tetox, sağolasın kardeşim zevkmotor, Arka kuyruk için beklemedeyim. Az önce konuştuğumuz gibi Sen kuyruk iste yeterki, ben sana ne kuyruklar bulurum, düzeltilecek GSXR-PRO, Ali abimm çok ama çok sağolasın LEVO, Teşekkürler Levent abi. Aminnn marsille, Sen zaten trafik polisi olsan, ortamda motorcu bırakmazsın. Ama heleki Türk Emniyet Birimi senin gibi tiplemelerini bünyesinde bulundurmuyor. O yönden rahatım Bir topic de de bana demişin cbr n ile hep arkamdan gelecen diye. Benim altımda 125. Çelik motor olsa bile bi şekilde sen benim arkamdan gelirsin. Motor değil, Sürücü konuşur burda Hadi abim Çaycı Cemaleeee vlamix, Çok sağolasın kardeşim
Kayıt: Sep 15, 2007 Mesajlar: 338 Nereden: Konya Memleketi:Bandırma
Tarih: 01.04.2008 - 17:48 Mesaj konusu:
NiGhTeXpReSs, Cengizimmmm siyahhh olsun 5 fazla olsun...Siyahtan asili var mı? Hastasıyım rengin....
Hayırlı olsunda ustanın sözünü dinle Kuyruk yamukmş düzeltmek için davet verirsen banada haber ver.... _________________ VATAN Sözkonusu ise Gerisi TEFERRUATTIR.
En son SIYAH10 tarafından 01.04.2008 - 17:53 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
crazy_81, kızıma yılan deme bakıyım O benim kara boğa2 m Sağolasın emrahcım.
SIYAH10, abi ne demek. ilk misafirlerimden biri sensin oguz_92, Teşekkürler oğuz
Kayıt: Oct 07, 2007 Mesajlar: 820 Nereden: VENÜS gezegeninden
Tarih: 01.04.2008 - 19:19 Mesaj konusu:
NiGhTeXpReSs, Cengiz hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız sürüşler diliyorum arkadaşım... _________________ Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz? Dehanın sınırları vardır cehaletinse hiçbir sınırı yoktur...
Işılay, çok teşekkürler ADAMOTOR42, Sağol ibrahim abi de drag alanında bana göstermek suretiyle çektiğin el hareketine ömrümün sonuna kadar unutmayacağım
Sana bakacam diye polisi eziyordum
Gözü olanın gözü çıksın kardeşim,yeni gördüm topiği kusuruma bakma.
ALLAH kazadan,nazardan,dört tekerden korusun _________________ CBF 1000e 1000meliyim,sonra 1000 er 1000 er öderim.
cesaretin fazlası,korkunun azı APTALLIKTIR.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız