Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motorcu Gezginler Ülkemizde

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motorcu Gezginler Ülkemizde

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 26.03.2008 - 01:26    Mesaj konusu: Motorcu Gezginler Ülkemizde Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fransız ve Avusturyalı iki motosiklet tutkunu İngiltere'den başlayıp Çin'de bitirecekleri motosikletli seyahatleri için Türkiye'de. Geçtiğimiz hafta Sivas'ın Suşehri İlçesi'nde mola veren Avusturyalı Niccolo Monno (30) ve Fransız Cyril Ducau (29) İngiltere'nin başkenti Londrada buluştu. Ardından motosikletlerle Çin'i gitmeyi düşünen iki arkadaş, 3 ay önce yola çıktı. Geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye giriş yapan iki genç bugüne kadar toplam 17 bin kilometre yol kat ettiklerini dile getirdi.

Seyahatlerini gündüz geçirdiklerini ve gece çadır kurarak konaklama ihtiyaçlarını giderdiklerini dile getiren Fransız Turist Cyril Ducau, 5 veya 6 ay gibi zamanda Çin'e ulaşmayı hedeflediklerini söyledi. Türkiye'ye ikinci kez geldiğini belirten Ducau, "2005 yılında kız arkadaşım ile birlikte İstanbul'a geldim. Türkiye'nin birçok yerini görmemiştim. Ama bu gezi ile birlikte Türkiye'nin birçok iline gitme imkanı buldum. Yurdunuz çok güzel, isanları çok sıcak. Bizim tek sıkıntımız, fazla Türkçe bilmememiz'' dedi.

Avusturya'lı Niccolo Monno ise Türkiye'ye ikinci kez geldiğini belirterek, 2005 yılında eşi ile birlikte İstanbul'u gezdiğini kaydetti. İstanbul'un tarih koktuğunu ve herkesin görmesi gerektiğini dile getiren Monno, "Londra'da arkadaşım ile bir süre kaldım ve kendisini Çin'e gelmek için davet ettim. Kendiside bu davetimi kabul ederek birlikte motosikletler ile oyculuğumuza başladık ve Çin'e gidiyoruz. Bu gezi sırasında Türkiye'nin de değişik illerini gezerek ve görerek yolumuza devam ediyoruz" diye konuştu.

Niccola ve Cyril, Suşehri İlçesi'nden sonra Trabzon'a gideceklerini ve buradan Gürcistan üzerinden Çin'e ulaşacaklarını ifade ettiler.

alıntıdır.
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
befehl_1912
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR KSK

MesajTarih: 26.03.2008 - 01:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Keşke Haberimiz Olsaydıı İzmiree Davet Ederdikk Bi Misafir Eerdik.. Göz kırpıyorumGöz kırpıyorum
befehl_1912 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
NaSta
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Abd - FL / Izmir - Ksk

MesajTarih: 26.03.2008 - 08:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Orta yaşta 2 kişinin Scooter'la italyadan başlayarak Dünyayı geziklerini okumuştum. Muhabirin sorusu yanınızda ihtiyacınız olan neleri taşıyorsunuz demişti. Beyfendinin verdiği cevap Kredi kartı Oldu Gülümsüyorum Emekli karı koca 2 scooterla dünya turuna cıkmışlar :=)
NaSta Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 28.03.2008 - 03:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

befehl_1912, Bravo
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
basist
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 28.03.2008 - 03:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne kullanıyorlarmış peki??.büyük ihtimal enduro ama ?????
Başa dön
basist Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cundi
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: adana

MesajTarih: 28.03.2008 - 04:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gercekten saygı duydum cesaretlerine ve enerjilerine Bravo
Başa dön
cundi Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 001

MesajTarih: 28.03.2008 - 04:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

basist, yanılmıyorsam ybr125 lerle basladı bu serüven Gülümsüyorum
blt69
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 28.03.2008 - 08:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NaSta demiş ki:
Orta yaşta 2 kişinin Scooter'la italyadan başlayarak Dünyayı geziklerini okumuştum. Muhabirin sorusu yanınızda ihtiyacınız olan neleri taşıyorsunuz demişti. Beyfendinin verdiği cevap Kredi kartı Oldu Gülümsüyorum Emekli karı koca 2 scooterla dünya turuna cıkmışlar :=)

Türkiyedende geçtiler, Menemende ayran ısmarlamıştık hatta arkadaşlara,

Başa dön
blt69 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
NaSta
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Abd - FL / Izmir - Ksk

MesajTarih: 29.03.2008 - 07:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

blt69, Ben Bir Tv Programında İzlemiştim. En Son İstanbulda Görmüştüm :=)
NaSta Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ugur_ugur
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 29.03.2008 - 10:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet nede dymuştum böle bişey. ama görmek nasip olmadı Çok gülüyorum
serkan_yenidunya
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: lülebuRRgaz/ÇANAKKALE MD

MesajTarih: 29.03.2008 - 10:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şaşırmış bunlar aah özgürlük ah Çok gülüyorum

bizimikiler bizi dizinin dibinden ayırmak istemiyorlar adamlar ülke ülke dolaşıyorlar ne kadar geniş ve rahat insanlar tabi imkan da olunca sorun olmuyor nyse nediyelim darısı başımıza artık... Gülümsüyorum

the power of dreams Göz kırpıyorum Bravo

Başa dön
serkan_yenidunya şimdi Çevrimiçi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
ironman666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 29.03.2008 - 14:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resimde olsaydı keşke. Ama YBR125 le dünya turu diye bi topiz vardı yanlış hatırlamıyorsam sanırım onlar mıydı acaba?

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye