Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Kawasaki Ninja 250R (İlk Motorum)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Kawasaki Ninja 250R (İlk Motorum)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ugur_ugur
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 26.03.2008 - 11:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun.en kısa zamanda resmleri bekleriz Bravo
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 26.03.2008 - 11:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CN-6R, HAYIRLI OLSUN KAZASIZ BELASIZ Sürüşler iyi karar OK Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Delirdim Motordelisi

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı ADAMOTOR42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
windofchopper
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 26.03.2008 - 13:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun kazasız belasız keyifli sürüşler Alkışlıyorum
freeboys
Üye
Üye

Nereden: İstanbul/Altunizade HAKAN & SUDENAZZZ

MesajTarih: 26.03.2008 - 13:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun kardeşim. Allah kaza bela vermesin. Dikkatli kullan Göz kırpıyorum
Başa dön
freeboys Çevrimdışı freeboys Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CN-6R
Üye
Üye

MesajTarih: 26.03.2008 - 13:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mesaj atan herkeze teşekkür ederim.. CümLeten Allah kaza beLa vermesin Gülümsüyorum
www.diagontattoo.com
Başa dön
CN-6R Çevrimdışı CN-6R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
fabulouso
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 28.03.2008 - 21:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşım hayırlı olsun rodajını tamamlayınca gt250r kapışırsın artık Gülümsüyorum
Başa dön
fabulouso Çevrimdışı fabulouso Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 28.03.2008 - 21:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CN-6R, allah gule gule kullanmak nasıp etsın Bravo
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
TaMe_R1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.03.2008 - 21:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah herkeze istediği motoru nasip etsin kazasız belasız sürüşler abi hayırlı olsun Gülümsüyorum
Başa dön
TaMe_R1 Çevrimdışı TaMe_R1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
bonsaii
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: denizli-ankara-kayseri

MesajTarih: 28.03.2008 - 22:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vay be tr de ilk senmi alıcan bu canavarı şimdiden hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler Bravo aldığın gün resim isteriz ona göre Alkışlıyorum

Allah olmayanlarada versin
Başa dön
bonsaii Çevrimdışı bonsaii Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SABER
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Cehennemin dibinden

MesajTarih: 28.03.2008 - 23:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İyi günlerde kullanmanı dilerim.

PERT TEAM
GENÇLER İHTİYARLARIN APTAL OLDUKLARINI SANIRLAR AMA İHTİYARLAR GENÇLERİN APTAL OLDUKLARINI BİLİR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ironman666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 29.03.2008 - 16:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CN-6R, hayırlı olsun kardeş.Senin içine sindiyse gerisini boşver.Pasta ve motorun fotolarını bekliyoruz heyecanla Alkışlıyorum

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı ironman666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
murat50
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gebze - Kayseri

MesajTarih: 29.03.2008 - 16:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı uğurlu olsun allah iyi günlerde kazasız kullanmak nasip etsin
murat50 Çevrimdışı murat50 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Zx12aLi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 02.04.2008 - 10:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CN-6R, hayırlı olsun doğru seçim ve doğru karar... Bravo

aLi BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Başa dön
Zx12aLi Çevrimdışı Zx12aLi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
homeless0028
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 06.04.2008 - 04:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhaba arkadaşlar sitede yeniyim. Dans Öncelikle ninja250r Motordelisi hayırlı olsun CN 6R. Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin. Konu felanda açmadm gereksiz bi konu olmasın diye eğer böyle bi soruyu yanlış bölümde soruyorsam sizlerden özür dilerim tam olarak forumu bilmediğim için. Forumu tamamen incelemedim ama kawasaki 250r başlığını görünce çok merak ettiğim şeyi siz deneyimli arkadaşların yorumlarıyla netliğe kavuşturmak istedim. Bende başlangıç motoru için hyosung gt250r almayı düşünüyordum. fuarda da kawasaki 250r ı görünce biraz ikilemde kaldım. hyo 250r ile kawasaki 250r dan birini almayı düşünüyorum. bu ikisi arasında sizlerin yorumlarınızı öğrenmek istiyorum. fiyat olarakta aynı neredeyse. Yazdan sonra alıcam şuan birikimdeyim. Bu iki model arasında kaldım. Sizler neler düşünüyosunuz.
Başa dön
homeless0028 Çevrimdışı homeless0028 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 06.04.2008 - 05:49    Mesaj konusu: Re: Kawasaki Ninja 250R (İlk Motorum) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CN-6R demiş ki:
Herkeze merhaba,

HayaLim Kawasaki Zx-6R ama benim için bu hayaLim para iLe iLgiLi değiL tecrübe iLe iLgiLi bir mevzu .Bu sebepten doLayı bu yoLda iLk adım oLarak 250r I aLdım.

Öncelikle bu düşüncen alkışı hak ediyor..
Dogru yerden başlamak ve merdivemleri birer birer çıkmak bu hobi de çok önemli..
Sen en dogrusunu yapmışsın...Eger büyük bir motorla başlasaydın asla kendi limitini bilemezdin ve aklın karışırdı..
Şimdi aldıgın o güzel motorla MOTOSİKLET i tam anlamıyla tanıyacaksın ve kendi limitlerini ögreneceksin..
Daha sonra 600 cc ye geçtiğinde inan daha fazla keyif alacaksın..
Kimisi direkt olarak 600 yada 1000 cc ilebaşlıyor ve asla o motorlardan keyif aldıklarını düşünmüyorum...
Yani şöyle düşün:
Dünya ya EN ZENGİN İNSAN doğarak gelmek mi daha keyiflifir..
yoksa
Dünya nın en zengin adamı olmayı kademe kademe yaşamak mı?

Kısacası motosikleti YAŞAMAK için onun evrelerini tamamlamalısın ..Dogru iş yapmışsın...
Kazasız belasız sürüşler dilerim.

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
4. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal