Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Dolandırıldım..Özellikle İstanbullular baksın!! BÖLÜM 2

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Dolandırıldım..Özellikle İstanbullular baksın!! BÖLÜM 2

Dolandırıldım..Özellikle İstanbullular baksın!! BÖLÜM 2
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
marsille
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: smyrne/ SELANİK/ YUNANİSTAN

MesajTarih: 29.03.2008 - 13:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

artik mahkemede 5 yıl surer helithiumfire,

kurnaz seniii ondan sure aşımından ıptel olurr
Başa dön
marsille Çevrimdışı marsille Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Qerazma
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 29.03.2008 - 13:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

lithiumfire demiş ki:
bunları burda sallamana gerek yok mahkemede sallarsın......

sabah sabah güldürdün beni ... nolursun verme çok korktumm Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Gülümsüyorum dikkat et bak sende kimle uğrastığını bimiyosuun mazallah diorum Delirdim Delirdim savcı falam çıkmasın içimden Şok oldum Şok oldum zuahuaa Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
Qerazma Çevrimdışı Qerazma Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
motor_boxer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.03.2008 - 14:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

lithiumfire, hakan sen misin ?? utanmıyonmu arkadaş

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

sen demişsinki bu forum incelemeye alıncak herkez ifade vercek yok ya .sende bizi mahkemeye verde görelim hem suçlusun hem güçlü bu sadece tolganın meselesi değil hepimizin meselesi öyle artist artistte gelip mahkemeye vericem filan deme çocuğun elinde paranın yattığına dair dekond var .sende ne var hiç bişey sattım belgen varmı yok

sen demişsinki bu forum incelemeye alıncak herkez ifade vercek yok ya .sende bizi mahkemeye verde görelim hem suçlusun hem güçlü bu sadece tolganın meselesi değil hepimizin meselesi öyle artist artistte gelip mahkemeye vericem filan deme çocuğun elinde paranın yattığına dair dekond var .sende ne var hiç bişey sattım belgen varmı yok
Başa dön
motor_boxer Çevrimdışı motor_boxer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ironman666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 29.03.2008 - 14:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah belasını versiiiinnnnn Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 şimdi Çevrimiçi ironman666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
aspuzu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: E5&TEM sol şeritten

MesajTarih: 29.03.2008 - 14:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MD yi bu olaylarla küçük düşürmeye hiç kimsenin hakkı yok..... İyi fikir İyi fikir
lithiumfire, polisleride al gel istersen sen yalnız gel yada çakallarınıda topla biz her türlü kabul ederiz buyrun terbiyesiz sahtekar bide dayılık yapıyo şuna bak utanmıyonmu sen..........

sarıgöl mah. ptt arkası sok. no :21 gecekondu gaziosmanpaşa /ist

delikanlıysan adresini yazarsın .....
Başa dön
aspuzu Çevrimdışı aspuzu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
gokhan89
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İzmir-Çanakkale

MesajTarih: 29.03.2008 - 14:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bak şimdi kardeşim bunu iii oku çünkü başka caren yok gibi o adam sana bence asla buyur paran diye vermez yasal yolları denemen şart bunu içinde ailene sülemen gerekli dostum cünkü yaşın küçük gel sen beni dinle her ne olursa olsun merak etme biraz kızarlar ama sonra arkanda oldukaarını görürsün zaten baban veya annen olmadan yasal yolla bişi yapamazzın heralda cok gecmiş olsun Üzgünüm
Başa dön
gokhan89 Çevrimdışı gokhan89 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
tarkan_600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: NAZYLLY

MesajTarih: 29.03.2008 - 15:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

lithiumfire, sen bir numaralı 3 kagatcısın ama beni dolandıramadın hatırlıyorsan japondan bana eksoz getirecektin para istedin ama vermedim sonra bana getirdim adres ver yollayayım dedin ama gene yutturamadın bana benide mahkemeye verde göreyim hadı msn kayırları duruyor pis yalancı haram para kimsye fayda etmez sanada etmez 40 yerinden çıkar dolandırıcı oldugunu herkes biliyor seni

bana ben yurtdışından geldim istanbula yeni dukkan açtım birgün beni tr konuşacak modifiye denince akla ben gelecegim diyordu pis yalancı

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

delikanlı isen bunlara cevap ver bakim
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 29.03.2008 - 15:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tarkan_600, bılmem ne gunu istanbula gelecektın gıttım hasanpasada vs vs motor dan gsxr 600 baktım sana motora ok verdım gelmedın etmedın sımdıde eksozun muhabbetınımı anlatıyorsun tabı konu konuyu degıstırır ama nese konusan konusuyor ama sızın arayıpta bulamıcanız parcaları ben vıtrıne koyup gozununuzle gordugunuzde ne yapacaksınız bakalım...
Başa dön
lithiumfire Çevrimdışı lithiumfire Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 29.03.2008 - 15:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_ToLGa_, geçmiş olsun

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
16_MA_636
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 29.03.2008 - 15:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tarkan_600, allah iyiliğini versin hangi delikanlıdan bahsediyorsun puhahahhahha Çok gülüyorum şerefsizin teki işte lanet herif... Öfkeliyim
16_MA_636 Çevrimdışı 16_MA_636 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MaGICLeF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir

MesajTarih: 29.03.2008 - 15:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tırtlar vadisi burdan devam ediyor galiba Çok gülüyorum
MaGICLeF Çevrimdışı MaGICLeF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tarkan_600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: NAZYLLY

MesajTarih: 29.03.2008 - 15:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

lithiumfire, peki ben sana para yollsaydım ne olacaktı sozde sen eksozu yutriçi kargoya verdim yarın al demiştin hadi bunu geç msn de neden engelledin beni verdigin numaralar neden ulaşılmaz oldu biranda neden çünkü parayı koparamadın benden işim olmaz dedin dedin engelledin dimi senin amacını anladım zaten insanları dolandırmak ayrıca ben sana gelecegim dediysem gelip gelmememin bi önemi yoktuki alacagın yok verecegim yok sana gelecektin gelmedin diye yazmısın
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 29.03.2008 - 15:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya sana adres verdım iş yerım belli herseyım belli bırakın ııkı bısı duydunuz ya saldırın anasını satıyım eksozun olsa burda konusmazdın ama dımı neyse.... savunmazdında dıgerlerının savunmadıgı gıbı
Başa dön
lithiumfire Çevrimdışı lithiumfire Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 29.03.2008 - 15:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şerefsiz herif sanada tekrar geçmiş olsun kardeş Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
Üye
Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 29.03.2008 - 15:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşım lafı gereksiz uzatıyorsun. Sen bu gençten bu parayı aldın mı almadın mı? Yada aldığın paranın karşılığında bir mal verdin mi? Asıl konu haricinde ki mevzularda konuşuyorsun.
Başa dön
torcemo Çevrimdışı torcemo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
5. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal