renos35, abi istersen bide troy var onuda izle kesmezse bi the man from earth bide patlat bi recep ivedik bakalım tarz ne olacak abi sen artık bi karar verdin dimi lütfen açıkla bizede bizde kurtulalım vallahi endura mı enduru mu yoksa enduro mu derken ( Enduro diye biliyorum ben yanlışım varsa düzeltin ) kendimden şüphe etmeye başladım ya daral geldi bana artık şimdiden hayırlı olsun motorun. _________________ SEN BİR AŞKSIN RÜZGAR HEP PEŞİNDEYİM!
En son windofchopper tarafından 26.03.2008 - 19:53 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
renos35, abi istersen bide troy var onuda izle kesmezse bi the man from earth bide patlat bi recep ivedik bakalım tarz ne olacak abi sen artık bi karar verdin dimi lütfen açıkla bizede bizde kurtulalım vallahi endura mı enduru mu yoksa enduro mu derken ( Enduro diye biliyorum ben yanlışım varsa düzeltin ) kendimden şüphe etmeye başladım ya daral geldi bana artık şimdiden hayırlı olsun motorun.
abi ne endurusu ya gsr 600 istiyorum kararımı verdim ben iyi akşamlar
YA Marsille,demiyeyim diyorum ama sen zorluyorsun,neden 300 spartalı yı seyretsin kardeşim,düpedüz Yunan reklamı yapıyor,bizim izlenecek ve okunacak daha güzel tarihimiz var. _________________
PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
7. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız