Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - benim lolita_23 neden kıtylenıyo ya topıcım

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

benim lolita_23 neden kıtylenıyo ya topıcım

benim lolita_23 neden kıtylenıyo ya topıcım

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
lolita_23
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 30.03.2008 - 22:02    Mesaj konusu: benim lolita_23 neden kıtylenıyo ya topıcım Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

neden kıtlendı kı topıcım ne guzel herkesı tanımaya baslamısken ben boyle bıse gormedım kı her seferınde yenı topıcmı acmak gerekıyo ne gereksız bıse bu ya
Başa dön
lolita_23 Çevrimdışı lolita_23 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 11BİLECİK11

MesajTarih: 30.03.2008 - 22:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aramıza hos geldın lolita Delirdim
Başa dön
Mehmet-MT-01 Çevrimdışı Mehmet-MT-01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
aspuzu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: E5&TEM sol şeritten

MesajTarih: 30.03.2008 - 22:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

lolita_23,aradığın kişi benim ..... msn nimi ekle yardımcı olurum....
üzülme... Üzgünüm
Başa dön
aspuzu Çevrimdışı aspuzu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 30.03.2008 - 22:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ulan niye çanakkaledeyim Ağlıyorum
İmzana kurban olam be Delirdim

Arbeit Macht Frei

En son On7_li tarafından 30.03.2008 - 22:10 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 30.03.2008 - 22:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aspuzu, demişki ;
Alıntı:

lolita_23,aradığın kişi benim ..... msn nimi ekle yardımcı olurum....
üzülme...

Göz kırpıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Son Mesajdan 57 saniye:

lolita_23, aramıza hoş geldin nerden acaba ?
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 30.03.2008 - 22:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Lütfen moderator arkadaşlar!!!!!!
TOPIC KİLİTLEDİĞİNİZDE SON MESAJI YAZINKİ KİMİN KİLTLEDİĞİNİ VE NEDEN KİLETLEDİĞİNİ BİZDE BİLELİM..
Bakın şimdi bu arkadaş yine topic açmış "Neden topi
c kilitlendi" diye..
Bizde bilgisiz oldugumuz için nedenini söyliyemiyoruz..
LÜTFEN topic kilitlendiğinde sebebiyle birlikte kilitleyen YÖNETİCİ arkadaş son mesajı bıraksın..

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 30.03.2008 - 22:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ahh canımmm ya biliyodum ne güzel tanıyodun herkesi Göz kırpıyorum ,engel olduk ama kişileri tanımaya çalışırken bi yandan ta forum kurallarını öğrenicez,Biliyom biraz zor bi iş ama,görevimiz bu. Bravo

Tanışalım topicleri 2 sayfayı geçtikten sonra kitlenir.2 sayfa "hoşgeldin" demek yerine 4 sayfa dedik biz sana, Bravo Çok gülüyorum Ee artık diğer topicleri tanıyıp,takip edip öğreniceksin,tanıyacaksın bizi şekerimm.

Şaka gibi.

Hakan Başkan'ım yeni üyelik ve acemilik,zaten kitlenen topiğin altında benim açıklamamda var ama okumuş anlamamış heralde,yada bi zahmet "tanışalım topicleri neden kitleniyor" topiğini okusaydı,forumları takip etsin ve kuralları öğrensin yeni üyelerimiz lütfen. Bravo
Başa dön
seker_portakali Çevrimdışı seker_portakali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 30.03.2008 - 22:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

seker_portakali, Kilitlemede sorun yok..
Haklısın ama bende diyorumki KİLİT uygulamaıs yapıldıgında son mesaja mutlaka SEBEP le birlikte mesaj bırakında kimin kilitlediğiniz biz bilelim,sebebinide topic sahibi bilsinki böyle "Benim topic neden kilitlendi" diye 2. topicler açılmasın.
Saygılar. Bravo

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 30.03.2008 - 22:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://motordelisi.com/ftopic-61757-45.html

Topictede sizin mesajınız üstünde ben zaten kitlediğimi ve nedeninide yazmıştım Hakan abi.Üye açıklamayı okumadan böyle bi acemilik yapmış işte. Gülümsüyorum Sanırım sizde okumamışsınız benim yorumu. Gülümsüyorum

Saygılar,iyi forumlar hepimize Bravo Gülümsüyorum
Başa dön
seker_portakali Çevrimdışı seker_portakali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.12 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal