Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Dolandırıldım..Özellikle İstanbullular baksın!! BÖLÜM 2

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Dolandırıldım..Özellikle İstanbullular baksın!! BÖLÜM 2

Dolandırıldım..Özellikle İstanbullular baksın!! BÖLÜM 2
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 27.03.2008 - 20:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
eralp35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/bornova

MesajTarih: 27.03.2008 - 20:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hemen hakkında suç duyurusunda bulun sakın peşini bırakma tanıdık avukat falaln varsa daha iyi olur oda olmaz ise 1300 ytlni al sıktır şerefsizin ayağına illaki vardır bildiklerin ağır başlılar... Sinirlendim
Başa dön
eralp35 Çevrimdışı eralp35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
serhat3434
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 27.03.2008 - 20:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oguz_92 demiş ki:
hani bu adam akrabası avukattı Sinirlendim pislik herif ben ona msn de neden dolandırdın diye sorduğumda bana dolandırmadım kaza geçirdim ben söylüyorum kuzenimiydi yeğenimiydi neyiyidi bilmem kim yazıyormuş o yazan kiide avukatmış güya Sinirlendim japonyadan konteynırlar boş çıktı asıl ben dolandırıldım ama tolganın parasını vereceğim diyordu noldu? allah belasını versin ahirete kalmadan bu dünya gözüyle sürüm sürüm süründüğünü bize göstersin Öfkeliyim

ne konteynırı ne japonyası ne boşçıkması.. adam resemen dolandırmış ama minarenin kılıfını, minareyi çaldıktan sonra uydurmaya çalışıyor bir türlü tutturamıyor..
Başa dön
serhat3434 Çevrimdışı serhat3434 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yunusxy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 27.03.2008 - 20:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

marsille, ben şimdi yunanlılardan başlasam sabah olur Sinirlendim Sinirlendim _ToLGa_, sende polise git kardeş
akka
Üye
Üye

MesajTarih: 27.03.2008 - 20:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dayak cennetten çıkmadır.
Başa dön
akka Çevrimdışı akka Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 27.03.2008 - 20:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bendebu konunun kapandıgını ve herseyın bıttıgını bılıyodum Şok oldum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 27.03.2008 - 20:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeşim keşke abilerini dinleseydin zamanında bi çok öğütte bulunmuslar sana neyse artık akıllanmıştırsın...

şimdi nasıl halledersin ona baklaım öncelikle peşini asla bırakma mutlaka cezasını bulsun daha sonra senin gibi baska kardeşlrimizin canını yakmasın öncelikle eğer elindeyse bankadan mı nerden gönderdiysen gönderdiğin vss faturaların hala sende bulunuyorsa elimizden gelen her türlü seyi yaparzz cezqasını elbet bulur merak etme Öfkeliyim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
Başa dön
Qerazma Çevrimdışı Qerazma Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SnooTy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 27.03.2008 - 20:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_ToLGa_, Olayı yeniden ateşlendirmeye ne gerek var?
CABAL
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: PEYGAMBERLER DİYARI Ş.URFA

MesajTarih: 27.03.2008 - 21:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeşim doğru düzgün insanlarla alışveris yapmaya kalkarsan olacağı budur sen yine dua et 3 milyara yakın paranı kaptırmışsın millet koskoca kepçeyi kaptırıyo be
Başa dön
CABAL Çevrimdışı CABAL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
10_uR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 27.03.2008 - 21:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SnooTy, doğru ateşlemeye gerek yok.Hatta kapansın bu konu.Arkadaşta paradan vazgeçsin kapatsın konuyu ÖYLE Mİ?...
Başa dön
10_uR Çevrimdışı 10_uR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 27.03.2008 - 21:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yc_, evet haklısın o konuda..Ama bana dediği şey ben senin motoruna para ödedim japonyadan sipariş verdim bende para yok sana motor verelim falandı..Bende paramı istiyodum..Ama illa tutturdu motor diye..dedim peki o zaman görelim motoru dedim gene yok işte ortada..

motodrift, sana o dediğim vfr olayıda işte bu olaydı..

Ailemin daha bu olaydan haberi yok..Kesinlikle söylemedim..söyleyemem..
Onlar bu hallere düştüğümü öğrenmesin arkadaşlar.. Üzgünüm

SnooTy neden ateşliyorum..
Çünkü ;
1-) Bu adam tüm emeklerimi çaldı

2-) Buraya yazayım ibret olsunki herkes bu adamdan ve benzerilerinden uzak dursun benim gibi olmasın..

Sen olsan ateşlemezmiydin ??

Diğer arkadaşlarada çok teşekkür ederim ilgi ve alakaları için..Sağolun..Topic i takip ediyorum arkadaşlar

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
MaLiZiYoo35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 27.03.2008 - 21:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SnooTy demiş ki:
_ToLGa_, Olayı yeniden ateşlendirmeye ne gerek var?

Sen olsan olayı kapatıp uzerine sumu icerdin ??

Son Mesajdan 53 saniye:

_ToLGa_, gecnmiş olsun bence yasal tum yolları dene kardeşim .. Bravo
motor_boxer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.03.2008 - 21:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

snooty arkadaşım kafan iyimi, ne demek olayı bırak tolga sen o paranın 5 katını alana kadar bırakma o konuyu bence heo arkandayım
Başa dön
motor_boxer Çevrimdışı motor_boxer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
leturc01
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: LEGIO PATRIA NOSTRA

MesajTarih: 27.03.2008 - 21:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Walla al işte durduk yerde al başına belayı yani kardeşim senin için çok üzüldüm bu yaşında dişinden tırnağından arttırdığını kaptırman ama hayat bu ii de kötü de dersler veriyor insana bi dahakine gözünü açarsın para kolay kazanılmıyo ama hakkıını arayacaksın eğer bi sonuç çıkmıyorsa senin yerine arayabilecek insanlarla bağlayacaksın konuyu
geçmiş olsun bilader

BRh +
Başa dön
leturc01 Çevrimdışı leturc01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 27.03.2008 - 21:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum gecmıs olsun ama ortada ne motor var ne bısey nede adamı tanımıyorsun ustelık ıstanbul.senınkıde bıraz salaklık kusura bakma ama.tamam md bır aıledır ama her toplumda oldugu gıbı buradada curuk ınsanlar olabılır.ısallah sorunu halledersınız.bence polıse bıldır.hem calıntı oldugunu ıddıa ettıgın aletı hemde senın olayı.cunku bu dupe duz dolandırıcılıga gırer ve elemanı yakarsın.
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı _RoMeO_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
2. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal