Tarih: 30.03.2008 - 22:02 Mesaj konusu: benim lolita_23 neden kıtylenıyo ya topıcım
neden kıtlendı kı topıcım ne guzel herkesı tanımaya baslamısken ben boyle bıse gormedım kı her seferınde yenı topıcmı acmak gerekıyo ne gereksız bıse bu ya
Kayıt: Jan 27, 2007 Mesajlar: 1362 Nereden: E5&TEM sol şeritten
Tarih: 30.03.2008 - 22:08 Mesaj konusu:
lolita_23,aradığın kişi benim ..... msn nimi ekle yardımcı olurum....
üzülme... _________________ Hamit Canbay 0 rh (+) O Şimdi Asker
116.Jandarma Eğitim Alayı 5. Bölük ÇANAKKALE
aspuzu44@msn.com
Tarih: 30.03.2008 - 22:11 Mesaj konusu:
Lütfen moderator arkadaşlar!!!!!!
TOPIC KİLİTLEDİĞİNİZDE SON MESAJI YAZINKİ KİMİN KİLTLEDİĞİNİ VE NEDEN KİLETLEDİĞİNİ BİZDE BİLELİM..
Bakın şimdi bu arkadaş yine topic açmış "Neden topi
c kilitlendi" diye..
Bizde bilgisiz oldugumuz için nedenini söyliyemiyoruz..
LÜTFEN topic kilitlendiğinde sebebiyle birlikte kilitleyen YÖNETİCİ arkadaş son mesajı bıraksın.. _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Kayıt: Feb 05, 2007 Mesajlar: 3795 Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...
Tarih: 30.03.2008 - 22:14 Mesaj konusu:
ahh canımmm ya biliyodum ne güzel tanıyodun herkesi ,engel olduk ama kişileri tanımaya çalışırken bi yandan ta forum kurallarını öğrenicez,Biliyom biraz zor bi iş ama,görevimiz bu.
Tanışalım topicleri 2 sayfayı geçtikten sonra kitlenir.2 sayfa "hoşgeldin" demek yerine 4 sayfa dedik biz sana, Ee artık diğer topicleri tanıyıp,takip edip öğreniceksin,tanıyacaksın bizi şekerimm.
Şaka gibi.
Hakan Başkan'ım yeni üyelik ve acemilik,zaten kitlenen topiğin altında benim açıklamamda var ama okumuş anlamamış heralde,yada bi zahmet "tanışalım topicleri neden kitleniyor" topiğini okusaydı,forumları takip etsin ve kuralları öğrensin yeni üyelerimiz lütfen.
Tarih: 30.03.2008 - 22:18 Mesaj konusu:
seker_portakali, Kilitlemede sorun yok..
Haklısın ama bende diyorumki KİLİT uygulamaıs yapıldıgında son mesaja mutlaka SEBEP le birlikte mesaj bırakında kimin kilitlediğiniz biz bilelim,sebebinide topic sahibi bilsinki böyle "Benim topic neden kilitlendi" diye 2. topicler açılmasın.
Saygılar. _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Topictede sizin mesajınız üstünde ben zaten kitlediğimi ve nedeninide yazmıştım Hakan abi.Üye açıklamayı okumadan böyle bi acemilik yapmış işte. Sanırım sizde okumamışsınız benim yorumu.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız