Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Uyarıcı faktörLer

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Uyarıcı faktörLer

Uyarıcı faktörLer
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
CN-6R
Üye
Üye

MesajTarih: 26.03.2008 - 01:42    Mesaj konusu: Uyarıcı faktörLer Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ArkadaşLar,
Daha önce bununLa iLgiLi konu açıLdı mı biLmiyorum ama genede sizinLe payLaşmak isterim;istanbuL trafiğinde araba iLe 4 senede 168000 km yoL yapmış biri oLarak sıkışık trafik ve stres iLe geLen dikkatsizLikLeri çok iyi biLirim.Ne kadar kendimi iyi bir otomobiL sürücü oLarak değerLendirsemde böyLe bir ortamda hata yapmamak kaçınıLmaz.Peki böyLe bir ortamda motorcuLar sadece kendiLerinden mi mesuLLer ? Çoğu kez ağır aksak trafikte yanımdaki araç iLe aramızdaki boşLuktan motorLarın uyarı vermeden süratLi şekiLde gittikLerine şahit oLdum.Peki Allah muhafata ters bir harekette oLası bir kazasa tek suçLu otomobiL sürücüLeri mi yoksa otomobiL sürücüLerini uyarmayan motorsikLet sürücüLeri mi ? Tabiki herkez bu trafigin bir parçası oLarak birbirinden meshuLdür .. Bu bağLamda sizden ricam mümkün oLduğunca kendimizin mükemmeL sürücü oLduğunu unutup çevremizdeki diğer sürücüLerin hata yapma riskine karşı ne gibi önLemLer aLabiLiriz mantığıyLa yoLa çıkmanızdır.Sözüm ona kornaLarımızı sık sık kuLLanmak "ben buradayım dikkat et" anLamında güzeL bir uyarı ve tabiki farLarın açık oLması her daim uyarıcı bir faktör ... Bence biraz kendimize çuvaLdızı batırma zamanı geLmiştir .. Herkeze kazasız beLasız keyifLi sürüşLer diLerim.

TeşekkürLer..
www.diagontattoo.com
Başa dön
CN-6R Çevrimdışı CN-6R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Patriot99
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bostancı- Istanbul

MesajTarih: 26.03.2008 - 01:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok önemli bir konuya temas etmissin. Ben örneğin gündüz uzun farları açıp kullanıyorum kalabalik trafikte iken.. Normal trafikte bunu yapmıyorum... Çünkü uzun farları yakında bir şekilde görüyorlar kafestekiler.. Delirdim
Başa dön
Patriot99 Çevrimdışı Patriot99 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 26.03.2008 - 01:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cn-6r: dediklerin doğru,özellikle sıkışık trafikte,xenon far-egzozlu motorda ara gazı ve dörtlü flaşör çok ama çok işe yarıyor
Üye
Üye

MesajTarih: 26.03.2008 - 01:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben acemi oLduğum için ara gazı fLaşör gibi faktörLeri beLirtmeyi düşünemedim teşekkür ederim Bravo
www.diagontattoo.com
Başa dön
sesginn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: --Çanakkale--

MesajTarih: 26.03.2008 - 01:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CN-6R, evet söylediklerinde sende haklısın bi şeklde öndeki sürücüye kendini belirtmek gerekiyor Bravo
sesginn Çevrimdışı sesginn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bluebird64
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR / Hatay

MesajTarih: 26.03.2008 - 23:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Görülmek veya duyulmak zorundayız arkadaşlar... Delirdim Delirdim
sparcogs
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.03.2008 - 23:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

faydalı ve önemli bi konu .
Başa dön
sparcogs Çevrimdışı sparcogs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 26.03.2008 - 23:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

özellikle flaşr ve aragaz çok işe yarıyo Bravo
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 27.03.2008 - 00:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende trafikte bahsedildigi gibi seyreden arkadaslar goruyorum ne yazıkkı.tamam motor sıkısık trafıkte bır kurtulustur ama yinede yapılan hamlelerı karsıtarafın ne yapabılecegını dusunerek yapmak lazım.kendımıze guvenıyoruz ama karsımızdakıne fazla guvenmemelıyız.farımız ve yolumuz acık olmalı,uzerımızdekı kıyafetler renklı olmalı hatta ust gıtsısı ıcın polıslerınkı gıbı reflektorlu kıyafetler var fıyatıda ucuz onlardan alınmalı,motorumuzda palkalık ıptalıyle bırlıkte genelde arka sınyal lambalarıda ıptl edılıyor bu yanlıstan kacınılmalı,cokta acelecı olup luzumsuz hızlardan kacınılmalı,motorlarımızda bulunan kornalarımızı kullanmalıyız ss ler ıcın egsoz sesı etkılı olabılır.özellikle dar yollarda sehır ıcınde saga park etmıs aracların yanından hızlı gecmeyelım.aracların arasından cıkabılecek bır tehlıkeyı fark etmemız gec olabılır.yani uzun lafın kısası görünelimki görsünler ve görelimki tedbirimizi alabilelim. Bravo
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı _RoMeO_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CN-6R
Üye
Üye

MesajTarih: 28.03.2008 - 12:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_RoMeO_ demiş ki:
bende trafikte bahsedildigi gibi seyreden arkadaslar goruyorum ne yazıkkı.tamam motor sıkısık trafıkte bır kurtulustur ama yinede yapılan hamlelerı karsıtarafın ne yapabılecegını dusunerek yapmak lazım.kendımıze guvenıyoruz ama karsımızdakıne fazla guvenmemelıyız.farımız ve yolumuz acık olmalı,uzerımızdekı kıyafetler renklı olmalı hatta ust gıtsısı ıcın polıslerınkı gıbı reflektorlu kıyafetler var fıyatıda ucuz onlardan alınmalı,motorumuzda palkalık ıptalıyle bırlıkte genelde arka sınyal lambalarıda ıptl edılıyor bu yanlıstan kacınılmalı,cokta acelecı olup luzumsuz hızlardan kacınılmalı,motorlarımızda bulunan kornalarımızı kullanmalıyız ss ler ıcın egsoz sesı etkılı olabılır.özellikle dar yollarda sehır ıcınde saga park etmıs aracların yanından hızlı gecmeyelım.aracların arasından cıkabılecek bır tehlıkeyı fark etmemız gec olabılır.yani uzun lafın kısası görünelimki görsünler ve görelimki tedbirimizi alabilelim. Bravo

kesinLikLe katıLıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum ... Bu arada PoLisLerinki gibi refLektörLü kıyafetLer nerede satıyorLar biLgin var mı?
www.diagontattoo.com
Başa dön
GOLYAT34
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 28.03.2008 - 12:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CN-6R, cogu montta zaten reflektor var yada gıt sadece montunun uzerıne yapı marketlerınden fosforlu yelek al,arkadaslarında dedıgı gıbı xenon ve egzos farkedılmek ıcın bırebır
scarpecello
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 28.03.2008 - 12:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herşeyden önce motorsikletle ilgisi olmayan otomobil kullanıcılarının aradan sıyrılıp geçen motorsiklet kullanıcılarına uyuz olduklarına çok şahit oldum.
bu nedenle aslında tüm otomobil kullanıcılarının çok daha fazla vicdan sahibi olmaları gerekmektedir.
scarpecello Çevrimdışı scarpecello Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 28.03.2008 - 12:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aragazdan korkuyolar abicim.gaz çekince adam sapıtıyo Çok gülüyorum
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
basist
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 28.03.2008 - 12:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

özlellikle kurye ve arkadaşlar tehlike yaratmaktadır.ben bile motorumla giderken sıkışık trafikte yanımdan zırt pırt çıkıolarki araçların görme şansını düşünün birde...
Başa dön
basist Çevrimdışı basist Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 28.03.2008 - 12:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CN-6R, haklısın kardeşim
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal