Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Ghost Rider 5 : Back to Basics

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Ghost Rider 5 : Back to Basics
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 27.03.2008 - 00:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

videoyu bastan sona kadar izledim acaip gaza geldim mükemmeldi paylaşım için teşekkürler Gülümsüyorum Alkışlıyorum

SİNAN SOFUOĞLU SENİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ VE UNUTTURMAYACAGIZ!!
Başa dön
motorcusado Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 27.03.2008 - 00:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yuh artık ya adama bak,resmen polislerle dalga geçiyor be.. Çok gülüyorum yaw bu adam kimdir,nedir bilen varmı.nerdedir,nasıl yaşar ne yapar ne eder ? gören,tanıyan bilen birisi varmı ? Çok gülüyorum amacı ne,ne yapmak istiyor,çözemedim ben bu adamı,sadece deli gibi gidip polislerle dalga geçiyor.. Bravo

Son Mesajdan 15 dakika sonra eklendi:

hehe arabanın arkasına kaykay gibi bişey takıyor orası süper puhaha nasıl gidiyor ama
racingdelisi Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hayabuso34
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kartal

MesajTarih: 27.03.2008 - 01:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hala benim üstüme pilot yok diyen benden delisi yok cart curt cırt yapan varmı merak ediyorum Delirdim Çok gülüyorum alın size motor delisi işte Göz kırpıyorum dayı şöyle şeyleri makinası olmayan adamlara islettirmeyin yaaaaaa Sinirlendim Öfkeliyim Sinirlendim

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

Bundan sonra böyle videolar koyacağınız zaman başlığın bir köşesine 500+cc ve üstü işareti koyalım lütfen Ağlıyorum Delirdim Delirdim

!..ATATÜRKÜN GENÇLİĞE HİTABESİ BİR DUVAR SÜSÜ DEĞİL,BİR ERKEN UYARI SİSTEMİDİR...!
Başa dön
hayabuso34 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 27.03.2008 - 02:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayabuso34, heheh tamam bundanda koyarsam bu tarz video aklıma gelirsin Gülümsüyorum
Başa dön
hadoken Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
serkan_yenidunya
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: lülebuRRgaz/ÇANAKKALE MD

MesajTarih: 27.03.2008 - 16:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sesginn demiş ki:
evet kesilmi,ş hali cidden çpok manyak bi kapışma sahnesi var ama tamamını vermiyo gecegece ayar oldum 400 km yol yaptım bugün smdi atlıcam yine makinaya sırf gaz bu herif Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum
sanırım mc rider dan biriyle kapışma muhabbeti var ve bide su german rider daki ghostrider için tavuk benzetmesi olan herife bi laf sokma mevzuu Çok gülüyorum tekrar bakıcam ama sanırım özet olarak bunlar yazıyo

sezgincim görüşemiyoruz nerelerdesin sen yaw

nyse ee bi ara kapısalım şu gost rayder gibi senle... Delirdim

the power of dreams Göz kırpıyorum Bravo

Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
cezetci
Üye
Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 27.03.2008 - 17:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harika bir video
Başa dön
cezetci Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
onuRR38
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 27.03.2008 - 17:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylasım için saol bi izleyek Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
onuRR38 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
vlamix
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kartal/istanbul

MesajTarih: 27.03.2008 - 18:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçen bi tanıdıkla konuşuyorduk düz yolda biraz gaz açmış iyi motorcuyum diye geziniyor işte Çok gülüyorum

bunu izlese sanırım motoru bırakır rr'ıda benzin döküp yakar Dil çıkarıyorum

bir gün gerçekten ghost olcak bu adamda hayırlısı Çok gülüyorum
Başa dön
vlamix Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 27.03.2008 - 19:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vlamix, ahah GhostBuster'lar devriye geziyor heran yakalamaya hazır ahah Gülümsüyorum

Başa dön
vlamix
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.03.2008 - 19:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

birazda onun elinde yakalanmaması Gülümsüyorum
Başa dön
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 27.03.2008 - 20:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vlamix, A race saying is “Go as deep and as fast into a corner as you can until you see God, then brake.”

İşin adabı bu olsa gerek Gülümsüyorum
Başa dön
vlamix
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.03.2008 - 20:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kesinlikle işin adabı o Gülümsüyorum
Başa dön
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 27.03.2008 - 20:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaw bu adama adamı cıldırtır yemeın ederım Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 27.03.2008 - 21:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kufur etcem edemıyorum
SnooTy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 27.03.2008 - 21:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

izmirlee_chatlack, o kullandığın argo kelimeleri yedirtirim sana bu forumda bu 1..!!!

Ayrıca motorda tamam ama arabada benden fazla üstün olduğu söylenemez Çok gülüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye