CBR_125_R, bu söyledigin A mi diyim B mi diyim C mi diyim ne diyim işine benzemiş bak bakalım piyasada cbr 125r 8000k xenon takmış kişiler varmı eyer yoksa sen tak biz bakalım yakışıp yakışmadıgı görelim .. _________________ MaLiZiYoo35- Asi Bir küheylanım kasmaz beni bu acılar beni vursalar bu puştlar ancak sırtımdan vururlar.. ÖZLEMİŞİM İKİ SATIR YAZMAYI OKUMAYI İZLEMEYİ
Bİ KERE 8000K YENE GEREK VAR AZ DÜŞÜĞÜNÜ TAKSAN NE OLUR ABİM BE BELKİ KALDIRMAZ DEDİĞİN GİBİ AMA İSDERSEN SEN BUNU GERÇEK BİLEN BİRİNE SOR _________________ KAWASAKİ ZX_250_R...
RAMZEY 150CC
RAMZEY 50CC
Tarih: 26.03.2008 - 15:57 Mesaj konusu:
tam beyaz ışığı veren 6000Kdır 8000K biraz mavi oluyo.cbr125e takılır takan da gördüm çok güzel duruyor.fuarda görmüştüm fiyatını tek 350 çift 450 yazıyodu.ancak o trafosuyla birlikte ve kaliteli bi xenondu.
bende taktırmayı düşünüyorum biraz piyasa arastırması yaptım ve CBR 125 e uygun phılıps marka(gercekten cok kalıtelı) xenon farın ıscılıgı ıle bırlıkte 400 ytlye yaptırılabılecek bır yer buldum ayrıca xenonlu bır CBR 125 gordum ve muhtesem duruyordu
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız