Alperence, hayati abi özürdilerim bas agrısın dan ölü gibiydim abi cok kötü hastalandım fazla gezemedim kusura bakma uyudum abi arabada bidaki sefere İNSALLAH görüsürüzz _________________ BoZKuRT MD
öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
güzel bi gezi olmuş paylaşım için tşkrcapodelcapo, başkanım sana olan sözlerimi burda sölersem editlenir bilmem anlatabildimmi _________________ Dün geçti yarın belki olmuyacak keşke dememek için bu günü değerlendir
Tarih: 29.03.2008 - 01:44 Mesaj konusu: slm
Ömer Bozkurt demiş ki:
Alperence, hayati abi özürdilerim bas agrısın dan ölü gibiydim abi cok kötü hastalandım fazla gezemedim kusura bakma uyudum abi arabada bidaki sefere İNSALLAH görüsürüzz
Canım benim güzel kardeşim estağfurullah özür ne demek
büyük geçmiş olsun sağlıcakla kal ALLAH'a emanet ol kendinize çok iyi bakınız saygılarımla _________________ ŞEHİTlerle yeşillendi allandı.
YİĞİTlerle bir sehpada sallandı.
Çekti TUĞu HİLALlendi GÜLlendi
NAMUSun İZZETin AR GÜLü MUHSİN....
capodelcapo, valla haklı olan benim canımı sıkmaya devam edersen bu gidişle ben seni terlik delisi yapcem gelor terlik depene az kaldı _________________ Dün geçti yarın belki olmuyacak keşke dememek için bu günü değerlendir
cakici-1, salih abi sagol yalan ların bizi eglendirdi ama tatlı espirili yalanlar seninki sagoll nazliserim, abla kim ne dedi sana bana söyle elini acıtma capomu sıktı canını NiGhTeXpReSs, kim atacak cakıcı hasan sahin
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
izmir07, capo cakıcı haklısın resimlerde motor yok hic hep mankenler var _________________ BoZKuRT MD
öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Ömer Bozkurt, efet capo sıkıyor canımı beni dayak delisi yapcekmiş kaç kişiyle orası tartışılır ama sen yeminini bozma ablası ben hallederim elimi acıtmam çünki yiycek yakında terliği depesine aklı başına gelcek _________________ Dün geçti yarın belki olmuyacak keşke dememek için bu günü değerlendir
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız