Tarih: 29.03.2008 - 22:38 Mesaj konusu:
yaşıyodur ama beraberinde birkaç kırıkla... _________________ Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Hakkaten adamlardaki arkadaşlık duygusunun ebadına bakar mısın... Bizim arkadaşımız düşse peşinden kendimizi atasımız falan gelir adam çektin mi filme diyor. _________________ Verecek ışığı olmayan karanlığı sever...
duygusuz acımasız insalar bizden biri düşsse alalalalala die sesler yükselirdi o videoda _________________ motora ömür boyu binmek istiyosanız kaskınızı takın!!!
ŞAMPİYONU SIKAR YARIŞ!!
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1632 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 29.03.2008 - 22:59 Mesaj konusu:
ne işin var orda _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 5.350 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 19.650 Km Sonra İnşallah
Kayıt: Nov 05, 2007 Mesajlar: 599 Nereden: karşıyaka/çigli/egedagxd
Tarih: 29.03.2008 - 23:03 Mesaj konusu:
adamların asfaltları 10 numara bunlar kendini daga vurmuş ahanda sora boyle oluyor yaşıyodur bence ben bisikletle nerelerden düştüm ne bisikletler pert ettim birşey olmadı _________________ dünya tersine dönse vazgeçmem!!!
MOTOR VE MÜSLÜM DELİSİ
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız