Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İlginc tercihimi yaptım buyurun yeni motorum

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İlginc tercihimi yaptım buyurun yeni motorum
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 001

MesajTarih: 31.03.2008 - 21:28    Mesaj konusu: İlginc tercihimi yaptım buyurun yeni motorum Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selam M.D liler henüz gectigimiz cumartesi aksam saatlerinde ayrılmıstım sah__gaga dan dl650v-strom dan
yedekte yine satılık halde bulundurdugum kymco grand dink250 ile düsecegim yollara demistim kendi kendime
gercek amacım yine enduro kullanmaktı daha off road sürüsüne uygun bir makina alabilmekti.Yeni f800gs ve büyük agabeyi r1200gs arasında sıkısıp kalmaktan da canım sıkılmıstı eeee ne de olsa alıskın deildim yol yapmadan rüzgarı
hissetmeden nefes almaya.Bugün ögleden sonra cıktım klube hava yagıslı olmasına ragmen motosikletle cıkmıs olan
arkadaslarımı gördüm tesadufen resmen ıslanmıs porsuklara dönmüslerdi ama mutlu............bereket yagdı yine.......
Derken seytan dürttü resmen atladım bayii nin üzerine daha önce de yedekli halde kullanmıs oldugum scooter familyasına
mensup üyeleri tek tek inceledim ama bu kez sıradısı ve büyük caplı tekerleklere sahip cekici bir İtalyan düstü yüregime
sezon sonuna kadar istedigim makinaya ulasmak icin öylece bekleyip kymco grand dink 250 ile yol yapmaktan vaz gecerek verdim kymco yu pazarlık gelsin kahve gitsin caylar derken aldım İtalyan ı Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
İste karsınızda bu sezonu beraber paylasıp epeyde uzun soluklu tempolu geziler planladıgım
Malaguti password 250 cok uzun süredir bildigim ama hep pahalı buldugum malaguti artık benim oldu
Üstelik mükemmel bir tur camı üretilmis modele;Hem uzun tur camı hemde elcik koruma aynı anda kendi resimlerini
henüz teslim almadıgım icin vermiyorum benim sectigim renk siyah ve yarın yollardayız umarım

Gördügünüz gibi cıplak halde ön cam cok yetersiz ama benim taktırdıgım tur camı cidden harika
Simdi de biraz bilgi edinelim ve teknik detaylara bakalım
Başlığa bakıp da birçok kişinin "Malaguti ne?" dediğini duyar gibi oldum. Malaguti her ne kadar Türkiye’de çok tanınmasa da yurt dışında oldukça iyi bilinen ve sevilen bir scooter markası.Üstelik çok uzun, yanılmıyorsam 70-75 yıllık bir geçmişe sahip. Güzel de bir başarı öyküsü var İtalyan asıllı markanın. Basit bir bisiklet atölyesinden çıkan şirket her geçen yıl büyüyerek Bologna’nın hemen dışında 2 ayrı motosiklet fabrikası kurmayı başarmış. Her iki motosiklet fabrikasının toplam alanı 60 bin metrekareden büyük, 270 çalışan ve 2003 yılında 108 milyon cirosuyla Malaguti Motosiklet ailesinin sahibi olduğu bölgesindeki ortaksız en büyük şirketlerden biri olmuş. Malaguti tipik İtalyan yaratıcılığı ile ürettiği 50 cc’den 500 cc’ye uzanan geniş bir ürün yelpazesine sahip.
Malaguti password 250 teknik tablo
Motor...................................Su Soğutmalı 4 Zamanlı
Motor hacmi (cc)......................250 cc
Max güç (ps @ dev/dak).............20,5 HP
Ateşleme...............................Elektronik
Sıkıştırma oranı.......................10:1
Çalıştırma..............................Elektrik marşlı
Güç Aktarımı..........................Otomatik
Boyutlar (UxGxY)(mm)...............2170 mm x 760 mm x 1310 mm
Yakıt kapasitesi (litre)...............10 lt.
Lastikler.......Ön.....................110/70-16
....... Arka............................140/70-16
Frenler.........Ön.....................Disk
....... Arka............................Disk
Ağırlık..................................156 kg.
En kısa zamanda mesela yarın birlikte kareler ekleyecegim bu yaz İtalyan üzerinde olacagım ilgililere duyurulur Gülümsüyorum Gülümsüyorum
Tabii icimdeki enduro atesi alevlenmeye devam edecek hatta her an sürpriz olabilir inecegim toz-toprak yutmaya araziye
Ama kesin olan bu sezonda İtalyan üzerinde uzun kalacagız umarım yarın teslim alırım Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Qerazma
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 31.03.2008 - 21:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayrlı olsun kardeşim kazasız belasız Bravo Gülümsüyorum
Başa dön
Qerazma Çevrimdışı Qerazma Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
MustafaOzen
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 31.03.2008 - 21:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırdır kymco dan bir sıkıntınmı vardı teknik özellikleri aşağı yukarı aynı güç son sürat v.s. Sadece tekerlek çapı farklı. Malagutinin Hava filtresi 60 euro, far 450 euro ön gaga 385 euro başlıca yedek parça fiyatları da böyle. Sende araştırmışsındır herhalde.Kusura bakma ya bize aslında sadece hayırlı olsun demek düşer. Hayırlı uğurlu olsun Allah güle güle binmeyi nasip etsin. Bravo Gülümsüyorum
Başa dön
MustafaOzen Çevrimdışı MustafaOzen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 31.03.2008 - 21:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakikaten ilginç bir seçim olmuş, enduro düşünürken. İçine sindiyse bize de hayırlı olsun demek düşer. Kazasız belasız güle güle kullan Göz kırpıyorum

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.03.2008 - 21:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MustafaOzen, kymco yu 2005 yılında yine sezon ortasında transalp imi sattıktan sonra sadece o sezonu düsünerek almıstım sezon bitti yaklasık 15.000km bindim ve sattım sonra alan arkadasa farklı bir makina vererek takasda geri aldım anlayacagın evladiyelik olacaktı neredeyse,ewt haklısın malaguti de parca pahalı servis ücreti farklı ama basta italyan tasarımı ve 75 yıllık tecrube en önemlisi lastik capının iyi olması cezbetti degisik olsun istedim.On7_li, yine enduro binecegim fakat takdir edersin ki beklerken kasılmaktansa degisiklik iyi gelir dedim ayrıca enduro da karrasızım ve mecburen f800gs in durumunu görmek icin sezon sonunu hatta kıs ortasını bekleyecegim hem maddi hem manevi yönden kazancım olacaktır sıfır almayı düsünmüyorum enduro da sıkıntı olmaz sabır lazım bende bu sabrı italyan üzerinde gösterecegim Gülümsüyorum Gülümsüyorum
kardereli
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.03.2008 - 22:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

neye niyet neye kısmet hayırlı olsun allah kaza bela vermesin malaguti eski bir firma neticede italyan Bravo
Başa dön
kardereli Çevrimdışı kardereli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.03.2008 - 22:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardereli, walla bende anlamadım ama degisiklik yaptık iste ayaklarımız postur dinlensin biraz otomatik yokuslarda da kaymaz artık Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum bakalım bakalım
reddragonnvv
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR/EDREMİT/akçay

MesajTarih: 31.03.2008 - 22:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun kazasız belasız binmen dileğiyle fotolarıda bekliyoruz. Bravo Alkışlıyorum
Başa dön
reddragonnvv Çevrimdışı reddragonnvv Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
arkalastik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: adana

MesajTarih: 31.03.2008 - 23:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

neuremencer, Abi hayırlı, uğurlu, kazasız, belasız ve arızasız bol keyifli sürüşler ( beraberce Gülümsüyorum ) dilerim. Şaka gibi... Görünce abim şaka yapıyor zannettim fakat aklıma senin kymco grand dink gelince anladım. Azcık kullanma fırsatı bulduğum ve rahatlığı ile performansı bana göre çok iyi olan bir maxi idi. Malagutti nin de ondan aşşağı olduğunu hiç zannetmiyorum. Kaldıki güzelliği taaa buradan belli.Fazla söze gerek yok; abim aldıysa bir bildiği vardır... Bravo

( Çok heyecanlandım şimdi bende. Yarın sınavdan sonra umarım görme fırsatım olur Gürsoy Abi )

2005 YBR 125/ SIYAH
Başa dön
arkalastik Çevrimdışı arkalastik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 31.03.2008 - 23:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlısı olsun gule gule kullanmanı dılerım Bravo
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
sesginn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale MD

MesajTarih: 31.03.2008 - 23:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsnn
sesginn Çevrimdışı sesginn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sinem123456789
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 31.03.2008 - 23:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel allah kaza bela vermesin Gülümsüyorum
Başa dön
sinem123456789 Çevrimdışı sinem123456789 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mavigokyuzu35
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: balıkesir

MesajTarih: 31.03.2008 - 23:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı uğurlu olsun kardeş
mavigokyuzu35 Çevrimdışı mavigokyuzu35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
beatlemania
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KUŞADASI

MesajTarih: 31.03.2008 - 23:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun
pelikan31
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 31.03.2008 - 23:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun sürüş bilgilerinide paylaşmanı bekliyoruz. . Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum sanırım İTALYAN ların tahtını yine bir İTALYAN SARSACAK............... Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
pelikan31 Çevrimdışı pelikan31 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.37 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal