Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - eğitim şart (dengesiz sürücü)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

eğitim şart (dengesiz sürücü)

eğitim şart (dengesiz sürücü)
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
kristar_modenas
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 01.04.2008 - 22:10    Mesaj konusu: eğitim şart (dengesiz sürücü) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

merhaba motorseverler bu akşam motosikletimle gayet normal bir şekilde üç şeritli yolda 80 km h ile ilerlerken arkamdaki acı korna sesi ile sağa doğru yanaştım (birinin acil bir durumu olabileceğini düşünerek) meğerse arkamdaki şahin s sürücüsü önünden bir motosikletin gitmesinden rahatsız olmuş ÇEKİİİLL KENERA diye bağırıyor. tabi olayın siniri ile arkasından gidiyorum bu dengesiz cahil herif beni hiçe sayarcasına korkutma amacıyla frenleyrek önüme kırıyor. adamın eğitimsiz bir gerizekalı olduğunu anlayarak ileriye doğru gidiyorum ileride gördüğüm polis memuruna şimdi arkamdan bir kırmzı şahin gelecek az kalsın beni öldürüyordu diyorum polis amcam ne yapsın nasıl kanıtlicaz çarptımı diyor ya hergün böle şeyler oluyor motosikleti , bisikleti araçtan saymıyorlar diyor ---iyi peki sağol diyor ikinci bir ekibe yaklaşarak aynı şeyi söylüyorum daha talı bir dille birşey yapamayacağını elinden birşey gelmediğini söylüyor yoluma devam ederken yazık diyorum kendi kendime ÇOK YAZIK ve aynı gün italyada en büyük trafik cezasının motosiklete çarpılmsından dolayı yazıldığını öğreniyorum bu ülkede motosiklet kullanmak insanı katil eder Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim eğitim şart arkadaşlar Ağlıyorum Üzgünüm Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
Başa dön
kristar_modenas Çevrimdışı kristar_modenas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
SABER
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.04.2008 - 22:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kesinlikle çok haklısın,ama egitim de herşey degil.biliyorsun ülkeyi soyanlar hep Amerikada eğitim görmüş,üniversiteyi orada bitirmiş kişiler.sorumluluk ve ön görü çok önemli.

PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 01.04.2008 - 22:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dediğin gibi... eğitim şart !!

ne demek a elinden birşey gelmez.. polis sensin biz değl !
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
speedmania
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL-KONYA

MesajTarih: 01.04.2008 - 22:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum istanbuldada durum aynı geçmeme tahammül edemeyen mersedesler rangelar da yapıyor aynı olayı illa şahin olması gerekmiyor.kısacası gelir seviyesi ne olursa olsun bütün 4 teker sahipleri anlaşmış ezmeye çalışıyorlar.nedir bu zulüm anlayana aşk olsun....YA SABIR
tetox
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 01.04.2008 - 22:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bencede eğitim şart
Başa dön
tetox Çevrimdışı tetox Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
drummerhipgig
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 01.04.2008 - 22:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

onlardan sayıca çok fazla var.aman ha çok dikkatli ve sabırlı olmanı tavsiye ediyorum.şikayet ettiğin şeyler bu ülkede kolay kolay düzelmez.bana göre bireysel komplekslerden kaynaklanan bir toplum yarası bu.Geçmiş olsun..
Başa dön
drummerhipgig Çevrimdışı drummerhipgig Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
rsc86
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir bornova altyndağ

MesajTarih: 01.04.2008 - 22:48    Mesaj konusu: Re: eğitim şart (dengesiz sürücü) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kristar_modenas demiş ki:
merhaba motorseverler bu akşam motosikletimle gayet normal bir şekilde üç şeritli yolda 80 km h ile ilerlerken arkamdaki acı korna sesi ile sağa doğru yanaştım (birinin acil bir durumu olabileceğini düşünerek) meğerse arkamdaki şahin s sürücüsü önünden bir motosikletin gitmesinden rahatsız olmuş ÇEKİİİLL KENERA diye bağırıyor. tabi olayın siniri ile arkasından gidiyorum bu dengesiz cahil herif beni hiçe sayarcasına korkutma amacıyla frenleyrek önüme kırıyor. adamın eğitimsiz bir gerizekalı olduğunu anlayarak ileriye doğru gidiyorum ileride gördüğüm polis memuruna şimdi arkamdan bir kırmzı şahin gelecek az kalsın beni öldürüyordu diyorum polis amcam ne yapsın nasıl kanıtlicaz çarptımı diyor ya hergün böle şeyler oluyor motosikleti , bisikleti araçtan saymıyorlar diyor ---iyi peki sağol diyor ikinci bir ekibe yaklaşarak aynı şeyi söylüyorum daha talı bir dille birşey yapamayacağını elinden birşey gelmediğini söylüyor yoluma devam ederken yazık diyorum kendi kendime ÇOK YAZIK ve aynı gün italyada en büyük trafik cezasının motosiklete çarpılmsından dolayı yazıldığını öğreniyorum bu ülkede motosiklet kullanmak insanı katil eder Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim eğitim şart arkadaşlar Ağlıyorum Üzgünüm Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim

plakasnı ver ehliyeti alımca dodge marka kamyonumuzla bol bol tecavüz ederim hata bağaj modifiyesi yapğarım hafif bi dokudunmu yeter

En son rsc86 tarafından 01.04.2008 - 22:55 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
rsc86 Çevrimdışı rsc86 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
debbah
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 01.04.2008 - 22:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gemlik'e girişte ışıklarda bir araba yanıma yanaştı sordu..
"sen motormusun arabamısın neden sol şeritten gidiyorsun..." solda da polis vardı ama bir işe yaramayacağını bildiğimden uğraşmadım
bu lavuklarla kavga etmemek gerekiyor anlamıyorlar.. Beklerken önüne parkettim ışıkta da yokoldum arkadan seyretti sol şeritten nasıl gidilirmiş.. 750 lik chopper onun arabasından daha uzun insan sormaya utanırdı ama insan salak olunca...

daha önce de scooterla birisi mecidiyeköyde nerdeyse biçiyordu beni, ileride akmerkez ışıklarda yakalamıştım önüne parkettim 3 kere kırmızı yeşil yandı durdu ablanın arabaya yol vermedim, kornalar da artınca polis geldi ona anlattık derdimizi bu araba beni öldürmeye teşebbüs etti şikayetçiyim dedim. Bişey yapamayız dedi polislerde ama o kornalar bana yetmişti şikayete gerek kalmamıştı zaten..

-------------------------------------
debbah

Honda Shadow ____ 07'
Mondial 125 MT ____ 05'
Başa dön
debbah Çevrimdışı debbah Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
riko
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: istanbul/Kozyatağı

MesajTarih: 01.04.2008 - 22:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Daha önce solladıysan kendine yedirememiştir, gururuna falan dokunmuştur denyonun.
Akşam evde o sinirle karıyıda döver o şimdi.
Başa dön
riko Çevrimdışı riko Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
leturc01
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: LEGIO PATRIA NOSTRA

MesajTarih: 01.04.2008 - 22:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Boşversene bu motosiklet kullanma zevkini bilen adam anlar ancak seni gerisi boş adamlar yediremiyorlar altındaki makina onu tokatladığında hırs yapıyorlar ya sanki sırf yoldamı memleketimizde o kadar cahil ve bilinçsiz insan var ki bunu milyonlarla ifade edebiliriz arkadaş Türkiye'de yaşayacaksan bunu kabulleneceksin toplumumuz pek gelişmiş değil kafana takmamaya çalışacaksın... Her .........'yı kafaya takarsan tımarhanede alırsın soluğu.

BRh +
Başa dön
leturc01 Çevrimdışı leturc01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
YuZuF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: =34=

MesajTarih: 01.04.2008 - 23:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

soy sop sövüyorum içimden buraya yazamıyorum !!! Sinirlendim

Y.N___4ever
Başa dön
YuZuF Çevrimdışı YuZuF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SABER
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.04.2008 - 23:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aslında bunlara alışık olmamız gerekiyor,motorcu vakurdur muhattab olmaz çünki motor kullanmak ayrıcalıklıdır,bunu onlar anlayamaz,ayrıca yanından zılayıp gidecen ve ona var olmanın dayanılmaz hafifligini yaşatacan.

PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
TaMe_R1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.04.2008 - 23:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok haklısın Bravo
Başa dön
TaMe_R1 Çevrimdışı TaMe_R1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
dream217
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 01.04.2008 - 23:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar hepimiz böyle şeylerle karşı karşıyayız Kimse kusura bakmasın ama benim bir planım var şimdilik 150 cc'ye bindiğim için uygulayamıyorum ama 600 alınca önüme kıranın yada taciz edenin aynasını yada ön arka camlarından birinide yanımda götürmeyi düşünüyorum( sert bi cisim yeterli) sonra sıkıyorsa gelsin yakalasın Dil çıkarıyorum
SABER
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.04.2008 - 23:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hani buna hırsıza yol göstermek denir ama otoban a çıkmadan önce cebime 3 tane demir bilye koyardım eskiden.......

PERT TEAM
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal