bunları burda sallamana gerek yok mahkemede sallarsın......
sabah sabah güldürdün beni ... nolursun verme çok korktumm dikkat et bak sende kimle uğrastığını bimiyosuun mazallah diorum savcı falam çıkmasın içimden zuahuaa
lithiumfire, hakan sen misin ?? utanmıyonmu arkadaş
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
sen demişsinki bu forum incelemeye alıncak herkez ifade vercek yok ya .sende bizi mahkemeye verde görelim hem suçlusun hem güçlü bu sadece tolganın meselesi değil hepimizin meselesi öyle artist artistte gelip mahkemeye vericem filan deme çocuğun elinde paranın yattığına dair dekond var .sende ne var hiç bişey sattım belgen varmı yok
sen demişsinki bu forum incelemeye alıncak herkez ifade vercek yok ya .sende bizi mahkemeye verde görelim hem suçlusun hem güçlü bu sadece tolganın meselesi değil hepimizin meselesi öyle artist artistte gelip mahkemeye vericem filan deme çocuğun elinde paranın yattığına dair dekond var .sende ne var hiç bişey sattım belgen varmı yok
Kayıt: Jan 27, 2007 Mesajlar: 1362 Nereden: E5&TEM sol şeritten
Tarih: 29.03.2008 - 14:41 Mesaj konusu:
MD yi bu olaylarla küçük düşürmeye hiç kimsenin hakkı yok..... lithiumfire, polisleride al gel istersen sen yalnız gel yada çakallarınıda topla biz her türlü kabul ederiz buyrun terbiyesiz sahtekar bide dayılık yapıyo şuna bak utanmıyonmu sen..........
sarıgöl mah. ptt arkası sok. no :21 gecekondu gaziosmanpaşa /ist
delikanlıysan adresini yazarsın ..... _________________ Hamit Canbay 0 rh (+) O Şimdi Asker
116.Jandarma Eğitim Alayı 5. Bölük ÇANAKKALE
aspuzu44@msn.com
Kayıt: May 14, 2007 Mesajlar: 184 Nereden: İzmir-Çanakkale
Tarih: 29.03.2008 - 14:59 Mesaj konusu:
bak şimdi kardeşim bunu iii oku çünkü başka caren yok gibi o adam sana bence asla buyur paran diye vermez yasal yolları denemen şart bunu içinde ailene sülemen gerekli dostum cünkü yaşın küçük gel sen beni dinle her ne olursa olsun merak etme biraz kızarlar ama sonra arkanda oldukaarını görürsün zaten baban veya annen olmadan yasal yolla bişi yapamazzın heralda cok gecmiş olsun
Tarih: 29.03.2008 - 15:04 Mesaj konusu:
lithiumfire, sen bir numaralı 3 kagatcısın ama beni dolandıramadın hatırlıyorsan japondan bana eksoz getirecektin para istedin ama vermedim sonra bana getirdim adres ver yollayayım dedin ama gene yutturamadın bana benide mahkemeye verde göreyim hadı msn kayırları duruyor pis yalancı haram para kimsye fayda etmez sanada etmez 40 yerinden çıkar dolandırıcı oldugunu herkes biliyor seni
bana ben yurtdışından geldim istanbula yeni dukkan açtım birgün beni tr konuşacak modifiye denince akla ben gelecegim diyordu pis yalancı
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
delikanlı isen bunlara cevap ver bakim _________________
Tarih: 29.03.2008 - 15:23 Mesaj konusu:
tarkan_600, bılmem ne gunu istanbula gelecektın gıttım hasanpasada vs vs motor dan gsxr 600 baktım sana motora ok verdım gelmedın etmedın sımdıde eksozun muhabbetınımı anlatıyorsun tabı konu konuyu degıstırır ama nese konusan konusuyor ama sızın arayıpta bulamıcanız parcaları ben vıtrıne koyup gozununuzle gordugunuzde ne yapacaksınız bakalım...
Tarih: 29.03.2008 - 15:36 Mesaj konusu:
lithiumfire, peki ben sana para yollsaydım ne olacaktı sozde sen eksozu yutriçi kargoya verdim yarın al demiştin hadi bunu geç msn de neden engelledin beni verdigin numaralar neden ulaşılmaz oldu biranda neden çünkü parayı koparamadın benden işim olmaz dedin dedin engelledin dimi senin amacını anladım zaten insanları dolandırmak ayrıca ben sana gelecegim dediysem gelip gelmememin bi önemi yoktuki alacagın yok verecegim yok sana gelecektin gelmedin diye yazmısın _________________
Tarih: 29.03.2008 - 15:41 Mesaj konusu:
ya sana adres verdım iş yerım belli herseyım belli bırakın ııkı bısı duydunuz ya saldırın anasını satıyım eksozun olsa burda konusmazdın ama dımı neyse.... savunmazdında dıgerlerının savunmadıgı gıbı
Tarih: 29.03.2008 - 15:49 Mesaj konusu:
Arkadaşım lafı gereksiz uzatıyorsun. Sen bu gençten bu parayı aldın mı almadın mı? Yada aldığın paranın karşılığında bir mal verdin mi? Asıl konu haricinde ki mevzularda konuşuyorsun.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız