Tarih: 01.04.2008 - 22:31 Mesaj konusu:
derkunt demiş ki:
tamero demiş ki:
bende sucuğu kebapcıda pişirir ekmek arasına koyar karşınızda yerim yağmur yağsın istediği kadar
Sucuğu sakla hafataya tamammı?
haftaya kim öle kim kala ben bu hafta şöyle ağız tadıyla karşınızda bir yiyimde aklımda durcağına midemde dursun hehe haftaya Allah kerim
bence yağmur yağmıcak perşembe yağabilir ama cuma iyi gececek en azından kuru olacak belki serin olabilir o kadarda olsun yane mangal başında ısınırsınız
Kayıt: Sep 01, 2007 Mesajlar: 1850 Nereden: İstanbul Anadolu MD
Tarih: 01.04.2008 - 22:36 Mesaj konusu:
Dur aklıma bişey geldi PAZAR günü hava güzelolacak METEOROLEJİYE göre ATV orgazinasyonu var ben mangalı oraya getireyim orada yaparız olmazmı ? Volkanı arıcam şimdi _________________ PIAGGIO X8 200
MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h
The Godfather
Tarih: 01.04.2008 - 22:40 Mesaj konusu:
demiş ki:
Dur aklıma bişey geldi PAZAR günü hava güzelolacak METEOROLEJİYE göre ATV orgazinasyonu var ben mangalı oraya getireyim orada yaparız olmazmı ? Volkanı arıcam şimdi
taktı kafaya bir kere bu iş olacak diyor derkunt işin ucunda birde sucuk mangal olunca kaçışı yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız