Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 04.04.2008 İstanbul Md Cuma Toplantı Çayırçimen (anadolu)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

04.04.2008 İstanbul Md Cuma Toplantı Çayırçimen (anadolu)

04.04.2008 İstanbul Md Cuma Toplantı Çayırçimen (anadolu)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 25, 26, 27  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
lastmohicam
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ist/ksdıköy

MesajTarih: 27.03.2008 - 01:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

inşallah bir aksilik olmazsa orda olucam bende

ç ç özledim doğrusu

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

0532 434 21 75
Başa dön
lastmohicam Çevrimdışı lastmohicam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 27.03.2008 - 11:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Pasta için çatal bıçağa gerek yok arkadaşlar ben kendi çatalımı getiririm Çok gülüyorum
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
uzunh1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Göztepe/iSTANBUL

MesajTarih: 27.03.2008 - 12:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yağmur yağmazsa ordayım Delirdim
uzunh1 Çevrimdışı uzunh1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
_poseidon_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avrupa

MesajTarih: 27.03.2008 - 12:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gevezehanim, geldiğin nasılda belli oluyo hemen Delirdim özlemişiz seni forumlarda ya.muhalefet ablam benim Çok gülüyorum

Alıntı:

Kop kop olayına dönmesini istemiyoruz toplantıların. Siz daha önce olanları gayet iyi bilirsiniz.

yok merak etme sen o koplar eskidendi herkes aldı hevesini kopa kopa,zaten en son bi koptuk anca bağlanabildik.anladın sen onu anladın Dil çıkarıyorum
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 27.03.2008 - 12:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm arkadaşlar yenı uye oldum sıteye
bu buluşmalar avrupa yakasında yapılıyormu yada avrupa anadolu karısıkmıdır bılgı verırısenız sevınırmm..
Başa dön
snowtiger Çevrimdışı snowtiger Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
MaGICLeF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir

MesajTarih: 27.03.2008 - 12:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çarşamba iyidir iyi Bravo
MaGICLeF Çevrimdışı MaGICLeF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
WaleC
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 27.03.2008 - 12:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cuma güne okeyim ama şunu anlamadım
hem pasta istiyonuz hemide şekilli olsun
banane yaa pğasta getircem ister ekler getirir ustune mum koyarım ister 6 katlı pasta alırım
Delirdim
Başa dön
WaleC Çevrimdışı WaleC Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 27.03.2008 - 12:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

snowtiger demiş ki:
slm arkadaşlar yenı uye oldum sıteye
bu buluşmalar avrupa yakasında yapılıyormu yada avrupa anadolu karısıkmıdır bılgı verırısenız sevınırmm..

Toplantılarımız sırasıyla yapılıyor, bir hafta anadolu yakası, bir hafta Avrupa yakası. 1 Hafta öncesinden duyuruları yapılıyor. Siteyi takip ederseniz toplantı tarih ve yerini görebilirsiniz.

WaleC, senin canın ne istiyorsa o pastadan getir, seni serbest bıraktım Gülümsüyorum
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_poseidon_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avrupa

MesajTarih: 27.03.2008 - 13:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gevezehanim, pastalar çoğalıyo baksana,3 hafta da pastasız geçmicek anlaşılan..... Delirdim Delirdim

snowtiger, üyeliğin hayırlı olsun tapiği okursan,toplantı adet ve geleneklerimizi anlarsın....meselaWaleC, bunu sanırım gayet iyi anladı........ Bravo Bravo

şaka bi yanada senide aramızda görmek isteriz.arkadaşlar bostancıya gelmek isteyip de aracı olmayanlara,aracı olup da yeri bilmeyenlere bi güzellik düşünebilirim.kontenjan 1 artçı ona göre acele edin
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 27.03.2008 - 13:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

avrupa yakasında oturanlar için söylüyorum araba boş Gülümsüyorum 1 ben varım birde pastalar olcak
Başa dön
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.03.2008 - 15:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

WaleC, Pastaların yanında bana yer ayır tamam Gülümsüyorum
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
barossatr
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: ISTANBUL/florya

MesajTarih: 27.03.2008 - 15:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

olum arabada pasta olmasa binermisin sen o arabaya Dil çıkarıyorum
Başa dön
barossatr Çevrimdışı barossatr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.03.2008 - 15:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

barossatr, Sorulması bile hata olan bir soru senin sorduğun ama yinede cevap vereyim tabiki hayır Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum
Başa dön
WaleC
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 27.03.2008 - 15:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HIZ-TUTKUNU, elini süreni atarım köprüden aşşağıya
Başa dön
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.03.2008 - 16:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

WaleC, Pastayla birlikte atıcaksan canın sağolsun sesimi bile çıkarmam ama benim cüsseyi yerinden kaldırmak hususunda yardım alman gerekebilir Bravo Çok gülüyorum
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 25, 26, 27  Sonraki
14. sayfa (Toplam 27 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.21 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal