Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Dolandırıldım..Özellikle İstanbullular baksın!! BÖLÜM 2

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Dolandırıldım..Özellikle İstanbullular baksın!! BÖLÜM 2
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Arthas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 28.03.2008 - 18:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

marsille, Sen de kardeşim Ankaralıları sevmezsin, İstanbulluları sevmezsin.
Tolga olaydan ailenin haberi yok mu? Yoksa bence onları haberdar et. Bir şekilde alınır o para. Ama dediğim gibi ailenin mutlaka haberi olsun.
Başa dön
Arthas Çevrimdışı Arthas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
buenasivassc
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 28.03.2008 - 19:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

md istanbul tahsilatçı mıdır ? ne yapacak adamı bulup döverek mi alacak parayı, topuklarına mı sıkacak ? saçma saçma yazılar yazmayın.
zaten bu konu bir internet sitesinin en büyük yaptırımıdır. bir arkadaş yazmış zaten başka forumlarda da gerekli uyarıları yapıyoruz diye.
HUKUK diye bir kelimenin anlamını aramızda çok fazl kişi bilmiyor sanırım. biraz öğrenelim lütfen. Devlet var kanun var. hakkınızı hukuksal ortamda arayacaksınız bu tür konularda.
ben ailemden tırsıyorum diyorsa arkadaş üstüne bir bardak soğuk su içsin. besbelli bu işi yapan şahıs arkadaşı sahipsiz sanıyor. bi zahmet mekanını öğren en yakın karakola git şikayetçi ol çektir karakola bak bakalım paran nasıl geri geliyor.
lütfen birisine yol gösterirken yolu olması gerektiği gibi gösterelim.
şiddet acizliğin sonucudur.
Atım Beni Nazlı Yare Kavuştur
Başa dön
buenasivassc Çevrimdışı buenasivassc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
marsille
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: smyrne/ SELANİK/ YUNANİSTAN

MesajTarih: 28.03.2008 - 19:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

buenasivassc, kanun......... Gülümsüyorum benı akşam akşam guldurdun

var ama çok agır....ben bılıyom..hele bu dıncı ak partıyle baya agırlaştı he adamım ne dersın ? ..mulakiki bu adami tanıyam vardır bunu demek ıstedım... ben
Başa dön
marsille Çevrimdışı marsille Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger
tafa34
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bileyim. İst. galiba

MesajTarih: 28.03.2008 - 19:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

marsille,
Ne dediğin anlaşılmıyor.
Ortalığı karıştırmaya devam et sen.
Bence sen yanlış siteye üye olmuşsun. Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim
Başa dön
tafa34 Çevrimdışı tafa34 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SABERS
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Cehennemin dibinden

MesajTarih: 28.03.2008 - 20:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim

PERT TEAM
GENÇLER İHTİYARLARIN APTAL OLDUKLARINI SANIRLAR AMA İHTİYARLAR GENÇLERİN APTAL OLDUKLARINI BİLİR.
Başa dön
SABERS Çevrimdışı SABERS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
motor_boxer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.03.2008 - 20:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motodrift, tolga nın dedikleri doğru bende o zmn dan beri takip ediyom olyları adam demiş 15 ocak ta geliyo filan diye hatta tolga msn sine yzıyodu15 ocakta motorum geliyo filan diye ama işte üç kağıtçı çıkmış adam
Başa dön
motor_boxer Çevrimdışı motor_boxer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cadde_seytani06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: başkent/ angara MD

MesajTarih: 29.03.2008 - 01:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sen hakkettin biraz tolga ankarada o kadar motor varken sen bilmediğin işlere kalktın seninle msn dende çok konustuk scooterden basladın ybr den vfr den cbr125 ten çıktın o kadar şey anlattık hiç birini dinlemedin Sinirlendim
marsille
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.03.2008 - 09:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yetiskin fare de bılıyormuusunuz 12 yaşındakı çocuk beyni var......tafa34,
Başa dön
marsille Çevrimdışı marsille Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger
matrax_83
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kastamonu

MesajTarih: 29.03.2008 - 09:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1000 ytl için bi bacağına diğer 1000 ytl için öteki bacağına sık gitsin.üstü kalsın demeyi unutma Sinirlendim Sinirlendim
Başa dön
matrax_83 Çevrimdışı matrax_83 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ugur_ugur
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 29.03.2008 - 10:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şerfszz Öfkeliyim Sinirlendim Sinirlendim
lithiumfire
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 29.03.2008 - 11:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Azımı bozmayacagım tolga gerisini sen düşün burda kımsenın hakkında ve kimsenın ismini vermeden konusacagım benım hakkımda kım ne yazmıssa tek tek kontrol edılecek ortada kanıt yok bısı yok boş boş konusuyorsunuz... Ne oldu tolga paranmı yetmedı adam akıllı sole sıteye param yetmıyo de herkez toplanır para verır sana ne zamandır siteye gormedım daha onceden MD admınlerını uyardım hakkımda salak sacma yazılar yazılıyor dıye madem tolga haklısın hukuk kanun ne dıyor ? olm kolpanın en onde gıdenısın benı burda herkez tanır o yazdıgın rakama dıkkat et gulerler. bu topic emniyet tarafından goz altına alınacak kım ne yazdıysa tek tek hesap verecek. aklınızı basınıza alın 17 yasındakı bı sahıs ın bole boş boş laflarına ayak uydurmayın.. kurunun yanında yaşta yanar.. KOLPANIN ONDE GIDENI SENI bak sımdı ne olacak sana.... kımınle ugrastıgını bılmıosun....
Başa dön
lithiumfire Çevrimdışı lithiumfire Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 29.03.2008 - 12:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Anca böyle sıkışınca ortaya çıkarsın zaten..

Ben hukuksal yolları denicem merak etme..ama 18 ime gelince!

Sana o parayı atm den yolladım..tamam diğer 600 ü bi arkadaşım sayesinde elden teslim ettim artık ona belki bi kanıt bulamam!
ama o 1.700 ytl lik kısmı atm den yolladım dekontum var !
Dediğin gibi olsun bu topic silinsin sonra benim gibi kaç kişiyi daha dolandır öylemi..!!
Peki sen neden parayı ödeyip konuyu kapatmak yerine uzatıyosun !
Sen şubat ayında durumu düzeltecektin ve ben buraya kendim topic açıcaktım bu adam çok iyi biri yanlış anlaşılma oldu diye!!
Hatırladınmı ! Ama noldu ? sen gene binlerce yalan binlerce oyun gene ortadan kayboldun!
Senin yaptığın gibi hakaret etmicem hiç hakaret etmedim etmicemde..

Ama ben senin ne olduğunu öğrendim ne tür insanlar olabileceğini öğrendim..!! Hergün ayrı bi yalan söylemeler hergün ayrı saçmalamalar yok tırın yolda diyip -10 derecede 6 saat dışarıda motor gelcek diye
bekletmeler..Yok sana cbr 125 aldım yok bilmemne..Bunların hepsi telefon kayıtlarına bakılsa ortaya çıkar ! Ama sen allah bilir kaçıncı kez telefon değiştirdin..

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
marsille
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.03.2008 - 12:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_ToLGa_, bu sana der olsun uzak dur..... istabuuulldan bence

benım arkaşımın başına da geldı.....inana zor kutruldu bu zıhnıyetde ınsanlardan
Başa dön
Qerazma
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 29.03.2008 - 12:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

lithiumfire demiş ki:
Azımı bozmayacagım tolga gerisini sen düşün burda kımsenın hakkında ve kimsenın ismini vermeden konusacagım benım hakkımda kım ne yazmıssa tek tek kontrol edılecek ortada kanıt yok bısı yok boş boş konusuyorsunuz... Ne oldu tolga paranmı yetmedı adam akıllı sole sıteye param yetmıyo de herkez toplanır para verır sana ne zamandır siteye gormedım daha onceden MD admınlerını uyardım hakkımda salak sacma yazılar yazılıyor dıye madem tolga haklısın hukuk kanun ne dıyor ? olm kolpanın en onde gıdenısın benı burda herkez tanır o yazdıgın rakama dıkkat et gulerler. bu topic emniyet tarafından goz altına alınacak kım ne yazdıysa tek tek hesap verecek. aklınızı basınıza alın 17 yasındakı bı sahıs ın bole boş boş laflarına ayak uydurmayın.. kurunun yanında yaşta yanar.. KOLPANIN ONDE GIDENI SENI bak sımdı ne olacak sana.... kımınle ugrastıgını bılmıosun....

zuhauhauhua koptumm Delirdim Delirdim Çok gülüyorum emniyete söle dolandırıcı dios bak sana merak ettim napcaklarmıs selamıda eksik etme Gülümsüyorum 16 yasında bi çocukla konuşma tarzına bak beni bilen bilio demişsin ama hem burda hemde dier forumlarda ismin dolandırıcıya çıkmış en iisi sen emniyete git ama dikkat et direk seni almasınlar Çok gülüyorum Gülümsüyorum
Başa dön
Qerazma Çevrimdışı Qerazma Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
lithiumfire
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 29.03.2008 - 12:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bunları burda sallamana gerek yok mahkemede sallarsın......
Başa dön
lithiumfire Çevrimdışı lithiumfire Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
4. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal