Daha önce Marsille nick li üyemizin İstanbul hakkında söylediklerinden dolayı kanımın kaynamadıgını bir topikte belirtmiştim.Ancak o bana pm den İstanbulun yunanca ismini yazdı.Tamamen tahrik amaçlı oldugunu düşünmekteyim.Buna rağmen kendisinin gerçekte iyi bir insan olabilecegini söyleyip,üyelere muhalefet olmak için muhalefet olmamasını,insanlarla iyi geçinmesini bir büyük olarak tavsiye ettim.Bugün olanların yine bir tahrik sonucu oldugunu düşünmekteyim.MD Arkadaşlarıma duyurulur. Saygılarımla. _________________
PERT TEAM
GENÇLER İHTİYARLARIN APTAL OLDUKLARINI SANIRLAR AMA İHTİYARLAR GENÇLERİN APTAL OLDUKLARINI BİLİR.
Tarih: 27.03.2008 - 19:41 Mesaj konusu:
Byle bir topic açarak ne yapmaya çalışytığını anlamış değilim.. Kişisel dertleriniz - sorunlarınızı PM'de halledin..!
Her olay için bu şekil topic açılmasına karşıyım.. PM'den konuşun halledin.. Bu şekil 1 topic açman seninde bazı kjişileri kışkırtmana sebep oluyor..!!!
Kilit Edilmesini Arz Ederim..!! _________________ O Artık Bir "Türkiye Motorsiklet Federasyonu MotorDelisi Spor Klübü Onursal Üyesi"
Kayıt: Feb 25, 2008 Mesajlar: 2053 Nereden: Cehennemin dibinden
Tarih: 27.03.2008 - 19:44 Mesaj konusu:
tabiki böyle birşey yapmak istemedim ancak arkadaşlarımın tahriklere kapılıp uyarı almaması adına yazdım. _________________
PERT TEAM
GENÇLER İHTİYARLARIN APTAL OLDUKLARINI SANIRLAR AMA İHTİYARLAR GENÇLERİN APTAL OLDUKLARINI BİLİR.
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6038 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 27.03.2008 - 19:45 Mesaj konusu:
adamın sitedeki tek amacı ortamı germek! zaten bir yunanın bulunduğu yerde huzur olmaz! tarihte bile mikser görevi yapan bir milletir!ortam karıştırmaktan baska hiçbir işe yaramzlar,tarihten gelen ezikliklerini ancak bu sekilde sadece uzaktan havlayarak gidermeye calışırlar! zaman zaman hava sahamızı gecerler,zaman zaman kıta sahanlığını ihlah ederler ancak bizim jetler gelince VINNNN diye tüyerler,eger adam olsalardı zaten ellerindeki EGE bölgesini elinde silahı olmayan bi halka bırakıp kaçmazlardı!! sadece diyorum bu ve bunun gibilere sadece kudurursunuz baska bişey elinize gecemez! gerekirse yine gelir yine atalarınıza yaptığımızı size yaparız,dua edin nato ülkesisiniz yoksa böyle havlatmayız sizi ama uluslar arası kanunlar var! bu arkadasın siteden uzaklastırılmasını istiyorum admin arkadaslar duyarlı olsun!! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Tarih: 27.03.2008 - 19:47 Mesaj konusu:
SRAD-HAN, Seninde bu topiğe bu şekil bi yorum yazman diğer üyeleride kışkırtmıyormu? Ben topiğin kitlenmesi taraftarıyım daha fazla büyümeden.. Yoksa birazdan Türk - Yunan kargaşası çıkıcak..!!! _________________ O Artık Bir "Türkiye Motorsiklet Federasyonu MotorDelisi Spor Klübü Onursal Üyesi"
Kayıt: Feb 25, 2008 Mesajlar: 2053 Nereden: Cehennemin dibinden
Tarih: 27.03.2008 - 19:50 Mesaj konusu:
Topic sahibi olarak bu topic teamüllere aykırı ise kargaşa çıkmaması adına topigin kilitlenmesini ARZ ediyorum. _________________
PERT TEAM
Tarih: 27.03.2008 - 19:52 Mesaj konusu:
SABERS, Belki sen bu şekil bişi düşünmeden açtın.. Belki açarken içinde hiç bir kötü niyet yoktu ama bak SRAD-HAN, bile nasıl tepki verdi.. Demekki açılan topc milleti kışkırtabiliyor.. Birazdan bi kaç kişi daha kışkırtıcı yorum yazarsa al sana kargaşa _________________ O Artık Bir "Türkiye Motorsiklet Federasyonu MotorDelisi Spor Klübü Onursal Üyesi"
Tarih: 27.03.2008 - 19:54 Mesaj konusu:
kuzenim sancak gemisi kaptanı abim pilot bu kişilikleri en iyi ben bilirim Türk gemisinin yanından geçerlerken hareket çeken küfür eden cinsel organlarını çıkartan orduya sahipler havada ise gemilere çok ama çok yakın geçerek geminin ilerisine ateş ederek sonra f16 lar gelince gemi füzeleri kitlediğinde it dalaşı yapamadan kaçan lardır!! aklınızda bulunsun...
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6038 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 27.03.2008 - 19:54 Mesaj konusu:
SnooTy, kardesim adam sadece ortam germeye calışan biri baska bir amacı yok! bu adama bence gerektiğinden fazla bile musama gösterilidi,millete abuk subuk özelden msj atıyor,mesela bana BUNDAN SONRA SAKIZ ADASINA gitmeyin ozaman diye msj atmış!! salaklığın zirvesinde biri!!topic değil bu adamı bamlayın siteye zerre kadar faydası olmayan bir adamdır! zaten bir yunanın dünyaya sua ana kadar ne faydası olmuşki bunun olsun!! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 6661 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 27.03.2008 - 19:56 Mesaj konusu:
SABERS, Topic açmayı gerektirecek bir durum yok
Ama açılmışken söylemek gerekirse, Marsille arkadaşımız Türkçeyi bizim kadar kullanamadığından dolayı, kelime haznesinin el verdiği ölçüde kurduğu cümlelerde kendisini istediği gibi ifade edememekte ve yanlış anlaşılmaktadır.
Gerçi problem sadece bununla kalmayıp, bazen sivri dilliliği ile de tepkileri üzerine çekmeyi başarmaktadır.
Buradan kendisine, Türkcesini biraz daha düzeltmesini ve kendisini daha anlaşılır ifade etme olanağı yaratmasını, aynı zamandada ifadelerinde biraz daha olumlu ifadeler kullanarak, Türkçe ve biz türklere ait olan bu sitede, özellikle kimsenin Türklüğünün yada erkekliğinin üzerine gitmemesi gerektiğini hatırlatırım. Bu davranış tarzı, tepkileri üzerine çekmekten ve üyelik iptalinin masa üzerine yatırılmasından başka hiç bir işine yaramayacaktır.
Bununla birliktede üyelerimizin galyana gelerek, ağıza alınmayacak kelimeler sarfedip üyeliklerini tehlikeye düşürebileceklerini hatırlatırım. _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız