bugun bu yarışı kacıdım NTV tekrarını verirmi acaba _________________ MaLiZiYoo35- Asi Bir küheylanım kasmaz beni bu acılar beni vursalar bu puştlar ancak sırtımdan vururlar.. ÖZLEMİŞİM İKİ SATIR YAZMAYI OKUMAYI İZLEMEYİ
Tarih: 30.03.2008 - 19:43 Mesaj konusu:
bence 250 cc daha heyecanlıydı
son turda cabası yani _________________ hayat üçbuçukla dört arasındadır.
ya üçbuçuk atarsın ya da dört dörtlük yaşarsın
Tarih: 30.03.2008 - 19:46 Mesaj konusu:
güzel yarıştı pedrosa bücürlülüğünden iyi yararlandı atladı hemen birinciliğe rossi çok iyiydi stoner şansızdı ama sonuç olarak güzel bir yarış oldu, ispanyada 2 ispanyol kürsüdeydi "heralde çok güzel bir duygudur " _________________ http://img518.imageshack.us/img518/7333/123123zh7.jpg
Tarih: 30.03.2008 - 21:38 Mesaj konusu:
hadoken demiş ki:
HakanDincer, başkanım Pedrosa alır dedin aldı valla 1.liği Valentino Rossi için de umutlanabiliriz
Bunu sezon başındada söylemiştim..
Şampiyonluk adayım Pedross yada Rossi demiştim..
Pedrosa bu sezon benim favorim yani ADAMIM _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
F1'e verılen önemin onda bırı moto gp'ye verılseydı ıstanbul park takvıme alınırdı _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız