Tarih: 30.03.2008 - 16:25 Mesaj konusu: Hangi 600cclik motor
Arkadaşlar herkes gibi benimde birgün hayalim olan motora binmeyi istiyorum ve hayalime bu yaz kavuşuyorum....Ben 1.78 boyundayım ve 600 lük bir makina almak istiyorum fiyat ve kalite olarak honda ilk tercihim fakat sizlerinde değerli tavsiyelerinizi almak istedim sorularım:
1. Sizce hangi 600 cclik motoru almalıyım?
2. Yazın almam fiyat açısından iyi olur mu?
3. Konya'da en iyi servisi olan motor hangisi?
Kayıt: Sep 14, 2007 Mesajlar: 1847 Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--
Tarih: 30.03.2008 - 16:27 Mesaj konusu:
600RR veya R6 öneririm.yazın fiyat açısından pahalı bi dönem kışın alsan daha karlı olursun... _________________ |^^^^^^^^^^^^^^^|
|_((((K-A-R-M-O-K))))__ ||",__
|_____________ ====||__|.... ]
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Tarih: 30.03.2008 - 16:36 Mesaj konusu:
Arkadaşlar hemen racing den girmişsiniz olaya. Kesin racing istiyodur ama bakalım enduromu, turingmi, cruisermı ne istiyor diye bi sordunuzmu... _________________
Honda Kawasaki ve Yamaha'nın servisleri nasıl (yedek parça,motorla ilgilenmeleri vs.)bunu bilen arkadaşlar yardımcı olabilirler mi ?Kawasaki zx6r nasıl acaba cbr 600rr göre?
Hepside iyidir,ancak motorda ne aradıgına baglı,r6 ise daha agresif dir,tecrübeni bilmemekle beraber 600cc de olsa kolay motorlar degillerdir. _________________
PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
suzi düşünmüyosun heralde? R6s hakkında yorum yapabilirm, rahat makine, ivmelenme açısından R la uçurum yok arada ki yarışçı falan değilsin zaten, yeni kasayı hiç kullanmadım ama rahatsızlığından çok şikayetçiler ama çok yakışıklı ona lafım yok bu sebeple bende RR la yeni R6 nın arasında kalıyorum, tercih senin... _________________ http://s9.bitefight.net/c.php?uid=147827
Kayıt: May 03, 2007 Mesajlar: 1806 Nereden: İstanbul / Avrupa Yakası
Tarih: 30.03.2008 - 17:25 Mesaj konusu:
yamaha mt-01 derim böbrek taşı da döküomuş _________________ http://www.bikepics.com/members/kdrygz/
Hayatı REPEAT Tuşundan Çıkar..SHUFFLE takıl !!Yorulduysan PAUSE Yap..Canından Bezdiysen STOP!Cesaretin Varsa Hala O Zaman NEXT
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız