hayırlı ugurlu olsun kardesim kazasız belasız İNSALLAH sanki kendim almısım gibi sevindim güle güle binn _________________ BoZKuRT MD
öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Tarih: 29.03.2008 - 22:31 Mesaj konusu:
hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun...allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin... _________________ Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1638 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 29.03.2008 - 22:56 Mesaj konusu:
hayırlı olsun.. allah kaza bela vermesin.. _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 5.350 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 19.650 Km Sonra İnşallah
MaLiZiYoo35, Çok sağolasın Mustafam, Allah razı olsun yunusxy, Topic amacına 8 gün sonra ulaşacak. Ulaşır ulaşmaz kilit Kimseye kıyak yok murat50, SIYAH10, racingdelisi, MoND, erdemipek, designserhat, snowtiger, Roytoy, extremetolga, çok teşekkürler arkadaşlar, Hepinizden allahım tek tek razı ohlsun befehl_1912, Yok yok daha o kadar uzun boylu değil Ben bu haliyle yeri geliyo zapt edemiyorum, modifikasyon yapsak kimse tutamaz beni capodelcapo, Capo dayım, Şükrü abim iyi dilek ve temennilerinden dolayı çok teşekkürler, 2002 R1 in ne olduğunu sen iyi bilirsin ToyRider, Efemmm teşekkür ederim Deeee Ben uçağı tercih ederim 670 KM. motorla hiç çekilmez Canakkaleli, Çok Teşekkür ederim Yildiz_27, Abi teşekkürler, Makinenin maşallahı var 10 Numara SABERS, Siyah abi ne de olsa, Asil renk eyesofblind, Çok sağolasın Kanka, Allah razı olsun crayz_84, Sağolasın Nurettinim, Teşekkürler Ömer Bozkurt, Ömer abi seni seviyorum, Başka bişey demiyorum onuRR38, d-devil, DagustuN, çok sağolun arkadaşlar osman9370, Osman abi, Ben bu Halitle GS FB ezeli rakipleri gibi oldum, Başımı bi gün derde sokacak da hadi hayırlısı Teşekkürler yassinn, Sağolasın Kankam, Makineyi çok beğendiğini biliyorum, allahım aynısından sana nasip eylesin Beraber gazlayalım Artık haliti aramıza almayalım, Dışlayalım, Toplumdan soyutlayalım Hayabusa, Ahmetim Sağol Dayım, Allah en kısa zamanda Sana da bi zx12R nasip eylesin, Dayım bu konuya eğilelim demişsin, eğilmemişsin ne ayakkkk kaancoleman, Yok amcası yok, Kara oğlanı ben üzmeyeyimde, gerisi boş ekamba, Sağolasın Erbil abi, Bak Honda neymiş, Kawa neymiş diye diyee R1 i aldırttın bana titi, Sağolasın Emre kardeşim
İyi dilek ve temenni de bulunan, bulunmayan herkese çok teşekkürler. Gerçekten çok ama çok keyifli bi motor
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız