Tarih: 27.03.2008 - 11:30 Mesaj konusu:
Pasta için çatal bıçağa gerek yok arkadaşlar ben kendi çatalımı getiririm _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
1-Karar verdimi uygulayacaksın
2-Uygularken tereddüt etmeyeceksin
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Tarih: 27.03.2008 - 12:21 Mesaj konusu:
gevezehanim, geldiğin nasılda belli oluyo hemen özlemişiz seni forumlarda ya.muhalefet ablam benim
Alıntı:
Kop kop olayına dönmesini istemiyoruz toplantıların. Siz daha önce olanları gayet iyi bilirsiniz.
yok merak etme sen o koplar eskidendi herkes aldı hevesini kopa kopa,zaten en son bi koptuk anca bağlanabildik.anladın sen onu anladın _________________
Tarih: 27.03.2008 - 12:46 Mesaj konusu:
cuma güne okeyim ama şunu anlamadım
hem pasta istiyonuz hemide şekilli olsun
banane yaa pğasta getircem ister ekler getirir ustune mum koyarım ister 6 katlı pasta alırım
slm arkadaşlar yenı uye oldum sıteye
bu buluşmalar avrupa yakasında yapılıyormu yada avrupa anadolu karısıkmıdır bılgı verırısenız sevınırmm..
Toplantılarımız sırasıyla yapılıyor, bir hafta anadolu yakası, bir hafta Avrupa yakası. 1 Hafta öncesinden duyuruları yapılıyor. Siteyi takip ederseniz toplantı tarih ve yerini görebilirsiniz.
WaleC, senin canın ne istiyorsa o pastadan getir, seni serbest bıraktım
Tarih: 27.03.2008 - 13:01 Mesaj konusu:
gevezehanim, pastalar çoğalıyo baksana,3 hafta da pastasız geçmicek anlaşılan.....
snowtiger, üyeliğin hayırlı olsun tapiği okursan,toplantı adet ve geleneklerimizi anlarsın....meselaWaleC, bunu sanırım gayet iyi anladı........
şaka bi yanada senide aramızda görmek isteriz.arkadaşlar bostancıya gelmek isteyip de aracı olmayanlara,aracı olup da yeri bilmeyenlere bi güzellik düşünebilirim.kontenjan 1 artçı ona göre acele edin _________________
Tarih: 27.03.2008 - 15:00 Mesaj konusu:
WaleC, Pastaların yanında bana yer ayır tamam _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
Tarih: 27.03.2008 - 15:42 Mesaj konusu:
barossatr, Sorulması bile hata olan bir soru senin sorduğun ama yinede cevap vereyim tabiki hayır _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
Tarih: 27.03.2008 - 16:10 Mesaj konusu:
WaleC, Pastayla birlikte atıcaksan canın sağolsun sesimi bile çıkarmam ama benim cüsseyi yerinden kaldırmak hususunda yardım alman gerekebilir _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız