Kayıt: Dec 23, 2007 Mesajlar: 992 Nereden: ana yurdu manisa ama gümüşhane
Tarih: 19.02.2008 - 20:59 Mesaj konusu:
cagdass,şimdi okudum oğlum bu gün işyerinde okuyamadım hiçbirşey malum soğuk nedeniyle tüm sistemler dondu tırmaladık onları devreye almak için.
kardeşim söylemiş söyleyeceğimi söylemesi ayıp evet genlerden sonradan değil ama farketmez motorcu motorcudur.
orta ikide babam mobilette almıştı bir tane bana okula motorla gider delirdim bir fen öğretmenim vardı benide hiç sevmezdi tabi bende onu,bana hep motorcu derdi(sözlüye kaldırırken bile)ben onu sevmiyorum ya küfür ediyomuş,aşağılıyormuş gibi gelirdi hep ,yıllar sonra çok zor alıştım motorcu ismine ve onu sevmeye _________________ dost zararıyla taşınır AB RH (+)
Kayıt: Dec 23, 2007 Mesajlar: 992 Nereden: ana yurdu manisa ama gümüşhane
Tarih: 19.02.2008 - 23:43 Mesaj konusu:
tolgakocak,bizlerin aileside çok sıcak bakmıyor,korkuyorlar haliyle ve bu çok normal hangi normal insan ailesinden birine zarar gelsin ister dimi,ama onları ikna etmek senin elinde dostum,sana bir tüyo vereyim laflarından çok hareketlerinle onların güvenini kazanarak daha çabuk sonuca ulaşabilirsin sana bir abi tavsiyesi _________________ dost zararıyla taşınır AB RH (+)
Kayıt: May 08, 2007 Mesajlar: 659 Nereden: istanbul/kozyatağı
Tarih: 29.03.2008 - 23:05 Mesaj konusu:
benim motor tutukum eski bi aile geleneği gibi. anneanne min babasının 1949 model bir Triumph Thunderbird var 650 cc lıik bi motor vardı ki hala var duruyo çalışır bi durumda. baba tarafında ise dedemde vespa ve honda varmış. dedem de kaptan olduğundan çoğunlukla o zmanlar türkiyede olmayan motorlara biniyomuş yurtdışında. ama türkiye de vespa getirmiş gelirken. benim şu ana kadar hiç motorum olmadı ama çok scoter kullandım. ben özgürlüğü fotoğraf çekmeyi seviyorum ve en çok isteğim bi gün motoruma atlayıp dilediğimce gidip istediğim kadar fotograf çekmek ve o rüzgarı olabilidğince hissetmek . bu tutukularımın yanında o kahrolası istanbul trafiğide var tabi ki. ARTIK PARA BİRİKTİRİYORUM ÇALIŞIYORUM Bİ YANDAN DA MARAMARA ÜNİ DE OKUYORUM VE BU YAZ SONU OLMADAN İLK MOTORUM OLUCAK KEEWAY SUPERLİGHT I ALIYORUM. BENİM MOTOR HEYCANIMDAN BÜTÜN AİLEM KABULLENDİ ARTIK VE ARTIK HİÇ BİRİ HAYIR DEMİYOR. ARTIK EVDEN MOTORLA ÇIKICAĞIM O GÜNÜN HAYALİNİ KURUYORUM ÇÜNKÜ ÇOK YAKIN HİSSEDİYORUM. _________________ büyükdedemden kalma motor aşkı bana...
Kayıt: Sep 30, 2007 Mesajlar: 94 Nereden: istanbul / anadolu MD
Tarih: 29.03.2008 - 23:18 Mesaj konusu:
2005 senesinde patronumun motorunu yıkamak sureti ile çalıştırmadan elimde süre süre yıkayacağım yere kadr götürüodum motor ağırdı sym joyride 200 bi gün beni gördü bu kadar işkence çektiğimi fln çalıştırsana olm fln dedi bilmiorum nerden biliiim öğretti arkama bindi bahçede bir tur attık sonra ben yalnız attım o günden sonra motordan bir daha hiç inmedim inmicemde şart olsun md adına pistlere çıkmayı flnda düşünmekteyim yanii o derece hakan abi bunu okur umarım _________________ yunus aykut a + pozitif
Tarih: 29.03.2008 - 23:41 Mesaj konusu:
Orta okul zamanlarıydı arabanın arka koltuğunda oturmuş yolu izliyordum yanımızdan birşey geçti ama sadece sesini duyabilmiştim bu racingdi ve sesine aşık olmuştum ozamanlar bildiğim tek marka Kawazaki zzr 1100, kendi kendime söz verdim birgün bende alıcam diye ilk motorum değil ama ikinci motorum zzr 600 oldu. Kendime verdiğim sözü tutmuş oldum. Babam her nekadar motor alırsan yakarım desede zamanla oda alıştı, ne zaman beni motorda görse yinemi o tehlikeli alete biniyorsun demekten vazgeçmiyor..
Tarih: 29.03.2008 - 23:58 Mesaj konusu:
sene 1985 lisede hafta sonları harçlıklarımla mobilet kiralayarak başladı motor sevdası farkında bile olmadan
sonra istanbulda yatılı ukuyoduk yeşilköyde. havalar ısındımı sesinden geçilmezdi makinaların. bizde hayalini kurardık.aileme motor alacağımı dediğimde annem zinhar karşı çıktı babamda mezuniyet hediyesi araba aldı. ama benim gönlüm de başka bişey vardı. arada arkadaşlarımın motorlarıyla hasret gideriyodum ama kesmiyodu. evlendik hayat koşuşturması başladı arada konuyu gündeme getiriyordum ama annem nuh diyo peygamber demiyodu. bir gün kardeşim bırak alsın anne dedi (ikiside alamayacağımı düşünerek) annem de ne halin varsa gör gibi bi cümleyle bağladı olayı 3 ay sonra sadece eşimle konuşarak tanamı krediyle 98 bi 600f aldım
annemse şimdi ne zaman satacağımı sorup duruyo... _________________ hayat üçbuçukla dört arasındadır.
ya üçbuçuk atarsın ya da dört dörtlük yaşarsın
Kayıt: Aug 07, 2007 Mesajlar: 1890 Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com
Tarih: 30.03.2008 - 00:22 Mesaj konusu:
orta 1 d idim şimdi orta 3 deyim.birgün gezerken bisikletle yerde gazaete buldum.merak ettim baktım bide asya motorun motorları.baba alırmısın dedim olmaz dedi,anneme gittim o daha olmaz dedi.en sonunda babamı ikna ettim.tam 2 ay motorcuları dolaştık.omi motor var bileniniz vardır.omi motorun bi scooter ini alacaktık ama birisi bize onları çin olduğnu söyledi(zaten bende biliydumda babama söylememiştim)babam olsun dedi.yarın motoru alcaktık.akşam babama dedim ki baba ben hiç motor sürmedim ve scooter için kendime güvenemiyrum dedim.sonradan ranmzeyin mobiletini aldık.işte bu kadar............. _________________ [img][img:3316649671]http://img411.imageshack.us/img411/2659/yasinmr2.th.jpg[/img:3316649671][URL=http://g.imageshack.us/thpix.php][img]http://img411.imageshack.us/images/thpix.gi
askerden yeni gelmiştim.Baktım herkezin altında çin malı scooter lar var.Bende zevk için ve iş amaçlı kullanmaya başladım.Yaklaşık 6 ay kadar mondial marka scooter'a bindim.O andan itibaren motosiklete bağımlılığım başladı.Hem zevkli, hem kullanışlı, hem yakıt masrafı az , vergisi az olduğu için vazgeçilmez bi ihtiyaç oldu bende motosiklet. Daha sonra tutkuya dönüştü bende.Başka motosikletler gördükçe daha iyisini almak için bekledim ve imkanım olunca italyan bi scooter aldım.Belli bi süre kullandım.Daha sonra markaları motosiklet çeşitlerini tanımaya başlayınca racing motosikletleri çok beğenmeye başladım.Çalıştım çabaladım birazdaha para kazanınca aldım bitane hysoung gt250R.Anladımki bu motosikletin sonu yok.Daha sonra benim için çok zor olan ama hayallerimi süsleyen 600 lük bi racing almaya karar verdim.Sürekli çalıştım. ne yapıp edip bu motoru almam lazım diye hep çabaladım. Sonunda biraz borç biraz kredi derken 600RR sahibi oldum.Bu inanılmaz bi duygu.Umarım herkez hayalindeki motoru alır.Her anne babanın karşı olduğu gibi benimde ailem motor kullanmama karşı çıktı.Tamamen kendi gücümle kendi kazancımla motosiklet sahibi olmanın sevincini yaşadım.Allah olmayanlarada nasip etsin.Benim için motosiklet yaşam tarzı oldu artık.Enduro olsun,scooter olsun,racing olsun,chopper olsun hepsini kullanmak ayrı ayrı güzel. Herkezin hayelindeki motora sahip olması dileğiyle kazasız belasız sürüşler dilerim.
Ben 32 yaşındayım.Unfortunate arkadaş gibi benimkide biraz geç oldu. Evlendiğim sene yani 2007 yılında evimi taşımaları için bir taşıma firmasına gittim. Kapının önünde bir Honda CR vardı, usta şuna bir bakayım dedim. Bak kardeş motor yağı eline bulaşırsa bu hastalık sanada bulaşır ona göre dedi. Boşver sen şunu bir çalıştırsana dedim. Ve herşey bu şekilde başladı. Sesine hasta oldum, bu yazda ya Kawasaki Versys veya Yamaha Fazer alcam.
babamdan bısıklet ıstıyodum alamıyodu sonra memlekette dedemın bı mobbyleti vardı sımdı 34 yasında dedem onda ögrettı bana 2 tekerı surmeyı düştüm flaan ama yılmadım en sonunda çözdüm olayı ve gezmedıgım yer kalmadı 50 cc 100 cc 150 cc 200 cc 301 cc 350 cc derken 600 cc ye dayandı bakalım
Kayıt: Jun 24, 2007 Mesajlar: 551 Nereden: İstanbul Kartal
Tarih: 30.03.2008 - 15:20 Mesaj konusu:
Güzel bir yaz öğleniydi ilk okul birinci sinifa gidiyordum yani kaç yaş oluyor 7 heralde evet cevizli kız meslek lisesinin bahçesinde maç yapıyorduk bahçe kapısından bir makina girdi makina dediğim yunuslar vardı ortası kapalı bize göre makinaydı o zamanlar yanıma geldi meğer abim miş bindireyimmi dedi beni dedim arka koltuk sarmaz pilot koltuğuna bindim abimde arkama yere yetişmeyen ayaklarımla turlamaya başladık turlarken fazla yanladığıım için bir azar işittim işte sevdamız böyle başladı _________________ !!!...İmzalar için teşekkürler ÇARŞI görevinin başına dönmüştür hayırlı olsun...!!!
!..ATATÜRKÜN GENÇLİĞE HİTABESİ BİR DUVAR SÜSÜ DEĞİL,BİR ERKEN UYARI SİSTEMİDİR...!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız