Tarih: 30.03.2008 - 17:39 Mesaj konusu:
kardeşim sen sıfır mı alcan 2. el mi?makinadan beklentilerin neler?tecrüben nedir?yarışçanmı?asfalt mı kazıcan?hava mı atçan?4 japon arasında performans bakımından (cadde kullanımı açısından) hiçbir fark yok.servis açısından hiçbiri hondanın tırnağı olamaz.parça fiyatı açısından hiçbiri honda kadar pahalı olamaz.alırkenki fiyatlara bakarsan hiçbiri honda kadar ucuz olamaz (adamlar yedek parçadan kazanıyo).ama sen sıfır makina alcaksan yağını suyunu eksiltmediğin sürece rutin bakımlarını yaptığın sürece arkana bakmana gerek yok.bu yüzden parça fiyatının pahalı olması da o kadar önemli değil (kaza bela olmadığı sürece).gerçi parça konusunda diğerlerinin de hondadan kalır yanı yok yani.
Ben sıfır almayı düşünüyorum fakat asfalt kazma veya yarış amaçlı almıcam ben kimsenin canını tehlikeye atmak istemem bi bakıma hava atcam ama öle hava atcam diyede motoru uçurmıcam 600lük sürebilecek kadar tecrübem var gözümü korkutan benim 1000likler
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1631 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 30.03.2008 - 19:37 Mesaj konusu:
Kawasaki Er-6f ya da Honda 600 RR HANNSpree _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 5.350 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 19.650 Km Sonra İnşallah
Tarih: 30.03.2008 - 19:53 Mesaj konusu:
biraz sonra azarı yersin ama HAVA ATMAK İÇİN racing MOTORMU ALINIR ARKADAŞIM OZMAN SEN HAVA ATMAK İÇİN KASK TA TAKMASSIN MONT DA GİYMESSİN ALLAH KORUSUN GİDER BİYERE ÇARPARSIN SONRA MOTOSİKLET ŞEYTAN İŞİ OLUR.... derhal bu fikir ve düşüncelerinden vazgeçmeni öneririm.. desem ortamı gererim o yüzden demiyorum _________________ http://img518.imageshack.us/img518/7333/123123zh7.jpg
Tarih: 30.03.2008 - 20:15 Mesaj konusu:
yunusxy demiş ki:
biraz sonra azarı yersin ama HAVA ATMAK İÇİN racing MOTORMU ALINIR ARKADAŞIM OZMAN SEN HAVA ATMAK İÇİN KASK TA TAKMASSIN MONT DA GİYMESSİN ALLAH KORUSUN GİDER BİYERE ÇARPARSIN SONRA MOTOSİKLET ŞEYTAN İŞİ OLUR.... derhal bu fikir ve düşüncelerinden vazgeçmeni öneririm.. desem ortamı gererim o yüzden demiyorum
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6103 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 30.03.2008 - 20:22 Mesaj konusu:
Alıntı:
bi bakıma hava atcam ama öle hava atcam
potansiyel bi etiket adayı daha!! tecrübem var diyosun daha önceki motor tecrübelerini yazarmısın km cinsinden!! yani kaç bin km devirdin 50hp üzeri bir motorla bir motorla!! cünkü ybr125 yada scooter kullanıp kendini tecrübeli sanıyorsan sen şimdiden uçmusun demek dostum! 600ccyi küçümseme o gözünde buyuttüğün ve korktuğun 1000cc ler varya sağlam bi adamın kullandığı 600cc işte o 1000leri deliyor!!! sizin motor hacminden hp nedir haberiniz yok! 135-150hp arasında 1300kg bi araba GTI-RS-VTS-GSI diye adlanıyor ve hızlı güçlü deniyor! 130hp 160kg bi motor için zayıf yada kuvvetsiz deyip ne var yahu 600cc makina değilmi mantığında her cebine para koyan alıyor! sonra biyere patlayıncada RACE motor ölüm makinası oluyor! motorun sucu neki burda?? kendi düşen ağlamaz allah akıl fikir vermiş kullanın diye!! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Doğru ALLAH bana akıl fikir vermiş ve ben güvenliğim için herşeyi sağlarım sen kafanı yorma ayrıca ben sadece bir scooter kullanmadım kendi kafanızdan sallamasyon yapmayın en az sizin kadar tecrübeliyim motorlar hakkında
Kayıt: Dec 10, 2005 Mesajlar: 2115 Nereden: Abd - FL / Izmir - Ksk
Tarih: 30.03.2008 - 21:02 Mesaj konusu:
alikemal42 demiş ki:
Doğru ALLAH bana akıl fikir vermiş ve ben güvenliğim için herşeyi sağlarım sen kafanı yorma ayrıca ben sadece bir scooter kullanmadım kendi kafanızdan sallamasyon yapmayın en az sizin kadar tecrübeliyim motorlar hakkında
Tecrübelerini yazarsan, zaten kimse sana amatör muamelesi yapmaz. Korumalık takıp, güvenliğini sağlayamazsın. Güvenlik için, güvenli bir sürüşte gerekiyor. ! _________________ 07' ßws Kırmızı "MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h"
ALİKEMAL42,SRAD-HAN kardeşimin söyledikleri çok doğru tespitlerdir,ancak bu söyledigi şeyleri sahsa özel algılamamak lazım,bunlar genel gerçeklerdir.Ayrıca alınmazsan şunu eklemek isterimki motorsikletler konusunda bizim kadar tecrübeli arkadaşlarım hangi 600cc yada hayalimdeki 600 lük gibi başlık açmazlar gider alırlar.söylemek istedigim şey biraz tecrübeye değer verilmesinden ibarettir.Umarım seni kırmamışımdır. _________________
PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız