Kayıt: May 03, 2007 Mesajlar: 1807 Nereden: İstanbul / Avrupa Yakası
Tarih: 26.03.2008 - 00:04 Mesaj konusu:
teşekkürler _________________ http://www.bikepics.com/members/kdrygz/
Hayatı REPEAT Tuşundan Çıkar..SHUFFLE takıl !!Yorulduysan PAUSE Yap..Canından Bezdiysen STOP!Cesaretin Varsa Hala O Zaman NEXT
Tarih: 26.03.2008 - 00:11 Mesaj konusu:
Bilal sen bu işi kıvırdın..
Fotograflar dergi sayfalarındaki kadar güzel olmuş..
Fotograflardaki tanımlayıcı yazılarda hoş oluyor..
_________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Kayıt: Aug 13, 2007 Mesajlar: 316 Nereden: FLORYA/İSTANBUL
Tarih: 26.03.2008 - 00:14 Mesaj konusu:
BeLiaL demiş ki:
zzzzzz, özellikle bekliyorum o fotoğrafları biliyorsun.Sen koyamayacaksan bana gönder ben süsler büyük bir zevkle eklerim
Hele bir tanesi "anammmmmmm " diyorum başka da birşey diyemiyorum...
antakin,tamam anladık biz davetli değiliz...Öyle olsun bakalımm gelmicez biz işte
kaancoleman, ya biliyorum ben bizde az haber vermedik "koş koş kız çıktı aman ayhh yanlış oldu robot çıktı" diye.
HalilRR,Custom standında kamp kurdun bir ara onu yakalayamadım yanarım yanarım ona yanarım..
kamela,Nazar boncuğu için teşekkürler canımcım...
Kiz ben hepinize dedim http://motordelisi.com/forum-posting.html:) buna sende dahilsin pektabiki ,herzaman sizlere kapım açık ardına kadar herzaman beklerim .Sizleri şimdiden çok özledim enyakın zamanda görüşmek dileğiyle.....
BeLiaL danaaaa çok güzel olmuş.Aferim sana ,manuel -otomatik sen kulağı geçmeye başladın sanki...Ağzının iyi laf yapmasıyla güzel olmuş,keyifli olmuş lezzetli olmuş..Anlayana,algılayana...Hello Kitty benim danaaaa neden sana alayım sen bana onu söyle bakayım bi..Hiç güzel ondan mı acaba ???
antakin&gülşen Sizinle tanışmak ,yemek içmek,eğlenmek,tangonuza bir kaç saniye şahitlik etmek çook güzeldi...O tango Kordon'da yapılır..Beklerimmm..Gülşen reiki için saol ..O gürültüde pek işe yaramasa da çaban ve sabrına teşekkür ederim ..
wishne m marulum kaçınca kahvenin hatırıdır bilmem ...Seviyom seni...
Ozan küçük yaşına rağmen olgun düşüncen için teşekkür ederim.E artık İzmir'e geldiğinde davşanın meşhur sarmalarından ısmarlarım ,
snooty çukulatalarımdan uzak durman gerektiğini öğrenmişsindir sanırım ,sitemizin fanatik delisi..İnce düşüncelerin için sana da teşekkürler ...
strider migren krizime verdiğin buz gibi desteğinden dolayı teşekkürler.Zoi güzel bir yer lakin davşan yaşlanmış
MD Standında insan üstü güç sarfeden Mehmet Tan,Derkunt,Barossatr,antakin,kaan,snooty,MuratTan,Belial, emeğinize sağlık ....
Tobesh ve Örgeee siz manyaksınız biliyorsunuz de miiiiii?Ayrıca en büyük asker bizim askeeeer ,ben hala saçlarını satmaktan yanayım ..Boya görmemiş onlar değerli onlar
_cute_chocolate_firebladeosman ben sizi özlemişim ,seviyom sizi yahu ...İzmir'e de gelince bi haber verseniz daha çok seveceğim ... Osman laf aramızda sen baya kilo almışsın ablam yaaa valla kimse duymadı bak aramızda konuştuk
Gelemeyenler ,öyle ben gelemedim tüh vah diye dövünmeyin...Alsaydınız motorlarınızı bassaydınız gaza gelseydiniz...
gevezehanım dönüş yapmışsınız.Hayırlısı olsun ...Burakla tartışmazsınız artık herhalde
angeldevil Canımıııııın içiiiiii ,sen gelmedin ama ruhun bizimleydiiii.Uçakta viraja yattık,itinayla kafamı çarpıp çeşitli sakarlıklar yaptım ..Seni aratmadım yaniiii...Sana dananın kuyruk sokumundan ve gerdanından yemek yaptırdık...Hali hazırda iğrenç espirimiz bile var "Sana kıllık yapacağız..Kıllarını koyarsın diye "
neyseeeee şimdilik bi kabuğuma çekileyim ...
DANAAAAAA iyiki varsın ...Sarı çiyaaaan sende iyi ki varsın ...gelin bakiiim öpüjüüüüük
Ayrıca kızlarıma aldığım maskeler Zoi'de kalmış Arnoooo _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
En son Rabbit tarafından 26.03.2008 - 00:59 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Kayıt: May 19, 2006 Mesajlar: 573 Nereden: izmirin her yerinden
Tarih: 26.03.2008 - 00:33 Mesaj konusu:
öncelikle güzel ve kalabalık bir organizasyon oldu motor fuarı..
club zoi de ortam fena değildi..ta ki dansçı çıkana kadar.. ne kadar dansçı denirse..
zzzzzz kardeşimde sağolsun..gece boyunca yalnız bırakmadı bizi...izmirde bizde kendisini en iyi şekilde ağırlarız artık..
Sana söylemek istediğim en güzel söz,henüz söylemediğim sözdür....
Bilalciim gelemedim ne yazık ki ama ellerine emeğine sağlık...Gelmiş gezmiş eğlenmiş kadar oldum...
Rabbitim annem bende şimdi sorucaktım anaam kafasını çarptımı, virajda dizini çıkarttımı diye yoksa tadı çıkmazdı bu İstanbulun.. İğrenç esprine bayıldım al sana benden bir tane 'Adamın kolu şişmiş bacağı döner' , 'Hiç güleceğim yoktu bakkala gittim gülecek aldım' MADE İN DİLEK...
Hatun amcayada bayıldım yani başka çekicek abla kalamamışmıydı gözümüz gönlümüz açılsın..
Anaaaaaam Rabbitim bende seni çok seviyorum tabi ki Bilalimide asıl siz İYİ Kİ VARSINIZ..
Rabbit,ehehehe danayım danasın dana.... Hepimiz birer danayız.O zaman sana bir espri yapayım. Hava almak için nereye gideriz¿ Havaalanına Made İn Dilek. Sen İyi ki varsınnn.Canım Dostummm...
HakanDincer ,Başkanım sen bir neysinnn ¿ Kendimi Md 'nin evrensel fotoğrafçısı ilan edebilir miyim ¿ ( o nasıl oluyorsa artık ) Birde o zaman hemen bir dergi çıkaralım...
Angeldevil, Sarı şekerim kalbine girerim.İstanbul sence sensiz geçer mi ¿ Dilimizden hiç düşmedin.Arada bir sen oldum gibi hissetmişim Davşi öyle diyor.Ben valizle kavga ettim Bucinnnn .Birde sadece Rabbit değil adamın biride kafasını vurdu.Arzu çok sevindi "yanlız değilim" diye.Birde neden bizde kablosuz bağlantı yoktu ya. Seni de seviyorum ki ben..Mavişim benim
coach2003
Alıntı:
hanım soruyo'' nereye bakıyorsunuz öyle ''diye...
bende'' halil nereye bakıyor diye merak ettik.. diye ''açıklama yapmak zorunda kaldım... Gülümsüyorum
Ben İzmir'de bir ara açıklama yaparım.Bittiniz siz
antakin,emin misin ¿ Tüm ilgi ve alakanıza tekrar teşekkür ederiz.Cd nerdeee ¿
Bir de herkese yorumlar için tekrar teşekkür ederim . _________________ Görürdü elmas muamelesi az olsaydı eğer kum,Değiştiremezsin beni, kasma boşa ben buyum,Çokmu battı gözüne usturuplu oturuşum¿.
"S.K"
Tarih: 26.03.2008 - 15:30 Mesaj konusu:
Rabbit, yaşlanmak mı, hepimizi cebinden çıkaracağını biliyorum ben.. sadece fuardaki kalabalık yaramadı sana galiba yordu senii..
bir daha ki sefer için, kiloyla buz, her çeşit migren ilacı masanının her tarafını donatmış olacak.. aslında bunları yapana kadar bi paket çikolata alsam daha mı etkili olur acep ??
akşam gitçem tükkana bakarım maskelerinize, onlarsız nasıl da soktular sizi havalimanına anlamadım zaten _________________ - t e a m g e r i l l a - r @ m b o-
er 6n black
savasarno@hotmail.com
Gsm : 0532 7373698
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız