3-Ahmet "kurtlar Vadisi" tarzı yapmışsın kendine..Spor kıyafet daha çok yakışıyor sana haberin ola..
abi ahmet dizin netten il bölümlerini bile izlemeye basladı valla puhahaha
kahvaltı ömer abimin ellerindendi zaten onun herkes nasıl bir musafir perver oldugunu bildigi için fazla söze gerek yok hersey süper ötesiydi ömer abicim hersey için cok tskler
Tarih: 31.03.2008 - 12:47 Mesaj konusu:
NiGhTeXpReSs, ya cok üzüldün sen kiyamadim yine sana neyse sen yoksan haftaya bulasiklari yine ben toplayim bari bizde kuzu kesecektik sensiz bogazimizdan gecmicek ama madem sinavlarin var sana basarilar
NiGhTeXpReSs ben seni bildim bileli bir sınav furyasıdır gidiyor Yakında Açık öğretim sana acıyıp sınavsız istediğin yeri kazanma fırsatı verecek _________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
MoND, neee kuzumu Ya bana böyle şeyler söylemeyin. Şeytana uyacam bak Hayabusa, Bende onu bekliyorum zaten Birgün herkes aöf lü olacak biliyorum daaaa ben o günleri görürmüyüm, göremezmiyim bilinmez
Tarih: 31.03.2008 - 14:15 Mesaj konusu:
Hayabusa, amet abi bunu sık sık yapalım yavv şöyle adam akıllı kahvaltı yapmayı özler olduk memleketten ayrılalı ama konya md her zamanki gibi _________________ BoZKuRT MD
sız motor aldınız hepınız cebınızde akrepmı var adıler
zevkmotor, valla usta Başı Halit çekti, Yasin alsın dedi. Yasin aldı Cengiz alsın dediler. Ben aldım, ikisinede söledim olum bişeyler yapacaz mı diye? Ehhhhhh boşver diyiverdiler. Halitin cebinde değil ama kuyruğunda akrep var Yasininde beş parası yok, aşık olmuş garibim izmire gidecem diye sayıklar! Benimde durumumu biliyosun, ben yedirip içirmeden sakınmamda Onlar yapmadanda yapmam
Metin e gelince, Metin yavrum umarım sesimi duyuyorsundur! Abicim zevkmotor ailesi olaraktan şöyle kendi çapımızda bişeyler yapsan diyorum. Amcan haklı Öyle kırmızı arabalarla piyasa yapması değil
Geceleri çok karşılaşıyoruz, Bilmiyorum yani
hım güzel olmuş ömer abim de maşallah döktürmüş sofrayı be helal olsun valla
artık kendimi bi dış dünya ya açabilirsem bende baya bi baskın yapıcam da ama bi türlü evden çıkamıyorum _________________ [img]http://img152.imageshack.us/img152/4654/n6265041595576538896uv1.jpg[/img]
wild_man35@hotmail.com®---- zx6rr_rider@hotmail.com®
herkese afiyet olsun.beni bos verin.motorum yok.basta usta ve zxr halit abim olmak üzere tüm mdlilere ve motosiklete gönül vermis herkese teessüf ederim.el atin da alalim artik bi motor beeee. _________________ BoZKuRT MD MuSTaFa BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız