Kayıt: Mar 11, 2006 Mesajlar: 119 Nereden: osmanbey/istanbul
Tarih: 31.03.2008 - 20:52 Mesaj konusu:
Arkadaşlar bu sprey kedi,köpek ikiside kokusunu sevmiyor yani köpek çişindende kurtuldu motorlarımız.Organik zarar vermiyor fakat kokusunu sevmiyorlar.sprey dış mekan içindir ve uzun süre kokusu geçmiyor ekonomik aynı zamanda bütün motosikletçi arkadaşlarıma hayırlı olsun. _________________ B RH +
HYÇ DURU OLMADIM, DURULMADIM
HYÇ AYT OLMADIM DURGUNLU?A BEN
Tarih: 31.03.2008 - 21:41 Mesaj konusu:
cEmirc, Haywanlar bile dadaşacakları insanları seçerler Adamına göre muamele bence.. Bizim 1000RR'ımıza hiç bir kedi köpek atlamıyo walla _________________ O Artık Bir "Türkiye Motorsiklet Federasyonu MotorDelisi Spor Klübü Onursal Üyesi"
arkadaşlar büyük çaplı av malzemesi dükkanlarında köpek ve kediyi uzaklaştıran bir frekens yayan bir alet var bizde derneğimize almıştık gezilerde kullanmak üzere.bu cihazı aküye direkt olarak bağlarsanız ve açık bırakırsanız sanırım sorununuz çözülür.
Kayıt: Mar 11, 2006 Mesajlar: 119 Nereden: osmanbey/istanbul
Tarih: 31.03.2008 - 22:14 Mesaj konusu:
lazotti061 demiş ki:
arkadaşlar büyük çaplı av malzemesi dükkanlarında köpek ve kediyi uzaklaştıran bir frekens yayan bir alet var bizde derneğimize almıştık gezilerde kullanmak üzere.bu cihazı aküye direkt olarak bağlarsanız ve açık bırakırsanız sanırım sorununuz çözülür.
ONUDA DENEDİM BEN ÇOK FAYDASI YOK.YADA KEDİLERDE SAĞIRLIK ÇOK FAZLA VE ÇOK PAHALI UCUZLARIDA PALAVRA OLUYO GENELDE. _________________ B RH +
HYÇ DURU OLMADIM, DURULMADIM
HYÇ AYT OLMADIM DURGUNLU?A BEN
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1578 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 31.03.2008 - 23:16 Mesaj konusu:
henüz böyle bir sorunum yok _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 4.200 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 20.800 Km Sonra İnşallah
Tarih: 01.04.2008 - 00:19 Mesaj konusu:
evet o frekans yayan cihazlardan alın sabaha kadar içiniz rahat uyuyun.sabahta marşınız basmayınca pek bi rahatlarsınız _________________ satılık cbr 600rr
http://www.sahibinden.com/fiyati_dusurdum!!!WQQaXQQ10030449WQQpXQQdisplayitem
Tarih: 19.07.2008 - 04:18 Mesaj konusu:
Tenere600 demiş ki:
Sabah işe gelirken daha 1 saat önce benzin aldığım benzinlikten çıkarken anaaa bi baktım, yanımda bi köpek depar atıyo hemen tırstım tabi, anında gazladım ama ne fayda, yok bırakmıyo eleman, baktım benzinliğin çıkışı müsait değil, trafik yoğun hemen geriye tornistan, ben turluyom benzilikte eleman bırakmıyo bi türlü peşimi.Tabi bu arada bütün benzinlik yıkılıyo.Sonra baktım olacak gibi değil durdum.Bu sefer köpekde durdu.Ben gidiyorum başlıyo koşmaya.Duruyorum o da duruyo.haaa dedim kendi kendime, anladım mevzu buymuş , ondan sonra çıktım dura kalka benzinlikten ,sabah sabah ter içinde kaldım,
Ne günmüş ama _________________ Adımız çıkmış 9a inmez 8e ´´´
bi tane köpek bi tanede kedi öldürecen, motoru park ettiğin yere koyacan. birde yazı yazacan meraktan öldüler diye.. bırak motoru sokaktan geçmezler birdaha hahaha
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız