Ne Ne Ne bu toplantı topıgı ne kadar uzamış böyle 20 sayfa sanırsam bayagı kalabalık olacak hadi bakalım.....
Tuyax, sen yaşıyormusun uzun süre dedigin 4 sene oldu farkındamısın.......
vay vay vay ben md de yıllandım sanırsam bir sitemi ne kursam yok yok sonra geri md ye falan dönerim bu yüzsüzlügü yapamam ben.... (Lafım Ortaya ahahahahah)
En son mezar tarafından 31.03.2008 - 12:22 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Sep 01, 2007 Mesajlar: 1860 Nereden: İstanbul Anadolu MD
Tarih: 31.03.2008 - 12:40 Mesaj konusu:
HAVA DÜN BÖYLEYDİ ÜZÜLDÜK İLK BULUŞMAMIZ SUYA DÜŞECEK DİYE
BU GÜN BÖYLE YARIN NŞALLAH BİR GÜN DAHA SONRA YAĞAR ÇOK SEVİNİRİZ. _________________ PIAGGIO X8 200 SCOOTER TEAM
MD SCOOTER TEAM eksi 120 km
The Godfather
Tarih: 31.03.2008 - 13:32 Mesaj konusu:
mezar, burak harbiden yaa bizim başımızmı kel gel ortak bir site kuralım MD ye rakip olsun PM den herkeze msj da atarız gelene şeker vercez diye hem MD nin gittiği yerleri de bir şeker fazlasına kapatırız ohhhhh olum süper bir sitemiz oldu haaa bak başdan söylim dublex kat benim ona göre _________________ HONDA TEAM 954RR---SCOOTER TEAM X9 250---GP1 250(süüüper)
KENDİNE YAPILMASINI İSTEMEDİĞİNİ BAŞKASINA YAPMA.
duanla yaşamadımki bedduanla öleyim.
Tarih: 31.03.2008 - 13:36 Mesaj konusu:
VOLKANRR demiş ki:
mezar, burak harbiden yaa bizim başımızmı kel gel ortak bir site kuralım MD ye rakip olsun PM den herkeze msj da atarız gelene şeker vercez diye hem MD nin gittiği yerleri de bir şeker fazlasına kapatırız ohhhhh olum süper bir sitemiz oldu haaa bak başdan söylim dublex kat benim ona göre
VOLKANRR
Canım abicim sen siteyi bırak da şu ATV turunu yap ne olur bak bende sana şeker vericem o zaman hemde paketinle _________________ PIAGGIO X8 200 SCOOTER TEAM
The Godfather
Tarih: 31.03.2008 - 13:43 Mesaj konusu:
VOLKANRR, ım başı ağdalı ay pardon kel kardeşim sana sözüm vardı sucuk yedircem diye , sana özel afyondan özel ev yapımı sucuk getiriyorum mangalıda sen ayarlarsın artık
haa bu arada ben şekere kanmam pamuk, yada nane şekeri olursa olur
Arzucum en son bana kağıt helva almıştı beni kandırmıştı onla
Tarih: 31.03.2008 - 13:47 Mesaj konusu:
tamero demiş ki:
VOLKANRR, ım başı ağdalı ay pardon kel kardeşim sana sözüm vardı sucuk yedircem diye , sana özel afyondan özel ev yapımı sucuk getiriyorum mangalıda sen ayarlarsın artık
haa bu arada ben şekere kanmam pamuk, yada nane şekeri olursa olur
Arzucum en son bana kağıt helva almıştı beni kandırmıştı onla
Mangalı getirecek olanda yakanda benim AFYON sucuğundan ben isterim ona göre getir haaaaaa.
Sen anladın onu _________________ PIAGGIO X8 200 SCOOTER TEAM
The Godfather
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız