Tarih: 01.04.2008 - 22:10 Mesaj konusu: eğitim şart (dengesiz sürücü)
merhaba motorseverler bu akşam motosikletimle gayet normal bir şekilde üç şeritli yolda 80 km h ile ilerlerken arkamdaki acı korna sesi ile sağa doğru yanaştım (birinin acil bir durumu olabileceğini düşünerek) meğerse arkamdaki şahin s sürücüsü önünden bir motosikletin gitmesinden rahatsız olmuş ÇEKİİİLL KENERA diye bağırıyor. tabi olayın siniri ile arkasından gidiyorum bu dengesiz cahil herif beni hiçe sayarcasına korkutma amacıyla frenleyrek önüme kırıyor. adamın eğitimsiz bir gerizekalı olduğunu anlayarak ileriye doğru gidiyorum ileride gördüğüm polis memuruna şimdi arkamdan bir kırmzı şahin gelecek az kalsın beni öldürüyordu diyorum polis amcam ne yapsın nasıl kanıtlicaz çarptımı diyor ya hergün böle şeyler oluyor motosikleti , bisikleti araçtan saymıyorlar diyor ---iyi peki sağol diyor ikinci bir ekibe yaklaşarak aynı şeyi söylüyorum daha talı bir dille birşey yapamayacağını elinden birşey gelmediğini söylüyor yoluma devam ederken yazık diyorum kendi kendime ÇOK YAZIK ve aynı gün italyada en büyük trafik cezasının motosiklete çarpılmsından dolayı yazıldığını öğreniyorum bu ülkede motosiklet kullanmak insanı katil eder eğitim şart arkadaşlar
Kesinlikle çok haklısın,ama egitim de herşey degil.biliyorsun ülkeyi soyanlar hep Amerikada eğitim görmüş,üniversiteyi orada bitirmiş kişiler.sorumluluk ve ön görü çok önemli. _________________
PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1636 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 01.04.2008 - 22:25 Mesaj konusu:
dediğin gibi... eğitim şart !!
ne demek a elinden birşey gelmez.. polis sensin biz değl ! _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 5.350 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 19.650 Km Sonra İnşallah
Tarih: 01.04.2008 - 22:30 Mesaj konusu:
dostum istanbuldada durum aynı geçmeme tahammül edemeyen mersedesler rangelar da yapıyor aynı olayı illa şahin olması gerekmiyor.kısacası gelir seviyesi ne olursa olsun bütün 4 teker sahipleri anlaşmış ezmeye çalışıyorlar.nedir bu zulüm anlayana aşk olsun....YA SABIR _________________ _R_i_D_e__ur__S_o_u_L___
Tarih: 01.04.2008 - 22:38 Mesaj konusu:
onlardan sayıca çok fazla var.aman ha çok dikkatli ve sabırlı olmanı tavsiye ediyorum.şikayet ettiğin şeyler bu ülkede kolay kolay düzelmez.bana göre bireysel komplekslerden kaynaklanan bir toplum yarası bu.Geçmiş olsun..
merhaba motorseverler bu akşam motosikletimle gayet normal bir şekilde üç şeritli yolda 80 km h ile ilerlerken arkamdaki acı korna sesi ile sağa doğru yanaştım (birinin acil bir durumu olabileceğini düşünerek) meğerse arkamdaki şahin s sürücüsü önünden bir motosikletin gitmesinden rahatsız olmuş ÇEKİİİLL KENERA diye bağırıyor. tabi olayın siniri ile arkasından gidiyorum bu dengesiz cahil herif beni hiçe sayarcasına korkutma amacıyla frenleyrek önüme kırıyor. adamın eğitimsiz bir gerizekalı olduğunu anlayarak ileriye doğru gidiyorum ileride gördüğüm polis memuruna şimdi arkamdan bir kırmzı şahin gelecek az kalsın beni öldürüyordu diyorum polis amcam ne yapsın nasıl kanıtlicaz çarptımı diyor ya hergün böle şeyler oluyor motosikleti , bisikleti araçtan saymıyorlar diyor ---iyi peki sağol diyor ikinci bir ekibe yaklaşarak aynı şeyi söylüyorum daha talı bir dille birşey yapamayacağını elinden birşey gelmediğini söylüyor yoluma devam ederken yazık diyorum kendi kendime ÇOK YAZIK ve aynı gün italyada en büyük trafik cezasının motosiklete çarpılmsından dolayı yazıldığını öğreniyorum bu ülkede motosiklet kullanmak insanı katil eder eğitim şart arkadaşlar
plakasnı ver ehliyeti alımca dodge marka kamyonumuzla bol bol tecavüz ederim hata bağaj modifiyesi yapğarım hafif bi dokudunmu yeter _________________ honda CBR
En son rsc86 tarafından 01.04.2008 - 22:55 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
gemlik'e girişte ışıklarda bir araba yanıma yanaştı sordu..
"sen motormusun arabamısın neden sol şeritten gidiyorsun..." solda da polis vardı ama bir işe yaramayacağını bildiğimden uğraşmadım
bu lavuklarla kavga etmemek gerekiyor anlamıyorlar.. Beklerken önüne parkettim ışıkta da yokoldum arkadan seyretti sol şeritten nasıl gidilirmiş.. 750 lik chopper onun arabasından daha uzun insan sormaya utanırdı ama insan salak olunca...
daha önce de scooterla birisi mecidiyeköyde nerdeyse biçiyordu beni, ileride akmerkez ışıklarda yakalamıştım önüne parkettim 3 kere kırmızı yeşil yandı durdu ablanın arabaya yol vermedim, kornalar da artınca polis geldi ona anlattık derdimizi bu araba beni öldürmeye teşebbüs etti şikayetçiyim dedim. Bişey yapamayız dedi polislerde ama o kornalar bana yetmişti şikayete gerek kalmamıştı zaten..
Kayıt: Nov 04, 2005 Mesajlar: 5504 Nereden: istanbul/Kozyatağı
Tarih: 01.04.2008 - 22:58 Mesaj konusu:
Daha önce solladıysan kendine yedirememiştir, gururuna falan dokunmuştur denyonun.
Akşam evde o sinirle karıyıda döver o şimdi. _________________ DİKKAT..! İleri derecede Cruıser bağımlısı, plastikle yaklaşmayın.
Kriz anında yeterli dozda kromaj gösterilmelidir.
MOPAR MANIA
Kayıt: Dec 21, 2006 Mesajlar: 101 Nereden: LEGIO PATRIA NOSTRA
Tarih: 01.04.2008 - 22:59 Mesaj konusu:
Boşversene bu motosiklet kullanma zevkini bilen adam anlar ancak seni gerisi boş adamlar yediremiyorlar altındaki makina onu tokatladığında hırs yapıyorlar ya sanki sırf yoldamı memleketimizde o kadar cahil ve bilinçsiz insan var ki bunu milyonlarla ifade edebiliriz arkadaş Türkiye'de yaşayacaksan bunu kabulleneceksin toplumumuz pek gelişmiş değil kafana takmamaya çalışacaksın... Her .........'yı kafaya takarsan tımarhanede alırsın soluğu. _________________ TIGER 250
Aslında bunlara alışık olmamız gerekiyor,motorcu vakurdur muhattab olmaz çünki motor kullanmak ayrıcalıklıdır,bunu onlar anlayamaz,ayrıca yanından zılayıp gidecen ve ona var olmanın dayanılmaz hafifligini yaşatacan. _________________
PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Tarih: 01.04.2008 - 23:35 Mesaj konusu:
Arkadaşlar hepimiz böyle şeylerle karşı karşıyayız Kimse kusura bakmasın ama benim bir planım var şimdilik 150 cc'ye bindiğim için uygulayamıyorum ama 600 alınca önüme kıranın yada taciz edenin aynasını yada ön arka camlarından birinide yanımda götürmeyi düşünüyorum( sert bi cisim yeterli) sonra sıkıyorsa gelsin yakalasın _________________ Hayatımın % 90ı motor üstünde geçiyor;çünkü motor olmayan zamanları yaşamadım sayıyorum
hani buna hırsıza yol göstermek denir ama otoban a çıkmadan önce cebime 3 tane demir bilye koyardım eskiden....... _________________
PERT TEAM
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız