Tarih: 29.03.2008 - 22:37 Mesaj konusu:
Ne demek başkanım.. Dahada fazla çalışmak isterdim.. 5gün çok çabuk geçti gitti _________________ O Artık Bir "Türkiye Motorsiklet Federasyonu MotorDelisi Spor Klübü Onursal Üyesi"
Tarih: 29.03.2008 - 22:58 Mesaj konusu:
okadar yorgunluğa ve fuarın yoğunluğuna rağmen 7 den 70 e herkesle yakından ilgilenen ve özellikle güler yüzlü sn derkunt bey karizmatik mehmet tan bey ve gerçek bir motor ve motorcu sevdalısı hakan dinçerbeye asıl ben teşekkür etmek isterim..başarılarının devamı dileğimle.........ve ismini bilmediğim onca kişi...
Tarih: 29.03.2008 - 23:58 Mesaj konusu:
Bu sene gelemedim, seneye inşallah _________________ Al aşkını sok gözüne gözüne görüşmeyelim güzelim,
Üstüme gelme alkollüyüm istemeden üzerim...
Tarih: 04.04.2008 - 00:21 Mesaj konusu:
HakanDincer, Hakan abi elimden bir şeyler geldiyse MD ve sizin için ne mutlu bana..
Hepimiz burada daha güzel anlar yaşamak, motorsiklet kültürünü yaymak, "serseri" sıfatından sıyrılmak ve dostluklar kurmak için çabalıyor ve MD Ailemiz için içten gelen bir şekilde zaman ayırmaya, güzel şeyler yapmaya çalışıyoruz.
Yardımcı olabiliyor isek daha ne isteyelim ki _________________ - t e a m g e r i l l a - r @ m b o-
er 6n black
savasarno@hotmail.com
Gsm : 0532 7373698
emeginize saglık gercekten kolay is deil o kalabalıkta ayakta kalabilmek ayrı ayrı ilgi göstermek biz standa ugradıgımız sürede sadece Mehmet Tan la kısa bir sohbetimiz oldu biz feci yorgunduk o da ayakta kalmak icin caba gösteriyordu
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
SnooTy, bu arada o saclarla seni fark etmemek mümkün deil ara ara denk geldik ama sen stand stand gezdigin bol ikram aldıgın icin söylesme sansımız olmadı tabii ...........seni gidi stand düskünü seni,anladın sen o nu _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Kayıt: Aug 13, 2007 Mesajlar: 296 Nereden: FLORYA/İSTANBUL
Tarih: 04.04.2008 - 01:01 Mesaj konusu: Re: Fuar için teşekkür.....
HakanDincer demiş ki:
Bir fuar daha yorucuda olsa MD için geride kaldı..
Hep söylediğim gibi bizlerin Fuar da varoluş sebebi üyelerimizle birlikte olmaktır.
Fuar süresince hakikaten içten, gönülden dostlarımızın bizlerle bu süreci yaşaması ve paylaşması bende ayrı bir mutluluk yarattı..
Bazı arkadaşlarımz vardıki enaz bizim kadar çalıştılar ve emek verdiler..
Şimdi müsadenizle bu arkadaşlarımızı alkışlayarak teşekkür etmek isterim..
Kaan,
Fuar süresince çok yoruldu,standımızda görev aldı...
Levend,
Tıpkı Kaan gibi Levend de standımızda çalıştı görev aldı..Haa birde kulübe yeni bayan üyeler katmak için harcadığı emekte boşa atılır cinsten değildi.
Barbaros,
İstanbul'a ayak bastıgımız günden beri bizi hiç yalnız bırakmadı.Fuarın kapandığı saat ten sonra bile bizlerle ilgilendi.
Akın,
Tıpkı Barbaros gibi Akın da hep ama hep yanımızda oldu.Hatta evindeki LCD televizyonu bile stand da kullanmamız için bize verdi.
Arno,
Güzel mekanı ZOI nin kapılarını 2 gün üst üste bize açtı.O kadar yorgunlugun içinde eglenmemize vesile oldu
ve 5 yıldızı alan kişi
Derkunt,
5 Yıldızı almasının sebebi yaşına ragmen gösterdiği performans Hep yanımızdaydı sagolsun..A dan Z ye her aşamada görev aldı..
Diğer arkadaşlarıızada sonsuz teşekkür ederim..
MD kulübü en iyi şekilde fuar da temsil edildi..siz dostlarımızla aynı oksijeni solumak bile keyifliydi..zaten amaçta bu değil mi?
Onur duydum; benim için aileme destek olmak bir görevdir ,MD benim ailem olduğuna göre herzmana destek olurum .Unutulmasınki benim 2 ailem var(2.si MD).Hakan Dinçer ,Mehmet Tan herzaman beklerim ,sizler gibi sıcak kanlı dost olsun ,taştan olsun .Asıl ben teşekkür ederim.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız