Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - bugatti veyron & Christiano Ronaldo karşı karşıya

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

bugatti veyron & Christiano Ronaldo karşı karşıya
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
caryy_boy_07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 31.03.2008 - 21:32    Mesaj konusu: bugatti veyron & Christiano Ronaldo karşı karşıya Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence böyle bişi olanaksız sırf reklam ama birde sizler bakın

Link

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
d-devil
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 31.03.2008 - 21:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

muhahaha bu nasıl reklam yaw...yok daha neler...roberto carlos bile bundan iyi sprinte çıkar ama o bile geçemez bugattiyi... Delirdim

reklam kokan hareketler bunlar... Çok gülüyorum
deathlullaby
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul-çanakkale

MesajTarih: 31.03.2008 - 21:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yok artık LeBron James diyorum başkada bişey diyemiyorum.
Başa dön
deathlullaby Çevrimdışı deathlullaby Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
spiderzx6r
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 31.03.2008 - 22:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi senin ayakkabı kaç basıyo Çok gülüyorum
reddragonnvv
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR/EDREMİT/akçay

MesajTarih: 31.03.2008 - 22:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

imkansız gibi görünüyor ama gerçekse bu adam inanılmaz Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
reddragonnvv Çevrimdışı reddragonnvv Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
veryfast
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Metris ceza evi

MesajTarih: 31.03.2008 - 22:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mayk gibi bişi bu ya paylaşım için teşkkürler Bravo
yunusxy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 31.03.2008 - 22:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

reddragonnvv, puhahahah gerçek olabilirmi sence ayrıca bu video daha önce verilmiş olması lazım eski video çünkü verlimediysede iyi akıl ettin Çok gülüyorum
Yamakazi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.03.2008 - 22:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

christiano nun kafası güzel baba Gülümsüyorum ayık kafaya denencek bişey değil bu
Başa dön
Yamakazi Çevrimdışı Yamakazi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 31.03.2008 - 22:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bunu izlemiştim geçen gün koptum ya Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
caryy_boy_07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 31.03.2008 - 22:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yamakazi, evet ne içirdilerse bende istiyom o halde Delirdim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Toronto-Canada

MesajTarih: 01.04.2008 - 04:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

O arabanin gercek hizlanmasi bu degil.
Gercek hizlanmasini gormek isteyenler asagidaki videoyu izlesinler. Dikkat edin... Arac yaya gerilmis gibi firliyor yerinden. Bunun gibi bir sey daha dunyada yok.

Link

Başa dön
slowokan Çevrimdışı slowokan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Lakim_CH
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Aargau / Isvicre

MesajTarih: 01.04.2008 - 07:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Slovokan var var Veyrona da bir rakip var artik Göz kırpıyorum
SSC Ultimate Aero TT
1183 bg V8 motor, 1486Nm,1247 kg, 435kms (rüzgar kanalinda, test kanalinda) cadde de de 411 kms.
javascript:void(parent.load(14238,'5'));
javascript:void(parent.load(14238,'4'));
javascript:void(parent.load(14238,'2'));
umarim fotolar icin dogru yapmisimdir;)

Son Mesajdan 7 dakika sonra eklendi:

adres olarak buraya bakabilirsiniz...
http://www.20min.ch/ araba- motor kismina girince fotolarini da görebilrsiniz.
öZüR is sonrasi uykusuz bu kadarini yapabildim:(
Başa dön
Lakim_CH Çevrimdışı Lakim_CH Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 01.04.2008 - 08:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi reklam Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı ADAMOTOR42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Zx12aLi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 01.04.2008 - 09:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slowokan, sana katılıyorum..
bu bir reklam...

aLi BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Başa dön
Zx12aLi Çevrimdışı Zx12aLi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tetox
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 01.04.2008 - 10:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için teşekkürler
Başa dön
tetox Çevrimdışı tetox Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal