Kayıt: Sep 20, 2006 Mesajlar: 7135 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 31.03.2008 - 18:53 Mesaj konusu:
evet ben bu topigi yeni gördüm vay vay vay ALLAH var R1 yanıyor on numara ama üstündeki nasıl bir devedirki tartısılır yasin gardasımın dedigi gibi motor onaylandı test leri bizzat bizler tarafından yapıldı malum şahıs nightexpress e teslim edildi ALLAHIM Nazarlardan ken gözlerden saklasın kaza bela vermesin cengizcim güle güle bin yanlız dikkat et bu 96 model mermer tasıma aracın 900rr benzemez bizzat senin gibi cam cerceve düsmanlarını üzerinden atıverir heheh kendimi seviyorumya puhahahah heheheh kekek zeheheh gardasımmm sıkacam toplumdan soyutlayalım falan demisim sponsorum ömer abimle bi görüs onay verirse seni aksaray yolundaki antreman yerinde bekliyor ve seni oraya gömüyor olacagım cicik hadi öptm byy _________________
Cengiz hayırlı uğurlu olsun, dün gördüm unuttum demeyi Yakışmış, Allah kaza bela vermesin güle güle kullan inşallah. _________________ Free Motorcycle Team
cengiz ...halit...yasin.. ses seda yok ayıp oluyor hepiniz motor aldınız ALLAH kaza bela vermesin kan akıtın ve davet verin son uyarım bidaha söylemem sonnn _________________ BoZKuRT MD
öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Kardeşim hayırlı olsun güzel makina.Bide şu yanındaki orjinal olmayan çirkin stikerları söküp, orjinallerini yapıştırırsan daha güzel görünür. _________________
hayabusa38, sağolasın abicim hondagokhan, sağol gökhanım, Çok teşekkürler ugur_ugur, Sağolasın kardeşim piranha, amin mehmetim, amin canım kardeşim zxrhalit, Sen sus len yarasa Seni her pazar aksaray yoluna gömecem, merak etme Ruhsatın ağırlık yaptı herhalde volkanoptik, Sağolasın volkan abi
chocolateman, Çok teşekkürler fazıl abi Ömer Bozkurt, Ömer abi, ilk başta benden önce motor alanlar yapsın, Ben ne yapacağımı bilirim ZXRosman, Sağolasın Osman abicim, Ne zaman geliyosun konya ya MuRaT_KöSeLeR, Sağol Yavru kuş volkankurul, volkiiii, sadece Büyük R1 yazıları orjin değil, gerisi orjinal Ama senin için düzeltiriz kanka
çoktan hayırlı olsun allah kaza bela vermesın dedım ama arka guyruğu baya bı eğrı dıyorum güzel makına eksoz bozuyor takarız _________________
Yeni Msn: mehmetcal@zevkmotor.com
Tarih: 01.04.2008 - 11:27 Mesaj konusu:
NiGhTeXpReSs, Cengiz'im hayırlı uğurlu olsun.Allah kaza bela vermesin kardeşim.
Siyah bayağı agresif duruyormuş bu kasada.Gece Ekspresi gibi _________________ _________________________
GSXR-PRO RİDER
OWN THE RACE TRACK
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız