Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İZMİR MD 28 Mart Cuma SAKIZADASI ndayız!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İZMİR MD 28 Mart Cuma SAKIZADASI ndayız!
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 26.03.2008 - 17:25    Mesaj konusu: İZMİR MD 28 Mart Cuma SAKIZADASI ndayız! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İzmir MD olarak, sabit Cuma eğlencelerimiz Kordon da Sakız Adasında bu Cumada kaldığı yerden devam ediyor.

Her hafta olduğu gibi, bu haftada muhabbetin belini kıracak,gülmekten karnımıza ağrılar girecek Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Yaz günü gibi geçen şu günlerde, açık bölümde denize karşı keyfini çıkara çıkara oturacağımız, motorlarımızı gözümüzün önüne park edebileceğimiz,istediğimiz hertürlü içeceği bulabileceğimiz,temiz ve nezih bir mekan olarak bilinen ve tanınan SAKIZ ADASI nda aynı yoğunluğu her haftada oluşturacağımızdan hiç şüphem yok.

Daha öncedende yaptığımız gibi, saat 19:30 dan 23:00-23:30 saatlerine kadar Sakızadasında hoş sohbet muhabbetten sonra,geceye daha eğlenceli bir mekanda devam etmeyi düşünüyoruz.

SAKIZADASI nerdedir diye soranlar için, Alsancak vapur iskelesinin karşısında, eski LONDON un olduğu mekan, Yada eski CHICOS un limana doğru 4 mekan sonrası diyede tarfi edebiliriz.

28 MART 2008 CUMA SAAT 19:30 KORDON SAKIZADASI

Şimdide gideceğimiz mekan olan SAKIZADASI ndan birkaç kare Bravo

Link
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 26.03.2008 - 17:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şimdiden sizlere iyi eğlenceler dilerim
Moderatör
Moderatör

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 26.03.2008 - 18:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu hafta aranızda olamıycam Üzgünüm Yarın Denizli'ye gidiyorum deniz'li md ile toplanıcaz Çok gülüyorum demi island ?

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...

En son kaRRdelen tarafından 26.03.2008 - 18:18 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 26.03.2008 - 18:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer abicim size iyi eglenceler diliyorum...
Bol bol eglenin Çok gülüyorum

Mersin MD

Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
island
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Denizli :(

MesajTarih: 26.03.2008 - 18:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gülümsüyorum efet şekercim
herkesten özür dilerim kardelen bu hafta kardelen benimmmm Gülümsüyorum Delirdim Delirdim
10UR1
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 26.03.2008 - 18:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, sakız adası mı ? emınmısın baskanım..

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
10UR1 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 26.03.2008 - 19:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eğer yağmur yağmazsa sabahtan motoru servise getireceğim izmire,
hazır gelmişkende akşamı yanınızda olacağım.... Bravo Bravo Bravo
Başa dön
ekamba Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 26.03.2008 - 19:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İyi eğlenceler Başkan benim için de kadeh kaldırın sanırım Marmokta ancak birlikte kadeh tokuşturabilicez daha erken bi olasılık yok sanırım şu an. iyi eğlenceler bizde resimlere bakar ne güzel eğlenmişler deriz napalım. Delirdim Delirdim
Başa dön
derkunt Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 26.03.2008 - 19:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aksı bısı olmassa ordayız kalın saglıcakla Gülümsüyorum

dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
befehl_1912
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR KSK

MesajTarih: 27.03.2008 - 00:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bi Aksilik Çıkmassa BEndeee ARanızdayımm;)Göz kırpıyorumGöz kırpıyorum
befehl_1912 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
10UR1
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 27.03.2008 - 12:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer,
Alıntı:

sakız adası mı emınmısın baskanım..

hala bır cvp alamadımda ?

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
10UR1 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 27.03.2008 - 12:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10UR1,
o şimdi,rr1000 miiiiii ? hayabusamııııııııı ? sorusuna cvb bulamamış,sana mı cvb verecek...
Başa dön
ekamba Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 27.03.2008 - 16:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu hafta sakızadasında son buluşmamız olacaktır. Haftaya çayırçimenle devam edeceğiz Bravo
d-devil
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul 4.Levent

MesajTarih: 27.03.2008 - 17:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tebrikler yakışır izmir MD'ye...herkese iyi eğlenceler şimdiden... Bravo
repsol_35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 27.03.2008 - 20:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

inşallah bir terslik çıkmazsa orda olucam başkanım... Gülümsüyorum
Başa dön
repsol_35 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye