Merhaba arkadaşlar..Birçoğunuzun bildiği gibi ben kısa süre önce bu sitede Lithiumfire nickli, bi çoğunuzun ''CBR 250RR'' ı olan adam olarak tanıdığı Hakan Alev tarafından dolandırıldım diye bir topic açmıştım..Sonra bu Hakan denen şahıs bana ulaşmıştı olay tatlıya bağlancaktı..Ama malesef olmadı arkadaşlar ta ocak ayından beri hergünüm her dakikam bu adamla uğraşmakla geçiyor bana bi söz vermişti paramı ödeyecekti ama ödemedi..döküle döküle stresten kafamda saç kalmadı..
bilmeyenler için birdaha anlatayım
Ben hakan alev e sözde bana motor yollayacağı sözüyle toplam 2.300 ytl mi kaptırmış durumdayım..Kendisine harcadığım masrafları (kontör-ulaşım) saymıyorum bile..
Sözde bana motor yollucak bu adam benim de çok büyük salaklığım sayesinde durduk yere 2.300 ytl sahibi oldu..Artık ortada bir yanlış anlaşılma durumu olamaz herşey ortada..Bu adam resmen kendisi..Paranı vermicem diye itiraf etti..Ben 16 yaşında lise öğrencisiyim..Bu para benim yazları çalışarak,harçlık biriktirerek,sırf dolmuş parası vermeyim diye yol yürüyerek biriktirdiğim bi paraydı ve çok güzel hayallerim vardı..Ama artık resmen yıkılmış durumdayım duygularımı anlatamam bu yaşıma göre çok fazla şey yaşadım hemde çok...
Sonuç olarak SAKIN AMA SAKIN bu adamdan uzak durun..Sizinde hayallerinizi yıkmasın..İstanbulda bir motor dükkanı vardı şimdi onu kapatmış başka yere açmış sanırım..Ayrıca bu adam elinde şuanda istanbuldan çalınmış bir siyah Honda NSR 125 vardır..Bunuda bildireyim eğer nsr si olup çalınmış olan varsa..Bildiğim kadarıyla polisler el koydu ama sonra bi şekilde torpille falan geri aldığını duydum
Eminimki içinizden 1-2 kişi de olsa hakan alev i çok iyi tanıyan onun herşeyini bilen insanlar var..Sizden ricam eğer mümkünse bu adama şu yaşadıklarımdan bahsedin..Çok yanlış yaptı çok..
Benim gibi daha bu motorsiklet aşkının baharında ve daima bilinçli bi kullanıcı olmayı isteyen bu kardeşinizi, bu sevdamı yıktı..
Kendisini burdan kınıyorum..
Bu süreç içerisinde hep yanımda olmaya çalışanlarada çok teşekkür ediyorum gerçekten çok abim bana akıl verdi yardım etti..Ama buraya kadarmış..
Ben yandım bari siz yanmayın bu adam çok iyi laf çeviren ağzı çok iyi laf yapan ve sırf palavralarla yaşayan herkesi herşeye inandırabilecek güçte bi yılan!!
Saygılar... _________________
[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b]
tolga bana özelden hakan ın iletişim bilgilerini ve olayın detaylarını gönderebilirmisin.hukuki yolları denedin mi? _________________ BORN TO BE WILD
0 rh(+)
Tarih: 27.03.2008 - 19:00 Mesaj konusu:
Ben de msn den o adamla bi kaç kez görüştüm. Baktım sallıyor dalgasına bir keç soru sordum bu beni iyice acami sandı sana 300 euro ya ss e binme dersi verim dedi. Sonra da block ladım gitti zaten. Msn de bile iki kez yazışınca ne mal olduğu belli olan bu adam nasıl güvendin dostum. Yaşından dolayı tecrübesizliğine gelmiş. O zaman da bazı arkadaşlar durumun çözülmesine yardımcı olabileceklerini söylemişlerdi. Onlar ne dicek bakalım bu duruma belki bi yardımları dokunur.
Bu konunun hal oldugunu sanıyordum. _________________
PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Tarih: 27.03.2008 - 19:23 Mesaj konusu:
yuhh ya olcak ıs degıl yazık olmus ne dıyım gecmıs olsun kardes umarım hukuki yontemlerle halolur olmadı kaba kuvvet kullan =) _________________ By Fitzgerald
Kayıt: Aug 07, 2007 Mesajlar: 1927 Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com
Tarih: 27.03.2008 - 20:13 Mesaj konusu:
Arthas, bende görüştüm msn de.ama bana anormallik bişey gelmedi._ToLGa_, ben senin dediğine pek inanmadım.sen le msn de konuştuğumuzda sen demiştinki japon yadan vfr 125 r diye motor sipariş ettim demiştin.15 ocaktamı filan gelcek diyordun.eeeeeee ne oldu gelmedimi valla acıkçası yazdıklarına inanmadım.senin ailen yokmu nasıl kaptırırsın canım parayı anlamıyorummmmmmmmmmm _________________ [img][img:3316649671]http://img411.imageshack.us/img411/2659/yasinmr2.th.jpg[/img:3316649671][URL=http://g.imageshack.us/thpix.php]http://img411.imageshack.us/images/thpix.gi][img]
Kayıt: Jan 03, 2008 Mesajlar: 385 Nereden: Kayseri-Gaziantep
Tarih: 27.03.2008 - 20:16 Mesaj konusu:
arkadaşım çook geçmiş olsun o şahıs ise ALLAHINDAN bulur inş. kardeşim sen fazla kafana takma giden mala gitsin cana bişey olmasında hallederiz bi şekilde daha md kapanmadı veya ölmedi gerekirse siyasal yollarla gerekirse kendi yollarımızla hallederiz bu konuşu adam dolandırmak neymiş görsün o şahıss _________________ MADE İN KAYSERİ..
Tarih: 27.03.2008 - 20:20 Mesaj konusu:
hani bu adam akrabası avukattı pislik herif ben ona msn de neden dolandırdın diye sorduğumda bana dolandırmadım kaza geçirdim ben söylüyorum kuzenimiydi yeğenimiydi neyiyidi bilmem kim yazıyormuş o yazan kiide avukatmış güya japonyadan konteynırlar boş çıktı asıl ben dolandırıldım ama tolganın parasını vereceğim diyordu noldu? allah belasını versin ahirete kalmadan bu dünya gözüyle sürüm sürüm süründüğünü bize göstersin _________________ K€ÑЦM¦-_-®¦¥ø®k€Ñ-_-ئmª|{tªñ-_-Kø®ktµğµm -_-¥€®Ð€¥¦M-_-§€ñЀ¥¦M...
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız