Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 30 Mart 2008 Antalya MD Akyazı Yayla Fotoları sıcak sıcak

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

30 Mart 2008 Antalya MD Akyazı Yayla Fotoları sıcak sıcak
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
eradnan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 30.03.2008 - 23:55    Mesaj konusu: 30 Mart 2008 Antalya MD Akyazı Yayla Fotoları sıcak sıcak Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ANTALYA MD olarak bu haftaki akyazı yaylası gezimiz hava muhalefeti nedeniyle katılımsız gerçekleşti ancak ne kadar kalabalık olmasakta tek kelimeyle mükemmel bir gezi düzenledik...Fotoları aşağıda sizlerle paylaşıyoruz ancak dikkat etmeniz gereken bir konu var açken bakmayın Gülümsüyorum saygılar iyi seyirler...

İlk olarak kendimden başlayayım hava yağmurlu olduğu için eve arabayla gitmiştim sabah onu dükkana bıraktım ve yeniden motorumu alıp kavuştum gezi başlangıç noktasına hareket için hazırlanıyorum....

Migros karşısı lunapark önünde toplandık saat 1:15 sularında hareket ettik benzinliğe uğradık depoları doldurduk ancak bunların fotolarını çekmeyi unuttuk sıradaki foto yaylaya varmak üzereyken yolda çekildi...

yaylaya vardık motorlardan indik ve mekana giriş yapmak için hazırlanıyoruz...

mekana giriş yapıyoruz

masamıza oturduk şimdilik önümüzde sadece salata var ve o kadar yol geldikten sonra açlıktan yarısını ekmekle yiyeceğiz

sonunda kavurmamızda geldi açlıktan yumuluverdik ne olduğunu anlamadık

bize kavurmamızı hazırlarken parmağını feda eden Gülümsüyorum mustafa abimiz bi dahaki gidişimizde eti bize özel olarak kesicek telefon açmak için kartını aldık

kavurmayı sindirdik doymadık hala açdık ve üstüne bide ızgara et attırdık götürmeye devam

ızgaranın piştiği ocakbaşı

açlıktan masada yiyecek bi şey bırakmadık çay içiyoruz

yemek sonrası fotolarımız

cephanemizden fotolar

yakuzamın anahtarı şapkam maskem ve nadir abinin eldivenleri Gülümsüyorum

nadir abinin içerisinde herşeyi barındırdığı depo üstü çantası

hazırlanıyoruz ufaktan yola çıkıcaz 55 ytl lik hesabı imece usulüyle ödedik ve boğazımıza kadar et dolduk bence bedava geldi hesap

havada biraz önce yağmur vardı şimdi dindi ancak yolda tekrar yağar diye bana acıyan nadir abi çantasından çıkardığı yedek yağmurluğunu giydiriyor bana Gülümsüyorum

yağmurluğun içinde karizması gitmiş halim Gülümsüyorum

dışarıya çıktık hareket için hazırlanıyoruz ıslanan koltuklarımızı sildik kuruladık

mehmet abiyle hatıra fotoğrafı çektirelim dedik yağmurluk karizmamızı sildiği için pek hoş olmayan bir karede mehmet abi yanımda ufacık kaldı Gülümsüyorum

nadir abi tepede gördüğü enteresan şeyi bizlerle paylaşıyor...

ve yola koyulduk ilk olarak sahnede efsane hayabusası ile harun abi eski nickini bilenler için esther harun abiden muhteşem poz....

yolda duruyoruz mükemmel manzaranın fotoğraflarını çekmek için...

bu manzarayı ve murat abiyi başka bi yerde daha göreceğinizi sanmıyorum Gülümsüyorum

yine nadir abinin değişik bir pozu

evet bir kez daha ihtiyaç molası için duruyoruz inişte 3 resim oradan

antalyaya 12 km kala bir kez daha çay içmek için duruyoruz ve toplu fotoğrafın ardından ağaç eve çıkıyoruz demlikte çayımız geliyor

çayımız geldi masadan görüntü

benden görüntü Gülümsüyorum

makinelerden görüntü

ve virajların bitiminde gezimizde sona ermek üzere çektiğimiz son fotomuz en öndeki makine japon ruhu taşıyan gezi konvoyuna öncülük eden asil yakuzam hehe Gülümsüyorum

EVET GEZİMİZİ BURADAN SONLANDIRIYORUZ VE AŞAĞIYA İNİŞTE İKİ GRUBA AYRILIP MEHMET ABİ VE MURAT ABİ EV İSTİKAMETİNE BEN NADİR ABİ VE HARUN ABİDE KONYAALTI İSTİKAMETİNE YOLA KOYULUYORUZ....

ANTALYA MD OLARAK GEZİMİZİ OLUŞTURMAMIZI SAĞLAYAN ABİLERİME BURADAN TEŞEKKÜRLERİMİ VE SAYGILARIMI SUNUYORUM Bİ DAHAKİ GEZİMİZİN DAHA ÇOK KATILIMLI OLMASINI YİNE ÜMİT EDİYORUZ SAYGILAR....

Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
mehmetozdogan1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA 07DP626

MesajTarih: 30.03.2008 - 23:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

katılan herkeze teşekkür ederim çok güzel birgezi oldu

Başa dön
mehmetozdogan1 Çevrimdışı mehmetozdogan1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
SnooTy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 31.03.2008 - 00:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim gibi ORMAN ADAMI varken bensiz dağa çıkın.. Sonrada yorum isteyin benden? Çok gülüyorum

İyi iyi güzel, süper olmuş.. Bir dahakine bu DAĞ ADAMINI'da alın yanınıza Gülümsüyorum
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 31.03.2008 - 00:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

offfffff şu kavurmanın güzelliğine bir bakın.. arkadaşlar yapmayın koymayın şunları yahu Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum güzel gezi olmuş belli! bi ara çağırın şu izmir mdyi kavurma yemeye yahu Çok gülüyorum Çok gülüyorum olmuyor böyle ama Çok gülüyorum hep kendinize hep kendinize Çok gülüyorum
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
drummerhipgig
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 31.03.2008 - 00:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sıcağı sıcağı fotolara yine sıcağı sıcağı yorum yazan ilk benim galiba..doğma büyüme istanbullu biri olarak imrenerek baktım fotolara...nerden geldiğini bilmediğim bir antalya hayranlığı vardır bende..ne diiim.elinize sağlık..antalyanın kıymetini bilin..paylaşım için saol.........
Başa dön
drummerhipgig Çevrimdışı drummerhipgig Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 31.03.2008 - 00:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

antalya md Alkışlıyorum hava kötü olmasına rağmen güzel bir gezi olmuş,resimler için sağolun Bravo
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ToyRider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 31.03.2008 - 00:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eradnan, topiğin başında " dikkat etmeniz gereken bir konu var açken bakmayın " demişsin ve ben ciddiye almadan resimlere baktım şaka değil cidden yutkundum o saç kavurmayı görünce oy oy oy Gülümsüyorum acımasızlık bu ya ayıp be kardeşim gecenin bir yarısı nereden bulucam şimdi Çok gülüyorum neyse bu arada Nadir abinin göstermeye çalıştığı o enteresan şey neydi onu çekseydin bari Nadir abiyi niye çektiniz. Gülümsüyorum
Canım Kardeşim çok zevkli ve güzel bir geziniz olmuş fotoğraflar ve bizlerle mutluluğunuzu paylaştığınız için teşekkürler, ellerine sağlık , Antalya MD ye sevgilerimle selamlar Gülümsüyorum Bravo
ToyRider Çevrimdışı ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
eradnan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.03.2008 - 00:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SnooTy, atla gel kardeşim bi gün gezdirelim senide Gülümsüyorum

teşekkürler yorumlarınız için

mehmet abi naptın aynı resimleri bi daha koymuşun beah Delirdim
partner000
Üye
Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 31.03.2008 - 00:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alacağınız olsun ne diyeyim ben aç aç geldim kavurma hasretiyle hastalığı göze aldık ama kısmet değilmiş afiyet olsun yollara bayıldım tam benlikti aslında en kısa zamanda daha ötelere gider telafi ederiz tekerlerinize sağlık güzel gezi Alkışlıyorum Göz kırpıyorum
eradnan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.03.2008 - 00:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekkürler burçak abla valla darılmıcan atlayın gelin işte kavurmanın güzelliğini görüyorsunuz....
mavigokyuzu35
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: balıkesir

MesajTarih: 31.03.2008 - 00:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kıskandım valla, ne güzel olmuş
manzarada güzel yemeklerde
makinalar bi başka onlara bişey demiyorum
Başa dön
mavigokyuzu35 Çevrimdışı mavigokyuzu35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
mehmetozdogan1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA 07DP626

MesajTarih: 31.03.2008 - 00:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eradnan demiş ki:

dikkatli bak hepsi aynı değilll Sinirlendim

En son mehmetozdogan1 tarafından 31.03.2008 - 00:28 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
mehmetozdogan1 Çevrimdışı mehmetozdogan1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
eradnan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.03.2008 - 00:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

partner000, valla kardeşim senin bahtsızlığın yaşandı bugün neyse sağlık olsun üzülme haftaya daha güzel bi yere götürürz seni
aspuzu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: E5&TEM sol şeritten

MesajTarih: 31.03.2008 - 00:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ellerine sağlık çok güzel fotolar .......

md adminlerine söyleyelim bi daha yemek resimlerini foruma upload etmeyi yasaklasınlar.... Sinirlendim
gece rüyanızda köpekler kovalayacak sizi .... Delirdim
www.aspuzulu44.azbuz.com
Başa dön
aspuzu Çevrimdışı aspuzu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
eradnan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.03.2008 - 00:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mehmetozdogan1 demiş ki:
eradnan demiş ki:

dikkatlibak hepsi aynı değilll Sinirlendim

kızma abi tamam Gülümsüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal