz kırpıyorum Bravo
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 28.03.2008 - 10:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fuarda bizleri yanlız bırakmayan Standımıza gelen Herkese bizler teşekkür ederiz. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Gülümsüyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
derkunt Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ugur_ugur
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 28.03.2008 - 10:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emeği geçen hekeze teşekkürlerimi sunmaktan gurur duyarım Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye