Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Nasil Tekteker yapilir.....

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Nasil Tekteker yapilir.....

Nasil Tekteker yapilir.....
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
husbayer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 01.04.2008 - 14:33    Mesaj konusu: Nasil Tekteker yapilir..... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sol isaret parmagi cok onemli... bilardodaki kamci hareketi gibi biraz disiplin istiyor. gelelim konuya... geriye sirtustu yatma olasiligin %20 bunu aklindan cikarma... arka lastigin iyi durumda... birazda lastigi isittin.. 1. vitese takalim bakaliim... gidiyoruz 7.000 devirdeyiz.. gazi kapattik... mumkunse gaza hic dokunmayalim artik...devir dusuyor haliyle... 4500 e kadar dussun... iste tam bu esnada sol isaret parmagi debriyaji kavrama noktasinin altina indricek(2 cm debriyaji cek).. gaz aniden (aniden acilmasi kesinlikle sart olmazsa olmaz) acilacak ( 8.000 - 9.000 devir iyi) debriyaj birakilacak... (debriyaja basip gazi açma islemleri 1 sn de olup bitecek uzun anlattigima bakmayin) baslangic icin bu kadari yeterli.. kolay gelsin
Başa dön
husbayer Çevrimdışı husbayer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 01.04.2008 - 14:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dediğin şekilde debriyajla oynamadan 1. viteste tekere kalkıyor zaten motor. Benim korkum sırtüstü aşmaktan Çok gülüyorum

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tetox
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 01.04.2008 - 14:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için teşekkürler
Başa dön
tetox Çevrimdışı tetox Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
husbayer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.04.2008 - 14:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başa dön
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 01.04.2008 - 14:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sırt üstü devril sonra Çok gülüyorum
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
onuRR38
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 01.04.2008 - 14:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bilgilerin için saol Bravo
Başa dön
onuRR38 Çevrimdışı onuRR38 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
deathlullaby
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul-çanakkale

MesajTarih: 01.04.2008 - 14:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu konuyla ilgili çok daha detaylı bilgi içeren http://www.motordelisi.com/ftopict-524-teker.html+yapmak topiği vardı zaten.yine de sağol.

En son deathlullaby tarafından 01.04.2008 - 14:52 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
deathlullaby Çevrimdışı deathlullaby Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
seth777
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 01.04.2008 - 14:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İnsanları yanlış yönlendirmeyelim.Öncelikle hangi motor için anlattığın belli değil.Adam bu yazını okuyup ciddiye alsa sonra da gidip racing motorda denese motor kafasına geçer....
husbayer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.04.2008 - 20:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bildiginiz gibi motor kullanırken depoyu dizlerle azicik sıkmak lazim dimi... belden ustun gayet serbest olacak kollar dirseklerden azicik bukuk.. omuzlar dusuk, bilekler duz (sadece tekteker yaparken ve lastik yakarken bilek biraz yukarda olcak mecburen.. yoksa gazi nasi acacaksin..) . gidon rahat olacak.. sakin olcaksin.. bunlari zaten yapiyorsunuz... geriye yatman hemen hemen imkansiz... geriye yatman icin gazi en az 11.000 - 12.000 devirde acman lazim (arkanizda biri varsa daha rahat on kalkacagini sadece mantikla bile cozersiniz bu yuzden iki kisiyken gazi daha az acin) ENFAZLA NELER OLABILIR.... 1. BELLI BI SURATE ULASTIK 7.000 DEVIRDEYIZ YA GAZI KAPATTIK... DEVIR DUSUYO SEN BU ESNADA GAZA DOKUNMAYACAKSIN BILE AZ BISEY GAZI ACSAN BILE MOTOR KOMPRESOR DEN DUSER... TEKTEKER ISI YATAAAAAARRRR.. MAKINA BUYUK IHTIMAL ILERI DOGRU FIRLAR (BU HAREKETI TEKTEKERDEN DAHA COK SEVERIMMMM) 2. DEBRIYAJI YALATARAK BIRAKMA IHTIMALINIZ VAR ( TEK TEKERI "TAK" DIYE YAPACAKSIN KARARLI.. DEBRİYAJ GAZ AYARINI IYI YAPMAK LAZIM DEBRIYAJI YAVASCA EZE EZE BIRAKIRSAN MAKINE PATIYE DUSER KICI 4 CM SAGA YADA SOLA GIDER ENFAZLA.... BISEYCIKLER OLMAZ YANII)
3. TEKTEKERE KALKTIN .... ( BAKIN DEBRIYAJ CEKILIYKEN 9.000 DEVIR DEDIM YA DEBRIYAJI BIRAKINCA ZATEN 6.000 - 6.500 E DUSER DIMI ) TEKTEKERDEYKEN ISRARLA VE AZGINCA GAZA ASILIRSAN ON COK DAHA YUKARI DIKILIR A) KORKAR GAZI BIRAKIRSIN SERT BI INIS OLUR ON CAMA KAFAYI CARPABILIR, MAKINAYI DUSEREBILIRSIN.. B) GERIYE SIRTUSTU DUSEBILIRSIN.....
Başa dön
10_uR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 01.04.2008 - 21:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

geriye sirtustu yatma olasiligin %20 bunu aklindan cikarma.

Çok gülüyorum Çok gülüyorum eminmisin en az %50
Başa dön
10_uR Çevrimdışı 10_uR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 01.04.2008 - 21:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

husbayer, Öfkeliyim İstemiyorum İstemiyorum İstemiyorum
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
seth777
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 01.04.2008 - 21:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1. vitesde motoru hem kompresyona sokacaksın hem de debriyajı tokatlayıp 9.000 de debriyajı salacaksın ve o motor hala senin bacaklarının arasında olacak Çok gülüyorum
10_uR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 01.04.2008 - 21:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

seth777, arkadaşın bahsettiği küçük cc li motorlarda sanırım.
Başa dön
10_uR Çevrimdışı 10_uR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racing_bora
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 01.04.2008 - 21:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bilgilerin için saol... Bravo
racing_bora Çevrimdışı racing_bora Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 01.04.2008 - 21:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim R1 le anlatılanları yapsam ne olacağını düşünemiyorum bile Çok gülüyorum
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal