Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Dolandırıldım..Özellikle İstanbullular baksın!! BÖLÜM 2

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Dolandırıldım..Özellikle İstanbullular baksın!! BÖLÜM 2
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 27.03.2008 - 18:47    Mesaj konusu: Dolandırıldım..Özellikle İstanbullular baksın!! BÖLÜM 2 Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhaba arkadaşlar..Birçoğunuzun bildiği gibi ben kısa süre önce bu sitede Lithiumfire nickli, bi çoğunuzun ''CBR 250RR'' ı olan adam olarak tanıdığı Hakan Alev tarafından dolandırıldım diye bir topic açmıştım..Sonra bu Hakan denen şahıs bana ulaşmıştı olay tatlıya bağlancaktı..Ama malesef olmadı arkadaşlar ta ocak ayından beri hergünüm her dakikam bu adamla uğraşmakla geçiyor bana bi söz vermişti paramı ödeyecekti ama ödemedi..döküle döküle stresten kafamda saç kalmadı..
bilmeyenler için birdaha anlatayım

Ben hakan alev e sözde bana motor yollayacağı sözüyle toplam 2.300 ytl mi kaptırmış durumdayım..Kendisine harcadığım masrafları (kontör-ulaşım) saymıyorum bile..

Sözde bana motor yollucak bu adam benim de çok büyük salaklığım sayesinde durduk yere 2.300 ytl sahibi oldu..Artık ortada bir yanlış anlaşılma durumu olamaz herşey ortada..Bu adam resmen kendisi..Paranı vermicem diye itiraf etti..Ben 16 yaşında lise öğrencisiyim..Bu para benim yazları çalışarak,harçlık biriktirerek,sırf dolmuş parası vermeyim diye yol yürüyerek biriktirdiğim bi paraydı ve çok güzel hayallerim vardı..Ama artık resmen yıkılmış durumdayım duygularımı anlatamam bu yaşıma göre çok fazla şey yaşadım hemde çok...

Sonuç olarak SAKIN AMA SAKIN bu adamdan uzak durun..Sizinde hayallerinizi yıkmasın..İstanbulda bir motor dükkanı vardı şimdi onu kapatmış başka yere açmış sanırım..Ayrıca bu adam elinde şuanda istanbuldan çalınmış bir siyah Honda NSR 125 vardır..Bunuda bildireyim eğer nsr si olup çalınmış olan varsa..Bildiğim kadarıyla polisler el koydu ama sonra bi şekilde torpille falan geri aldığını duydum

Eminimki içinizden 1-2 kişi de olsa hakan alev i çok iyi tanıyan onun herşeyini bilen insanlar var..Sizden ricam eğer mümkünse bu adama şu yaşadıklarımdan bahsedin..Çok yanlış yaptı çok..

Benim gibi daha bu motorsiklet aşkının baharında ve daima bilinçli bi kullanıcı olmayı isteyen bu kardeşinizi, bu sevdamı yıktı..

Kendisini burdan kınıyorum..

Bu süreç içerisinde hep yanımda olmaya çalışanlarada çok teşekkür ediyorum gerçekten çok abim bana akıl verdi yardım etti..Ama buraya kadarmış..

Ben yandım bari siz yanmayın bu adam çok iyi laf çeviren ağzı çok iyi laf yapan ve sırf palavralarla yaşayan herkesi herşeye inandırabilecek güçte bi yılan!!

Saygılar...

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
marsille
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: smyrne/ SELANİK/ YUNANİSTAN

MesajTarih: 27.03.2008 - 18:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_ToLGa_, BEN HATIRLADIM ..bu olayıı arkadaşım ıstanbulluardan uzakdur burlarda sahtekar dolu ayıpp...ya ısanı motordan sogutur....ler
Başa dön
marsille Çevrimdışı marsille Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger
izmir07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA/İZMİR

MesajTarih: 27.03.2008 - 18:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun Şok oldum
Başa dön
izmir07 Çevrimdışı izmir07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ironsedat
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 27.03.2008 - 18:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tolga bana özelden hakan ın iletişim bilgilerini ve olayın detaylarını gönderebilirmisin.hukuki yolları denedin mi?
ironsedat Çevrimdışı ironsedat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
marsille
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: smyrne/ SELANİK/ YUNANİSTAN

MesajTarih: 27.03.2008 - 18:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ee ısatbul MD görevemı ?
Başa dön
marsille Çevrimdışı marsille Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger
Arthas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 27.03.2008 - 19:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben de msn den o adamla bi kaç kez görüştüm. Baktım sallıyor dalgasına bir keç soru sordum bu beni iyice acami sandı sana 300 euro ya ss e binme dersi verim dedi. Sonra da block ladım gitti zaten. Msn de bile iki kez yazışınca ne mal olduğu belli olan bu adam nasıl güvendin dostum. Yaşından dolayı tecrübesizliğine gelmiş. O zaman da bazı arkadaşlar durumun çözülmesine yardımcı olabileceklerini söylemişlerdi. Onlar ne dicek bakalım bu duruma belki bi yardımları dokunur.
Başa dön
Arthas Çevrimdışı Arthas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SABER
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.03.2008 - 19:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu konunun hal oldugunu sanıyordum.

PERT TEAM
GENÇLER İHTİYARLARIN APTAL OLDUKLARINI SANIRLAR AMA İHTİYARLAR GENÇLERİN APTAL OLDUKLARINI BİLİR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
fitzgerald
Üye
Üye

Nereden: İzmir / YaLı

MesajTarih: 27.03.2008 - 19:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yuhh ya olcak ıs degıl yazık olmus ne dıyım gecmıs olsun kardes umarım hukuki yontemlerle halolur olmadı kaba kuvvet kullan =)
oguz_92
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir

MesajTarih: 27.03.2008 - 19:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu olay düzelmişti bea Dil çıkarıyorum
acun0
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.03.2008 - 19:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok kötü ya ulan bu dünyanın diger tarafı da var hiç mi hesaba katmaıyorlar yazık
Başa dön
acun0 Çevrimdışı acun0 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
barossatr
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: ISTANBUL/florya

MesajTarih: 27.03.2008 - 20:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmş olsun kardeşim aklında olsun malı almadan hiçbir şeye para ödeme. sevgiler.Gülümsüyorum
Başa dön
barossatr Çevrimdışı barossatr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.03.2008 - 20:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

biz sana dedik koçum yok rs125 verecek fln dedin dinletemedik..
Başa dön
yc_ şimdi Çevrimiçi yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
motodrift
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 27.03.2008 - 20:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arthas, bende görüştüm msn de.ama bana anormallik bişey gelmedi._ToLGa_, ben senin dediğine pek inanmadım.sen le msn de konuştuğumuzda sen demiştinki japon yadan vfr 125 r diye motor sipariş ettim demiştin.15 ocaktamı filan gelcek diyordun.eeeeeee ne oldu gelmedimi valla acıkçası yazdıklarına inanmadım.senin ailen yokmu nasıl kaptırırsın canım parayı anlamıyorummmmmmmmmmm Beğenmedim Beğenmedim
BRSCN38
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri-Gaziantep

MesajTarih: 27.03.2008 - 20:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşım çook geçmiş olsun o şahıs ise ALLAHINDAN bulur inş. kardeşim sen fazla kafana takma giden mala gitsin cana bişey olmasında hallederiz bi şekilde daha md kapanmadı veya ölmedi gerekirse siyasal yollarla gerekirse kendi yollarımızla hallederiz bu konuşu adam dolandırmak neymiş görsün o şahıss Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim Şok oldum Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim

A(RH+)
Başa dön
BRSCN38 Çevrimdışı BRSCN38 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
oguz_92
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir

MesajTarih: 27.03.2008 - 20:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hani bu adam akrabası avukattı Sinirlendim pislik herif ben ona msn de neden dolandırdın diye sorduğumda bana dolandırmadım kaza geçirdim ben söylüyorum kuzenimiydi yeğenimiydi neyiyidi bilmem kim yazıyormuş o yazan kiide avukatmış güya Sinirlendim japonyadan konteynırlar boş çıktı asıl ben dolandırıldım ama tolganın parasını vereceğim diyordu noldu? allah belasını versin ahirete kalmadan bu dünya gözüyle sürüm sürüm süründüğünü bize göstersin Öfkeliyim
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal