Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Nightexpress Cengizimin Yeni R1 i. Hayırlı Olsun

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Nightexpress Cengizimin Yeni R1 i. Hayırlı Olsun
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
vlamix
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kartal/istanbul

MesajTarih: 01.04.2008 - 12:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor 10 numara gerçekten Gülümsüyorum

Nazar degmesin maşallah güle güle bin Bravo
Başa dön
vlamix Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 01.04.2008 - 13:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tetox, sağolasın kardeşim Göz kırpıyorum
zevkmotor, Arka kuyruk için beklemedeyim. Az önce konuştuğumuz gibi Çok gülüyorum Sen kuyruk iste yeterki, ben sana ne kuyruklar bulurum, düzeltilecek Delirdim Delirdim Delirdim
GSXR-PRO, Ali abimm çok ama çok sağolasın Gülümsüyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum
LEVO, Teşekkürler Levent abi. Aminnn Göz kırpıyorum
marsille, Sen zaten trafik polisi olsan, ortamda motorcu bırakmazsın. Ama heleki Türk Emniyet Birimi senin gibi tiplemelerini bünyesinde bulundurmuyor. O yönden rahatım Çok gülüyorum Bir topic de de bana demişin cbr n ile hep arkamdan gelecen diye. Benim altımda 125. Çelik motor olsa bile bi şekilde sen benim arkamdan gelirsin. Çok gülüyorum Motor değil, Sürücü konuşur burda Delirdim Delirdim Delirdim Hadi abim Çaycı Cemaleeee Delirdim
vlamix, Çok sağolasın kardeşim Göz kırpıyorum
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
marsille
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: smyrne/ SELANİK/ YUNANİSTAN

MesajTarih: 01.04.2008 - 13:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

r1 alcagına 1000 rr hoında alsaydın... keşke ban asorsan

ayrıca...sıyah..bence guzel degıl..KIZMA....resmi devlat arabasi gibi
Başa dön
marsille Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 01.04.2008 - 14:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

marsille, yok minik farem niye kızıyım ki Çok gülüyorum
Siyah asil bi renk dir bu yüzden tercihim siyah oldu Bravo
eyw....
Başa dön
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 01.04.2008 - 14:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bildiğin yılannn Bravo hayırlı olsun abii Göz kırpıyorum Çoook seviyorum konyaya gelınce gezdırırsın artık Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya Memleketi:Bandırma

MesajTarih: 01.04.2008 - 17:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NiGhTeXpReSs, Cengizimmmm siyahhh olsun 5 fazla olsun...Siyahtan asili var mı? Hastasıyım rengin....
Hayırlı olsunda ustanın sözünü dinle Kuyruk yamukmş düzeltmek için davet verirsen banada haber ver.... Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

En son SIYAH10 tarafından 01.04.2008 - 17:53 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
SIYAH10 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
oguz_92
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir

MesajTarih: 01.04.2008 - 17:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı uğurlu olsun abi R1 aldığına sevindim Gülümsüyorum
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 01.04.2008 - 19:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

crazy_81, kızıma yılan deme bakıyım Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum O benim kara boğa2 m Delirdim Delirdim Sağolasın emrahcım.
SIYAH10, abi ne demek. ilk misafirlerimden biri sensin Göz kırpıyorum
oguz_92, Teşekkürler oğuz Bravo
Başa dön
MooNLighTT
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: VENÜS gezegeninden

MesajTarih: 01.04.2008 - 19:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NiGhTeXpReSs, Cengiz hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız sürüşler diliyorum arkadaşım... Bravo
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 01.04.2008 - 20:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NiGhTeXpReSs, hayırlı olsun yakışırr kazasız belasızz canım benim Delirdim Motordelisi

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 01.04.2008 - 20:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Işılay, çok teşekkürler Göz kırpıyorum
ADAMOTOR42, Sağol ibrahim abi de drag alanında bana göstermek suretiyle çektiğin el hareketine ömrümün sonuna kadar unutmayacağım Çok gülüyorum
Sana bakacam diye polisi eziyordum Şok oldum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 01.04.2008 - 20:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bak yaaa nasılda hayal kurar cengizim cıvanım Çok gülüyorum Delirdim Delirdim Delirdim

Sponsored BY Ömer BOZKURT
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
bikehoper
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

Nereden: karsiyaka / IZMIR

MesajTarih: 01.04.2008 - 20:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gözü olanın gözü çıksın kardeşim,yeni gördüm topiği kusuruma bakma.
ALLAH kazadan,nazardan,dört tekerden korusun Çoook seviyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
bikehoper Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Zx12aLi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 02.04.2008 - 10:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cengizim hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin..kendim motor almış gibi sevindim....

aLi BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Başa dön
Zx12aLi Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 02.04.2008 - 19:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zxrhalit, Hayal mi gerçek mi? Pazar gösterrim yafrummm Delirdim
bikehoper, Teşekkür ederim edip abi Göz kırpıyorum
Zx12aLi, Sağolasın Ali baba Bravo
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
7. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye