geçmiş olsun _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Arabanın kapısını açtım , açtım girsin içeri..
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Tarih: 27.03.2008 - 20:32 Mesaj konusu:
hemen hakkında suç duyurusunda bulun sakın peşini bırakma tanıdık avukat falaln varsa daha iyi olur oda olmaz ise 1300 ytlni al sıktır şerefsizin ayağına illaki vardır bildiklerin ağır başlılar...
hani bu adam akrabası avukattı pislik herif ben ona msn de neden dolandırdın diye sorduğumda bana dolandırmadım kaza geçirdim ben söylüyorum kuzenimiydi yeğenimiydi neyiyidi bilmem kim yazıyormuş o yazan kiide avukatmış güya japonyadan konteynırlar boş çıktı asıl ben dolandırıldım ama tolganın parasını vereceğim diyordu noldu? allah belasını versin ahirete kalmadan bu dünya gözüyle sürüm sürüm süründüğünü bize göstersin
ne konteynırı ne japonyası ne boşçıkması.. adam resemen dolandırmış ama minarenin kılıfını, minareyi çaldıktan sonra uydurmaya çalışıyor bir türlü tutturamıyor..
kardeşim keşke abilerini dinleseydin zamanında bi çok öğütte bulunmuslar sana neyse artık akıllanmıştırsın...
şimdi nasıl halledersin ona baklaım öncelikle peşini asla bırakma mutlaka cezasını bulsun daha sonra senin gibi baska kardeşlrimizin canını yakmasın öncelikle eğer elindeyse bankadan mı nerden gönderdiysen gönderdiğin vss faturaların hala sende bulunuyorsa elimizden gelen her türlü seyi yaparzz cezqasını elbet bulur merak etme
Tarih: 27.03.2008 - 20:54 Mesaj konusu:
_ToLGa_, Olayı yeniden ateşlendirmeye ne gerek var? _________________ O Artık Bir "Türkiye Motorsiklet Federasyonu MotorDelisi Spor Klübü Onursal Üyesi"
Kayıt: Dec 24, 2006 Mesajlar: 223 Nereden: PEYGAMBERLER DİYARI Ş.URFA
Tarih: 27.03.2008 - 21:01 Mesaj konusu:
kardeşim doğru düzgün insanlarla alışveris yapmaya kalkarsan olacağı budur sen yine dua et 3 milyara yakın paranı kaptırmışsın millet koskoca kepçeyi kaptırıyo be
Kayıt: Aug 10, 2006 Mesajlar: 2164 Nereden: Ankara/Ümitköy
Tarih: 27.03.2008 - 21:07 Mesaj konusu:
yc_, evet haklısın o konuda..Ama bana dediği şey ben senin motoruna para ödedim japonyadan sipariş verdim bende para yok sana motor verelim falandı..Bende paramı istiyodum..Ama illa tutturdu motor diye..dedim peki o zaman görelim motoru dedim gene yok işte ortada..
motodrift, sana o dediğim vfr olayıda işte bu olaydı..
Ailemin daha bu olaydan haberi yok..Kesinlikle söylemedim..söyleyemem..
Onlar bu hallere düştüğümü öğrenmesin arkadaşlar..
SnooTy neden ateşliyorum..
Çünkü ;
1-) Bu adam tüm emeklerimi çaldı
2-) Buraya yazayım ibret olsunki herkes bu adamdan ve benzerilerinden uzak dursun benim gibi olmasın..
Sen olsan ateşlemezmiydin ??
Diğer arkadaşlarada çok teşekkür ederim ilgi ve alakaları için..Sağolun..Topic i takip ediyorum arkadaşlar _________________
[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b]
Kayıt: Dec 21, 2006 Mesajlar: 101 Nereden: LEGIO PATRIA NOSTRA
Tarih: 27.03.2008 - 21:33 Mesaj konusu:
Walla al işte durduk yerde al başına belayı yani kardeşim senin için çok üzüldüm bu yaşında dişinden tırnağından arttırdığını kaptırman ama hayat bu ii de kötü de dersler veriyor insana bi dahakine gözünü açarsın para kolay kazanılmıyo ama hakkıını arayacaksın eğer bi sonuç çıkmıyorsa senin yerine arayabilecek insanlarla bağlayacaksın konuyu
geçmiş olsun bilader _________________ TIGER 250
dostum gecmıs olsun ama ortada ne motor var ne bısey nede adamı tanımıyorsun ustelık ıstanbul.senınkıde bıraz salaklık kusura bakma ama.tamam md bır aıledır ama her toplumda oldugu gıbı buradada curuk ınsanlar olabılır.ısallah sorunu halledersınız.bence polıse bıldır.hem calıntı oldugunu ıddıa ettıgın aletı hemde senın olayı.cunku bu dupe duz dolandırıcılıga gırer ve elemanı yakarsın.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız