Tarih: 29.03.2008 - 14:32 Mesaj konusu:
deli cengiz hayırlı olsun motorun.. Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.. _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
Tarih: 29.03.2008 - 14:33 Mesaj konusu:
hayırlı olsun
siyahın asaletide bi başka
kazasız binersin inşallah _________________ hayat üçbuçukla dört arasındadır.
ya üçbuçuk atarsın ya da dört dörtlük yaşarsın
hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız kullanman dilegim ile... _________________
İSTANBUL AGLIYOR BEN AGLIYORUM DURMA KALK HADİ GEL ARTIK DAYANAMIYORUM YOLCULAR GELDİDE SEN YOKSUN İÇİNDE YÜREGİM CAN VERİYOR ACILAR İÇİNDE ....
Kayıt: Aug 13, 2005 Mesajlar: 3568 Nereden: LEVENT-İSTANBUL
Tarih: 29.03.2008 - 15:00 Mesaj konusu:
harbi 10 numara makina...kusursuz derler ya ilanlarda...o tarz bi makina... kardeşime yakışırda...
ama egsoz yamuk gibi birde yolda gitmiyo düldül diyolar Yamaha SS ler için... _________________ Mete Handro Prodikşın ve Bilumum Ekşın A.Ş. Gururla Sunar..."Gerçekler Acıdır..Acıtır.."Gariban Traktörü Massey Ferguson CBF 150 (24950 km de)..Hor Görme Pandayı...
Tarih: 29.03.2008 - 15:29 Mesaj konusu:
hayırlı olsun siyahın asaleti akıyo makineden _________________ Çanakkale Edremit çevresi 1000cc asfalt şampiyonu
(dikkat edin bu mevkilerde yakınınızdan siyah bi nesne 1-2 sn içinde gelip gecebilir)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız