özledim yavv; gelmem lazım dostları görmem lazım _________________ CBF 1000e 1000meliyim,sonra 1000 er 1000 er öderim.
cesaretin fazlası,korkunun azı APTALLIKTIR.
Kayıt: Aug 13, 2007 Mesajlar: 316 Nereden: FLORYA/İSTANBUL
Tarih: 28.03.2008 - 00:00 Mesaj konusu:
Biz yokmuyuz şimdi ?
Mutlaka foto çekinde bizlerde en azından karelerle yaşayalım eğlencenizi bizleri unutmayın sakın olaaaaa:)
İSTANBUL M.D'den sevgilerle ............
antakin, sırf sizin için gidip fotoğraf çekeceğim .Unutulmayacaksınız merak etmeyin ama sizde bizi unutmayın...
Kısa bir süre içinde olsa geleceğim.Duydun mu Rabbit , gidiyoruz kız kalk hazırlan... _________________ Görürdü elmas muamelesi az olsaydı eğer kum,Değiştiremezsin beni, kasma boşa ben buyum,Çokmu battı gözüne usturuplu oturuşum¿.
"S.K"
Kayıt: Aug 13, 2007 Mesajlar: 316 Nereden: FLORYA/İSTANBUL
Tarih: 28.03.2008 - 00:51 Mesaj konusu:
Ne mutluki sizler gibi arkadaşlara sahibim , sizleri unutmakmı ?
Bukadar mutluluk içeren bir grup unutulurmu bilal?
ister kısa süre ister uzun farketmes unutmayınki burda bir aileniz var herzaman bekleriz!!!
bilal? ya sen yapma bari antakin, yaa valla bak.
Her zaman geleceğiz başınıza kalıcaz sonunda.. Gülşen imdat diye bağıracak _________________ Görürdü elmas muamelesi az olsaydı eğer kum,Değiştiremezsin beni, kasma boşa ben buyum,Çokmu battı gözüne usturuplu oturuşum¿.
"S.K"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız