Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - CBF 150 mi, YBR 125 mi ? Lütfen yardım

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

CBF 150 mi, YBR 125 mi ? Lütfen yardım

CBF 150 mi, YBR 125 mi ? Lütfen yardım
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
designserhat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/ gop/ baglarbasi/zngldk/alapli

MesajTarih: 26.03.2008 - 12:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rahatlık bakımından cbf 150 ama olay hıza gelirse ybr 125 i tek geçerim ve yamahanın parçaları ucuz bu da bence avantajdır bence kategorilerine tvs apacheye sok derim
designserhat Çevrimdışı designserhat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
scarpecello
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 26.03.2008 - 12:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ybr 125 kıvrak
cdf 150 kalas gibi bir motor
scarpecello Çevrimdışı scarpecello Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MEMOCAN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ''YOLDAKİ GÖLGESİZLERDEN''

MesajTarih: 26.03.2008 - 12:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

honda cbf güzel makina honda hayat onda Delirdim Delirdim Delirdim
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 26.03.2008 - 13:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben honda 125 R derim...250 lik makinanı aratmaz
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
body_guard
Üye
Üye

MesajTarih: 26.03.2008 - 13:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorcucihan, Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim
Başa dön
body_guard Çevrimdışı body_guard Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.03.2008 - 14:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne alırsan al banane yaa Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum hiç bişi demicem
doSdoS
Üye
Üye

Nereden: Tekirdağ

MesajTarih: 26.03.2008 - 14:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cbf her yonden iyi ama ne bilim ybr gibi her araziye uygun değil.. naged motor tarzı ybr.. şahsen bende 2007 modeli var ben memnunum YBR 105 şi gecemiyo diyenlerede burdan yok artık diyorum 10.000kM de motorum 130 bayır aaşağı duz yolda 115 cok rahat 5 bitmiyo zaten 4 le 100 gören biriyim.. bence ybr hakkında da olumsuz duşunme derim ama hangisi iyi dersen cbf avantaşlı CC farkı var ama ybr kadar sorunsus bi motor değil masrafın cok olucak önceden sölimm;) bakımı ve parcası ybr kadar piyasada pek çeşitli değil...

-59 KA 090-
Başa dön
doSdoS Çevrimdışı doSdoS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_poseidon_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avrupa

MesajTarih: 26.03.2008 - 15:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaş bi topik açmış 22 cvp var ama kendisi verilen cvplara bir yorum bile yazmıyor Şok oldum

ybr 125 şase çin malı,,,cbf 150 ise montajı çinde işçiliğin ucuz olma sebebi ile malzemeler yine honda dan geliyor.cbf 150 nin poarçaları ybr den daha ucuza benim bildiğim.sürat ve güç olarakta ybr nin üzerinde olduğu bi kesin.....23. el az km de bi cbf 150 uzun süre götürür
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 26.03.2008 - 15:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

YBR mi CBF mi dersen CBF derim..

TVS Apache mi CBF mi desen TVS Apache derim Gülümsüyorum
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 26.03.2008 - 16:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ybr 125 Bravo
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
motodrift
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 26.03.2008 - 16:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla ne olursa olsun ybr derim._poseidon_, hiç sanmıyorum cbf nin parcalarının ybrden uçuz olmasını Gülümsüyorum
Residav
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 26.03.2008 - 16:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

ney ney ney yahu o nasıl bır soylentıdır ya.bı solesene nerden duydun onu.vallaartık bayanlarıda gectı mılletımız dedıkoduda,uydurmada

nureddind, Honda nın Fabrikası Tuzlada sana yakın. git bak bakayım motorların üstünde ne yazıyor. "Made in China". hem de kartonun tam ortasında vebüyük punta ile. ama önemli olan nerde yapıldığı değil Satış sonrası hizmetler ve kalitesidir. Honda nın nerde yapıldığı ile ilgili bir handikapı yok. arkasında honda var.
diğer firmalara da bu nazarla bakmak lazım. nereden olduğu değil kalitesi ve satış sonrası
Başa dön
Residav Çevrimdışı Residav Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motodrift
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 26.03.2008 - 17:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Residav, kardeş kalitesi diyorsun ve made in china yazıyor diyorsun(gerci ben inanmadımda)kardeş çin malları kalitelimi Beğenmedim Beğenmedim
oguz_92
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir

MesajTarih: 26.03.2008 - 17:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçen gün bi acil ilaç firmasında çalışan abiyi gördüm cbf 125 ile full koruma hafiften ara gaz vererek bi tek teker yaptı arkasından hayranlıkla baktım nedenini soracak olursanız korumaları tam dı kask'ı 15ytl lik değildi Çok gülüyorum motorun hakkını vermişti Alkışlıyorum Alkışlıyorum bana göre Honda CBF-150 Çoook seviyorum
motor_boxer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.03.2008 - 17:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cbf çin değilde parçaları tamamen çin sanırım
Başa dön
motor_boxer Çevrimdışı motor_boxer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal