Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 04.04.2008 İstanbul Md Cuma Toplantı Çayırçimen (anadolu)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

04.04.2008 İstanbul Md Cuma Toplantı Çayırçimen (anadolu)

04.04.2008 İstanbul Md Cuma Toplantı Çayırçimen (anadolu)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 25, 26, 27  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 31.03.2008 - 10:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekzotik demiş ki:
evet bende geleceğim ama yağmur yağmazsa..... Delirdim

hey bize sahip çıkacakmısınız bak biz daha yeniyiz sadece çanakkale gezisine katılabildim şimdiye değin

hey biz kalkıp kırklarelinden geleceğiz hiç yemek muhabeti yokmu organisazyonda aç kalmayalım

hani istanbullu M.D.liler mangalı kursa bizde et getirsek sucuk felan iyi olmazmıydı bakkal felan Ağlıyorum

Trakyanında etleri bi güzel olurki sorm sen madem ilk katilican o zaman pasta getirme et getir.

Mangal işi bana ait onu tamam bil Bravo

Delirdim Delirdim Delirdim
Başa dön
derkunt Çevrimdışı derkunt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ekzotik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.03.2008 - 10:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

derkunt,ağabey yağmur yağmazsa 3 arkadaş bizde sizinleyiz

gelirken de özel ekzotik köftesi getireceğim ve ekzotik köftesini yiyen artık ifla olmaz

niyemi avare olacak nerde bu ekzotik hani ekzotik köftesi diye avare avare dolaşacak

_________ Delirdim ''Meşhur Ekzotik Köftesi''ni Bekleyin :crz:___________

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

Alıntı:

Mangal işi bana ait onu tamam bil

Başa dön
ekzotik Çevrimdışı ekzotik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 31.03.2008 - 10:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekzotik demiş ki:
derkunt,ağabey yağmur yağmazsa 3 arkadaş bizde sizinleyiz

gelirken de özel ekzotik köftesi getireceğim ve ekzotik köftesini yiyen artık ifla olmaz

niyemi avare olacak nerde bu ekzotik hani ekzotik köftesi diye avare avare dolaşacak

_________ Delirdim ''Meşhur Ekzotik Köftesi''ni Bekleyin :crz:___________

derkunt demiş ki:

Mangal işi bana ait onu tamam bil

ekzotik Köfteleri merak ettim şimdi. Benim doktorumda Kırklarelinde bende orata gelicem işlerim imkan verdiğinde
Başa dön
Tuyax
Üye
Üye

MesajTarih: 31.03.2008 - 10:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gelmek isterim,
Cok uzun yıllar oldu gelmeyeli,
600RR
Tuyax
Başa dön
Tuyax Çevrimdışı Tuyax Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekzotik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.03.2008 - 11:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

derkunt, demişki;
Alıntı:

ekzotik Köfteleri merak ettim şimdi.

bence bütün M.D. merek edecek yok böle bir köfte kardeşim

Delirdim Delirdim çünkü bu özel Ekzotik Köftesi Delirdim Delirdim

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

idda ediyorum ''ÇİKO'' bilem böle köfte yememiştir
Başa dön
ekzotik Çevrimdışı ekzotik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 31.03.2008 - 12:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ne Ne Ne bu toplantı topıgı ne kadar uzamış böyle 20 sayfa sanırsam bayagı kalabalık olacak hadi bakalım.....

Tuyax, sen yaşıyormusun uzun süre dedigin 4 sene oldu farkındamısın....... Çok gülüyorum

vay vay vay ben md de yıllandım sanırsam bir sitemi ne kursam yok yok sonra geri md ye falan dönerim bu yüzsüzlügü yapamam ben.... Dil çıkarıyorum (Lafım Ortaya ahahahahah) Çok gülüyorum

En son mezar tarafından 31.03.2008 - 12:22 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
mezar Çevrimdışı mezar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Tuyax
Üye
Üye

MesajTarih: 31.03.2008 - 12:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet 4 sene olmus,
Way be !!

Tuyax
Başa dön
Tuyax Çevrimdışı Tuyax Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MaGICLeF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir

MesajTarih: 31.03.2008 - 12:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mezar, Taş düştü yine bir yerlere Çok gülüyorum
Tuyax, Bekliyoruz
MaGICLeF Çevrimdışı MaGICLeF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 31.03.2008 - 12:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HAVA DÜN BÖYLEYDİ ÜZÜLDÜK İLK BULUŞMAMIZ SUYA DÜŞECEK DİYE

BU GÜN BÖYLE YARIN NŞALLAH BİR GÜN DAHA SONRA YAĞAR ÇOK SEVİNİRİZ.

Başa dön
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 31.03.2008 - 12:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

derkunt, Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum uzaydan foto yokmu ? Gülümsüyorum
ToyRider Çevrimdışı ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İST.GÜNGÖREN

MesajTarih: 31.03.2008 - 13:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mezar, burak harbiden yaa bizim başımızmı kel gel ortak bir site kuralım MD ye rakip olsun PM den herkeze msj da atarız gelene şeker vercez diye hem MD nin gittiği yerleri de bir şeker fazlasına kapatırız ohhhhh olum süper bir sitemiz oldu haaa bak başdan söylim dublex kat benim ona göre Delirdim Delirdim Delirdim
Başa dön
VOLKANRR Çevrimdışı VOLKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 31.03.2008 - 13:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

VOLKANRR, tabii kelsin oğlum. Ama ben öyle şekerle falan kanmam haaa, transfer ücretim yüksektir.

mezar, ulan bak sen yoksun, bi geldim siteye topik tavan yaptı. Sen de gel, arş-ı tavan yapsın Dil çıkarıyorum

En son gevezehanim tarafından 31.03.2008 - 13:36 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 31.03.2008 - 13:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

VOLKANRR demiş ki:
mezar, burak harbiden yaa bizim başımızmı kel gel ortak bir site kuralım MD ye rakip olsun PM den herkeze msj da atarız gelene şeker vercez diye hem MD nin gittiği yerleri de bir şeker fazlasına kapatırız ohhhhh olum süper bir sitemiz oldu haaa bak başdan söylim dublex kat benim ona göre Delirdim Delirdim Delirdim

VOLKANRR
Canım abicim sen siteyi bırak da şu ATV turunu yap ne olur bak bende sana şeker vericem o zaman hemde paketinle Delirdim Delirdim
Başa dön
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 31.03.2008 - 13:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

VOLKANRR, ım başı ağdalı ay pardon kel kardeşim sana sözüm vardı sucuk yedircem diye , sana özel afyondan özel ev yapımı sucuk getiriyorum mangalıda sen ayarlarsın artık Çok gülüyorum
haa bu arada ben şekere kanmam pamuk, yada nane şekeri olursa olur Dil çıkarıyorum
Arzucum en son bana kağıt helva almıştı beni kandırmıştı onla Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 31.03.2008 - 13:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamero demiş ki:
VOLKANRR, ım başı ağdalı ay pardon kel kardeşim sana sözüm vardı sucuk yedircem diye , sana özel afyondan özel ev yapımı sucuk getiriyorum mangalıda sen ayarlarsın artık Çok gülüyorum
haa bu arada ben şekere kanmam pamuk, yada nane şekeri olursa olur Dil çıkarıyorum
Arzucum en son bana kağıt helva almıştı beni kandırmıştı onla Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum

Mangalı getirecek olanda yakanda benim AFYON sucuğundan ben isterim ona göre getir haaaaaa. Sinirlendim Sinirlendim
Sen anladın onu
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 25, 26, 27  Sonraki
19. sayfa (Toplam 27 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.23 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal