Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 04.04.2008 İstanbul Md Cuma Toplantı Çayırçimen (anadolu)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

04.04.2008 İstanbul Md Cuma Toplantı Çayırçimen (anadolu)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 25, 26, 27  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 01.04.2008 - 10:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gevezehanim demiş ki:
Arkadaşlar yağmur yağarsa diyerek alternatif bir mekan düşünelim, mangalı da bir sonraki hafta yaparız.

olmas cuma yağmurda romantik şekilde mangal yapılacaktır, yaşasın mangal ve sucuk Çok gülüyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Bladerbiker
Üye
Üye

Nereden: istanbul / anadolu MD

MesajTarih: 01.04.2008 - 11:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi sucuk ekmekmi yapılcak offf tam da mevsimi bide egsoz gazına boğarım ben onu motorla süper olur Çok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorum

Son Mesajdan 51 saniye:

Motordelisi Motordelisi Motordelisi Dans Motordelisi Motordelisi Dans Dans Göz kırpıyorum Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim

motocyle driving is revolitions
Başa dön
Bladerbiker Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ekzotik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.04.2008 - 12:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bladerbiker, yalnız sucuk değil..

yanında özel Delirdim ''Ekzotik Köftesi'' Delirdim olacak
Başa dön
ekzotik Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 01.04.2008 - 18:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gevezehanim demiş ki:
Arkadaşlar yağmur yağarsa diyerek alternatif bir mekan düşünelim, mangalı da bir sonraki hafta yaparız.

EVET YAMUR KESİNLEŞTİ GİBİ

BU NEDENLE "gevezehanim" HAKLI Alternatif bir MEKAN düşünelim.
Başa dön
derkunt Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tamero
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.04.2008 - 22:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende sucuğu kebapcıda pişirir ekmek arasına koyar karşınızda yerim yağmur yağsın istediği kadar Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 01.04.2008 - 22:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sinirlendim
tamero demiş ki:
bende sucuğu kebapcıda pişirir ekmek arasına koyar karşınızda yerim yağmur yağsın istediği kadar Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Sucuğu sakla hafataya tamammı? Yoksa Sinirlendim

ekzotik demiş ki:
derkunt,ağabey yağmur yağmazsa 3 arkadaş bizde sizinleyiz

gelirken de özel ekzotik köftesi getireceğim ve ekzotik köftesini yiyen artık ifla olmaz

niyemi avare olacak nerde bu ekzotik hani ekzotik köftesi diye avare avare dolaşacak

_________ Delirdim ''Meşhur Ekzotik Köftesi''ni Bekleyin :crz:___________

ekzotik;
Senide üç arkadaşın ve köftelerle haftaya beklicez sanırım?

En son derkunt tarafından 01.04.2008 - 22:33 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
tamero
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.04.2008 - 22:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

derkunt demiş ki:
tamero demiş ki:

Sucuğu sakla hafataya tamammı?

haftaya kim öle kim kala ben bu hafta şöyle ağız tadıyla karşınızda bir yiyimde aklımda durcağına midemde dursun hehe haftaya Allah kerim Çok gülüyorum Çok gülüyorum
bence yağmur yağmıcak perşembe yağabilir ama cuma iyi gececek en azından kuru olacak belki serin olabilir o kadarda olsun yane mangal başında ısınırsınız Çok gülüyorum
Başa dön
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 01.04.2008 - 22:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dur aklıma bişey geldi PAZAR günü hava güzelolacak METEOROLEJİYE göre ATV orgazinasyonu var ben mangalı oraya getireyim orada yaparız olmazmı ? Volkanı arıcam şimdi Delirdim Delirdim
Başa dön
tamero
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.04.2008 - 22:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

demiş ki:
Dur aklıma bişey geldi PAZAR günü hava güzelolacak METEOROLEJİYE göre ATV orgazinasyonu var ben mangalı oraya getireyim orada yaparız olmazmı ? Volkanı arıcam şimdi Delirdim Delirdim

Çok gülüyorum taktı kafaya bir kere bu iş olacak diyor derkunt işin ucunda birde sucuk mangal olunca kaçışı yok Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
Henry
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Balıkesir

MesajTarih: 02.04.2008 - 08:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Araç bulursam gelirim Motordelisi

Ama bulamassamda gelirim galiba Gülümsüyorum
Başa dön
Henry Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Tuyax
Üye
Üye

Nereden: Maltepe/istanbul

MesajTarih: 02.04.2008 - 10:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alternatif bir mekan dusunulse daha ıyı olucak sanırım !

Tuyax
Başa dön
Tuyax Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekzotik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.04.2008 - 10:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

derkunt,
Alıntı:
demişki
ekzotik;
Senide üç arkadaşın ve köftelerle haftaya beklicez sanırım?

derkunt ağabey ben bu pazartesi yurt dışına çıkıyorum ne yazıkki....!ve 13.nisan da dönceğim

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

Tuyax, size katılıyorum bence de bu haftaki programı ileriki tarihlere bırakmak yersiz.
Başa dön
gevezehanim
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 02.04.2008 - 11:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu akşam organizatörler toplanıyoruz. Yağmur yapması durumunda alterbatif mekan belirleyipo buradan duyurusunu yapacağız.
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekzotik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.04.2008 - 11:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gevezehanim, bu akşam fener maçı var bence bu toplantı yatar Delirdim
Başa dön
gevezehanim
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 02.04.2008 - 11:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekzotik, toplantıyı organizatörler aramızda yapacaz. Yani topu topu 5-6 kişiyiz, bir yandan da maçı seyrederiz. Gülümsüyorum
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 25, 26, 27  Sonraki
21. sayfa (Toplam 27 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.23 Saniye