Tarih: 25.03.2008 - 14:06 Mesaj konusu:
CN-6R, hayırlı uğurlu olsun güzel seçim gerçekten _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
kazasız belasız guzel gunlerde binmen dilegiyle ilk motorun ilk heves şimdi sana R1 gibi gelir o motor allah icine sindirsin kardeş _________________ MaLiZiYoo35- Asi Bir küheylanım kasmaz beni bu acılar beni vursalar bu puştlar ancak sırtımdan vururlar.. ÖZLEMİŞİM İKİ SATIR YAZMAYI OKUMAYI İZLEMEYİ
CN-6R hayırlısı olsun çok iyi bir seçim yapmışsın allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin bende o motorun detaylı fotoğraf ve sürüş deneyimlerini merakla bekliyorum...
Tarih: 26.03.2008 - 01:49 Mesaj konusu:
CN-6R, hayırlı olsun 15 mayıs a cok zaman var iyice heyecan olur simdi zaman da gecmez _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Kayıt: Aug 01, 2007 Mesajlar: 379 Nereden: istanbul/bostancı
Tarih: 26.03.2008 - 02:13 Mesaj konusu:
çok iyi bir seçim,ve bence başlangıç için iyi,bende cbr125 ile başladım 2 yıl oldu 35,700 km yaptım fakat şuan yetmiyor hızı
bu yüzden acemiliğini atana kadar yavaş kullanılabilir,acemilik bittikden sonrada yıllarca kullanılacak motosiklet bence sonuçta 32 ps yeter hemen sıkmaz kullanıcısını...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız