Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Moto GP Jerez de Pedrosa kazandı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Moto GP Jerez de Pedrosa kazandı
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
MaLiZiYoo35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 30.03.2008 - 18:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bugun bu yarışı kacıdım Ağlıyorum NTV tekrarını verirmi acaba Ağlıyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
pamati
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 30.03.2008 - 19:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bi yarıştı, Stoner hep şanssız oluyo İspanyada zaten, pisti sevmediğini düşünelim... Bravo
mavigokyuzu35
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: balıkesir

MesajTarih: 30.03.2008 - 19:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence 250 cc daha heyecanlıydı
son turda cabası yani
mavigokyuzu35 Çevrimdışı mavigokyuzu35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
yunusxy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 30.03.2008 - 19:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel yarıştı pedrosa bücürlülüğünden iyi yararlandı atladı hemen birinciliğe Çok gülüyorum rossi çok iyiydi stoner şansızdı İstemiyorum ama sonuç olarak güzel bir yarış oldu, ispanyada 2 ispanyol kürsüdeydi "heralde çok güzel bir duygudur İstemiyorum İstemiyorum Sinirlendim "
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 30.03.2008 - 21:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hadoken demiş ki:
HakanDincer, başkanım Pedrosa alır dedin aldı valla 1.liği Gülümsüyorum Valentino Rossi için de umutlanabiliriz Çok gülüyorum

Bunu sezon başındada söylemiştim..
Şampiyonluk adayım Pedross yada Rossi demiştim..
Pedrosa bu sezon benim favorim yani ADAMIM Bravo

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 30.03.2008 - 21:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sarmadı bu yarış
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
aspuzu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: E5&TEM sol şeritten

MesajTarih: 31.03.2008 - 02:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.motogp.com/en/motogp/motogp_results.htm?event_id=3586&subevent_id=6047&gallery_id=52713&championship_id=3

rossi çok sevindi ikinci olduğuna efsane tarih oluyo yazık ..... Üzgünüm

stoner e üzüldüm aynı hatayı iki kez yaptı... yarış sonunda ağlıyodu heralde.... Üzgünüm
www.aspuzulu44.azbuz.com
Başa dön
aspuzu Çevrimdışı aspuzu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
CAGRRI
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 31.03.2008 - 03:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2. nin önünde bir kişi var arkasında ise 16 kişi var heralde sevincek sonuçta sıradan bir yarış değil motogp den bahsediyoruz.

benim dikkatimi şu çekti; bazen kontrolde sorun yaşadılar acaba motorlarmı güçlendi yoksa lastiklerden mi kaynaklanıyor?
Başa dön
CAGRRI Çevrimdışı CAGRRI Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 31.03.2008 - 08:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

F1'e verılen önemin onda bırı moto gp'ye verılseydı ıstanbul park takvıme alınırdı İyi fikir İyi fikir
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ugur_ugur
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 31.03.2008 - 10:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben izleyedim tüh yaa güzel de bi yarış olmuş demekki Şok oldum
vlamix
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kartal/istanbul

MesajTarih: 31.03.2008 - 11:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

armyy demiş ki:
F1'e verılen önemin onda bırı moto gp'ye verılseydı ıstanbul park takvıme alınırdı İyi fikir İyi fikir

kesinlikle..

zaten bakın f1 tarihi yaklaştıgında heryerde reklamlarını göreceksiniz..

motogp'nin tanıtımı ise yok denecek kadar az(dı).
Başa dön
vlamix Çevrimdışı vlamix Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal