orucoglu, canım kardeşim cok güzel bir gezi olmuştur eminim resimler de güzel eline saglık ama cok az resim koymusun _________________ BoZKuRT MD
öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Kayıt: Jun 14, 2007 Mesajlar: 1010 Nereden: cennetten bir melek
Tarih: 30.03.2008 - 23:01 Mesaj konusu:
Ömer Bozkurt, abi büsürü resim var ama eklemekte biraz zorlanıyorum ve yorulup bırakıyorum. elimden gelen bu kadar.. beyendığınıze sevindim.. nisan sonu gibi dubai veya paris turu yapabilirim allah nasip ederse.. bol bol resim çekerim.. saygılar. _________________ YAŞAMIN KAYNAGİ SEVGİDİR....
inanamıyorum açmışsın bile 3. sayfaya gelmiş hemde resimler harika az ama çok net orucoglu, eline sağlık _________________ kawasakici olunmaz kawasakici doğulur.. Mayk-636
Tarih: 31.03.2008 - 00:15 Mesaj konusu:
iyi gezmişsin güzel kareler allah cc. herkeze nasip eylesin gidip görmeyi _________________ K€ÑЦM¦-_-®¦¥ø®k€Ñ-_-ئmª|{tªñ-_-Kø®ktµğµm -_-¥€®Ð€¥¦M-_-§€ñЀ¥¦M...
güzel bir gezi olmuştur umarım senin için,doğum günün için mail atmıştım görmedin sanırım,tekrardan doğum günün kutlu olsun,resimler için sağol... _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Kayıt: Jun 14, 2007 Mesajlar: 1010 Nereden: cennetten bir melek
Tarih: 31.03.2008 - 00:44 Mesaj konusu:
excavator_zx6yuklemesını beceremıyorum zor oluyo elımden bukadar geldi.
racingdelisi,maillerima bakmıyordum ama şimdi bakarım cok sagolun mersi
leturc01, tüm motordelisi ailesini büyük tura bekleriz _________________ YAŞAMIN KAYNAGİ SEVGİDİR....
_________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız