Mesaj atan herkeze teşekkür ederim.. CümLeten Allah kaza beLa vermesin _________________ Let The Good Times Roll
Kawasaki ZX-6R
B Rh(+)
www.diagontattoo.com
İyi günlerde kullanmanı dilerim. _________________
PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Kayıt: May 22, 2006 Mesajlar: 4627 Nereden: İzmir - Diyarbakır
Tarih: 29.03.2008 - 16:25 Mesaj konusu:
CN-6R, hayırlı olsun kardeş.Senin içine sindiyse gerisini boşver.Pasta ve motorun fotolarını bekliyoruz heyecanla _________________ ZZR Hayranı olmak bi başka...
Merhaba arkadaşlar sitede yeniyim. Öncelikle ninja250r hayırlı olsun CN 6R. Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin. Konu felanda açmadm gereksiz bi konu olmasın diye eğer böyle bi soruyu yanlış bölümde soruyorsam sizlerden özür dilerim tam olarak forumu bilmediğim için. Forumu tamamen incelemedim ama kawasaki 250r başlığını görünce çok merak ettiğim şeyi siz deneyimli arkadaşların yorumlarıyla netliğe kavuşturmak istedim. Bende başlangıç motoru için hyosung gt250r almayı düşünüyordum. fuarda da kawasaki 250r ı görünce biraz ikilemde kaldım. hyo 250r ile kawasaki 250r dan birini almayı düşünüyorum. bu ikisi arasında sizlerin yorumlarınızı öğrenmek istiyorum. fiyat olarakta aynı neredeyse. Yazdan sonra alıcam şuan birikimdeyim. Bu iki model arasında kaldım. Sizler neler düşünüyosunuz.
HayaLim Kawasaki Zx-6R ama benim için bu hayaLim para iLe iLgiLi değiL tecrübe iLe iLgiLi bir mevzu .Bu sebepten doLayı bu yoLda iLk adım oLarak 250r I aLdım.
Öncelikle bu düşüncen alkışı hak ediyor..
Dogru yerden başlamak ve merdivemleri birer birer çıkmak bu hobi de çok önemli..
Sen en dogrusunu yapmışsın...Eger büyük bir motorla başlasaydın asla kendi limitini bilemezdin ve aklın karışırdı..
Şimdi aldıgın o güzel motorla MOTOSİKLET i tam anlamıyla tanıyacaksın ve kendi limitlerini ögreneceksin..
Daha sonra 600 cc ye geçtiğinde inan daha fazla keyif alacaksın..
Kimisi direkt olarak 600 yada 1000 cc ilebaşlıyor ve asla o motorlardan keyif aldıklarını düşünmüyorum...
Yani şöyle düşün:
Dünya ya EN ZENGİN İNSAN doğarak gelmek mi daha keyiflifir..
yoksa
Dünya nın en zengin adamı olmayı kademe kademe yaşamak mı?
Kısacası motosikleti YAŞAMAK için onun evrelerini tamamlamalısın ..Dogru iş yapmışsın...
Kazasız belasız sürüşler dilerim. _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız